Galatasaray'dan Icardi Paylaşımı: 𝐒𝐄𝐍 𝐅𝐀𝐑𝐊𝐋𝐈𝐒𝐈𝐍

Triplerinin bizimle alakalı olduğunu düşünmüyorum kimse ıslıkladı mı? icardi ıslıklansa ortalık yıkılırdı sebebini merak etmekle beraber şık olmamış yinede. Geçen senede aynısını yaptı bir sonraki hafta hiç bir şey yokmuş gibi devam etti gel gitleri oluyor sanırım.

Çok seviyoruz ama yorgun savaşçı modundan çıksa takımı kimse tutamaz.

Geçen sene herkes İcardi’ye çalışıyordu bu sene herkes kendine çalışıyor. İcardi reis de güçsüz ama işini yaptı.

Yav bi git helee öteye
Antipatik mi olmaya çalışıyon
Zorlamaya gerek yok Icardi bir şey oynamıyor. Geçen sezon bu kadar ağır değildi ve oldukça güçlüydü. Geçen seneki kafa gollerini şimdi atabilir mi ? Boş istatiklerle kendimizi kandırmayalım. Icardi toparlamazsa lig ve avrupada istediğimiz sonucu alamayız.

Yav bi git helee öteye
Antipatik mi olmaya çalışıyon

Dogru demis ?

Boyle assist mi olur yaf :) biri yanina pas veriyor Kerem Dayi yardirip vuruyor digerinde de yine yanina kisa pas veriyor sut rakibe carpip gol oluyor. Ara pasi olur, karsi karsiya birakir ne bileyim oyuncu dusurur falan.. Bildigin kisa pas bunlar.

Dogru demis ?

Boyle assist mi olur yaf :) biri yanina pas veriyor Kerem Dayi yardirip vuruyor digerinde de yine yanina kisa pas veriyor sut rakibe carpip gol oluyor. Ara pasi olur, karsi karsiya birakir ne bileyim oyuncu dusurur falan.. Bildigin kisa pas bunlar.
barış alper'e attığı 10 numara pas var BAY atamadı. onu da asist sayalım o zaman :d.

asistleri asist değil -kağıt üzerinde asist- katılıyorum ama adam bildiğin tüm hücum aksiyonlarının içinde vardı. golünü de attı. bildiğin iyi oynadı yani gelişme var bariz.

barış alper'e attığı 10 numara pas var BAY atamadı. onu da asist sayalım o zaman :d.

asistleri asist değil -kağıt üzerinde asist- katılıyorum ama adam bildiğin tüm hücum aksiyonlarının içinde vardı. golünü de attı. bildiğin iyi oynadı yani gelişme var bariz.

Gol olmamış şeye neden asist diyelim Veli ? O zaman kendisinin de kaçırdıklarını bakiyeden düşelim :) kafa pozisyonunda atması lazımdı misal hadi direkten döneni geçtim muhtemelen ofsayt olacaktı VAR’dan. Neyse, bana göre asist falan değil onlar. İstatistik olarak öyle olabilir yanına 2mt pas verioyor ikisi de cezalansından uzakta ve net şans yaratmıyor.

Gol olmamış şeye neden asist diyelim Veli ? O zaman kendisinin de kaçırdıklarını bakiyeden düşelim :) kafa pozisyonunda atması lazımdı misal hadi direkten döneni geçtim muhtemelen ofsayt olacaktı VAR’dan. Neyse, bana göre asist falan değil onlar. İstatistik olarak öyle olabilir yanına 2mt pas verioyor ikisi de cezalansından uzakta ve net şans yaratmıyor.
Bana göre barışa attığı pas asist sayılmalı mertense attigi degil

İstatistik mini etek gibi işte napalim

Geri
Üst Alt