Mert Kayar
Parçalı Üye
- 31 Ocak 2019
- 3.825
- 2.527
- 1.198
şu bir gerçek ki icardi bizde gördüğü sevgiyi saygıyı dünyanın hiç bir kulübünde göremez. evet bize çok katkı veriyor en büyük hayranlarından biriyim, dünyanın en iyi golcülerinden biri hepsine tamam ama biz de karsılıgını veriyoruz. iki taraflı bir sevda bu. tarihte nadir görülecek bir bağ kurduk aramızda. ama tekrar söylüyorum bu karsılıklı oldugu için böyle. iki taraftan biri bu bağa zarar verirse yürümez. hepimiz insanız icardi de zor günler geçiriyor karısının hastalıgı , belki karısıyla arasında yine bir problem ( çocuklarla beraber türkiyeden gittiği söyleniyor) her şey etkilemiş olabilir. saha içinde performans verdiği sürece bunalım takılmasının bir sorun olacagını düşünmüyorum. çıkar gollerini atar mücadele eder benim için tamamdır. hayat bu inişler çıkıslar olacak o da illa ki toplar tekrar psikolojisini. yok eğer sene sonuna kadar kayıp takılır, katkı alamayız. o zaman da sene sonu oturulur konusulur. hiç bir oyuncu galatasaraydan büyük değildir. ama o zamana kadar i love you icardi.