Galatasaray'dan İnler Harekatı

Orta sahamız bütün sezon süründü ve buna rağmen hala gerek yok diyenler var, şaka gibi.

orta sahamızdaki eksiklik gökhan inler tarzı bir futbolcu değildi.

eksiğimiz rakip eksiltebilen, rakip kaleye dikine gidebilen, hızlı bir orta saha futbolcumuzun olmayışıydı.

gökhan bu tip bir futbolcu değil. melonun yerine yada selçukun yerine düşünülebilir.

5 senedir her sene harekat düzenliyoruz buna

yaz kış farketmiyo hep yazıyolar kusuyorum artık g.inler haberi görünce

Gökhan İnler,Julio Baptista,Ronaldinho.. bu isimlerin ne zaman ismi anılmasa ölecekler ama bir türlü getiremediler. En az 5-6 yıldır 15 kere gelmesi lazımdı ayrıca hiç gerek yok çünkü Melo ile tarzları aynı bize çift yönlü oyuncu lazım örnek boşta olan Tiago hem sert hem teknik

su adamı alacagımıza alper ı alabılırdık kı tam ıhtıyacımız olan adamdı..bu adam gelırse hamıt melo selcuk ınler ıyı ve alternatıflı bı orta saha olur..herkes formda olmak zorunda kalır ıyı oynamayan dısarda kalır.ama her sene aynı muhabbet donuyor alacagımızı da sanmıyorum

Kalitesiz adamlara 2-3 m euro veriyoruz ve bu zaten para degil diyoruz ama bu para aldıgın kalitesiz oyuncu sayısına göre katlanarak 20-25 m euro oluyor.

G.İNLER icin 10 m euro verilir kardesim. En azından 5-6 sene boyunca 10 numara bir ortasahan olur.

Hakan'ın bonservisi 15 m euro ise bu miktarda verilir.

Osmanlı bu kadar harekatı voynaya yapmadı..

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AMK'nın hala yasaklanmamış olması bu forumun ayıbıdır maalesef.

Inler gelirse ki sanmam Selcuk veya Melo ile yollar ayrilmali.Bu adamlarin hicbiri yedek kalmaz hicbiri ben oturuyum o oynasin demez 11 disi kaldiklari an sorun cikar takimda.Melo-Selcuk-Gokhan 3lusuyle 4-3-3 oynanmaz 3'ude defansif ortasaha ne ice katederler ne ceza sahasina girerler ne topla dribbling verkac yaparlar v.s.Ilerdeki 3luye kalir hersey bi de tabi orta-ofans oynamasi sart olan bi Sneijder var elimizde.Bu 3luyle ancak 4-1-2-1-2 oynanir kanatsiz sistem yani o dizilisten de artik yildim sahsen Telles dahil beklerimiz yeterince iyi degil bu sistem icin oyun kilitlenir kalir cogu macta.

Gokhan gelsin Selcuk gitsin o zaman olur.

Inler gelirse ki sanmam Selcuk veya Melo ile yollar ayrilmali.Bu adamlarin hicbiri yedek kalmaz hicbiri ben oturuyum o oynasin demez 11 disi kaldiklari an sorun cikar takimda.Melo-Selcuk-Gokhan 3lusuyle 4-3-3 oynanmaz 3'ude defansif ortasaha ne ice katederler ne ceza sahasina girerler ne topla dribbling verkac yaparlar v.s.Ilerdeki 3luye kalir hersey bi de tabi orta-ofans oynamasi sart olan bi Sneijder var elimizde.Bu 3luyle ancak 4-1-2-1-2 oynanir kanatsiz sistem yani o dizilisten de artik yildim sahsen Telles dahil beklerimiz yeterince iyi degil bu sistem icin oyun kilitlenir kalir cogu macta.

Gokhan gelsin Selcuk gitsin o zaman olur.

Yahu ne alakası var Selçuk ve Melo ile oynayan Yektanın yerine oynar

C5303 cihazımdan gönderildi

O zaman kanatsiz takim kuracaksin iste 4-1-2-1-2 yazdik zaten orda.Bruma,Hayrovic vs kim varsa kanat gondereceksin yenisini de almicaksin sezon planlamana gore oynayamaz cunku bunlar.Hem 3 ortasaha koyiyim hem kanatlarim olsun hem ofansif ortasaha oynatayim boyle bi dizilis yok, belki 13'e cikarsa kadro sayisi olur .

orta sahamızdaki eksiklik gökhan inler tarzı bir futbolcu değildi.

eksiğimiz rakip eksiltebilen, rakip kaleye dikine gidebilen, hızlı bir orta saha futbolcumuzun olmayışıydı.

gökhan bu tip bir futbolcu değil. melonun yerine yada selçukun yerine düşünülebilir.

Zaten Gökhan Selçuk tarzı bir oyuncu. Ağır bir adam ama oyunu çok iyi açar, Melo gibi paslar verir.

Şu anda bu kalitede bir Türk oyuncuya hayır deme lüksümüz yok. Hele ki Selçuk'la Melo'nun alternatifsiz olduğunu düşününce Gökhan alınabiliyorsa mutlaka alınmalı.

O zaman kanatsiz takim kuracaksin iste 4-1-2-1-2 yazdik zaten orda.Bruma,Hayrovic vs kim varsa kanat gondereceksin yenisini de almicaksin sezon planlamana gore oynayamaz cunku bunlar.Hem 3 ortasaha koyiyim hem kanatlarim olsun hem ofansif ortasaha oynatayim boyle bi dizilis yok, belki 13'e cikarsa kadro sayisi olur .

Tercih meselesi ama görmek isterdim o zaman sağ ve sol brk önem kazanıyor işte

Tercih meselesi ama görmek isterdim o zaman sağ ve sol brk önem kazanıyor işte

Aynen oyle o konuda da sikintiliyiz bence.Telles abartildigi kadar yok sagbek Allah'a emanet zaten.Nolursa olsun Kanatli sistem oynamaliyiz bence ama bakalim sartlar ne gostercek,

Aynen oyle o konuda da sikintiliyiz bence.Telles abartildigi kadar yok sagbek Allah'a emanet zaten.Nolursa olsun Kanatli sistem oynamaliyiz bence ama bakalim sartlar ne gostercek,

Orası öyle kaldıki kanatları iyi olan takım ligi götürür boşuna az çekmedik ingiliz takımlatından bir de gordon.milne gerçeği var unutmamak lazım yaşı bana yakın olanlar hatırlar oktan adamlarla iyi işler çıkartmışlardı yıllarca

3 tane adamı oraya gömünce kanattan hicbir şey yapamiyoruz zaten kanat adamı yok misal Telles cikip donemiyordu bu sene yasadik aynisini, İnler şahsi fikrim daha sağlam kolay yikilmayan bir isim, maclarinin çoğunu takip ettim bu sene yapacagamiz en iyi trsnsferlerden birisi olur sikinti şu ki Napoli çok klas bir kadro kurdu Benitez birakir mi meçhul

turk asıllı isviçreli oyuncuların genç yaşta inanılmaz zirve yapıp düşmesi neden acaba

iner bence büyük düşüşte

keza eren derdiyok kubilay yakın kardeşler

Muslera

xxx-xxx-xxx-Telles

Melo

Hamit-İnler-Selçuk

Sneijder

xxx

Çok savaşçı bir ve güzel bir orta saha olur.

seneye şampiyonluk hedefleniyorsa 10m de olsa vermek zorundayız.

Geri
Üst Alt