Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 2.433
- 825
- 983
Ve buna ragmen 2 asist ve galibiyet gölüÇok kötüydü. Aşırı ağır ve güçsüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve buna ragmen 2 asist ve galibiyet gölüÇok kötüydü. Aşırı ağır ve güçsüz.
Onlar asist değil.Ve buna ragmen 2 asist ve galibiyet gölü
Laf atmadigin oyuncu kaldi mi merak ediyorum, hangi basliga gitsem o baslikta birine saplamissinÇok kötüydü. Aşırı ağır ve güçsüz.
İçimizdeki düşmanlara da sokup sokup çıkartmış.Yalnız Prag'a saplamamış
Forumu stres topu olarak kullanıyorum :dLaf atmadigin oyuncu kaldi mi merak ediyorum, hangi basliga gitsem o baslikta birine saplamissin![]()
AynnAllahla msjlasılan dizi mi
Yav bi git helee öteyeOnlar asist değil.
İki asker diz çökerKenimizi kandirmayalim sezon sonu gider. Belliki bir sikinti var.
Zorlamaya gerek yok Icardi bir şey oynamıyor. Geçen sezon bu kadar ağır değildi ve oldukça güçlüydü. Geçen seneki kafa gollerini şimdi atabilir mi ? Boş istatiklerle kendimizi kandırmayalım. Icardi toparlamazsa lig ve avrupada istediğimiz sonucu alamayız.Yav bi git helee öteye
Antipatik mi olmaya çalışıyon
Yav bi git helee öteye
Antipatik mi olmaya çalışıyon
barış alper'e attığı 10 numara pas var BAY atamadı. onu da asist sayalım o zaman :d.Dogru demis ?
Boyle assist mi olur yafbiri yanina pas veriyor Kerem Dayi yardirip vuruyor digerinde de yine yanina kisa pas veriyor sut rakibe carpip gol oluyor. Ara pasi olur, karsi karsiya birakir ne bileyim oyuncu dusurur falan.. Bildigin kisa pas bunlar.
barış alper'e attığı 10 numara pas var BAY atamadı. onu da asist sayalım o zaman :d.
asistleri asist değil -kağıt üzerinde asist- katılıyorum ama adam bildiğin tüm hücum aksiyonlarının içinde vardı. golünü de attı. bildiğin iyi oynadı yani gelişme var bariz.
Bana göre barışa attığı pas asist sayılmalı mertense attigi degilGol olmamış şeye neden asist diyelim Veli ? O zaman kendisinin de kaçırdıklarını bakiyeden düşelimkafa pozisyonunda atması lazımdı misal hadi direkten döneni geçtim muhtemelen ofsayt olacaktı VAR’dan. Neyse, bana göre asist falan değil onlar. İstatistik olarak öyle olabilir yanına 2mt pas verioyor ikisi de cezalansından uzakta ve net şans yaratmıyor.