Galatasaray'dan İnler Harekatı

Ünal aysal ile en yakın isim ali nazi küçükün hürriyet haberler yasak

Ama aziz yıldırımın para pompaladığı AMK serbest.

Forum kuralarını bu konuda anladıysam arap olayım.

Onlar forum kuralı değil renkdaş gazetelerin kendi insiyatifi yayınlanmasını istemiyolar başka yerde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selçuk için denmedik laf kalmadı sezon boyunca; şimdi ''Selçuk varken İnler e ne gerek var?'' veya ''Melo-İnler-Selçuk olursa kanatsız oynarız'' deniyor...Kaçırdığım birşeyler mi var yoksa sadece attığı muhteşem frikik golü herşeyi unutturmaya yetti mi?...

İkili mücadelelerin tamamında faule oynayan, top kendinde iken rakibin ilk temasında yere yığılıp hakemden faul dilenen, top rakipte iken topla karışık yahut direkt faul yapmakla görevini yapmış olmanın huzurunu(!) yaşayan; tabi böyle olunca da 36 yaşındaki Lampardın paspas ettiği adam değil mi bahsedilen?!...

İnler ille de alınsın demiyorum; 10 milyon filan verilmemeli zaten...Dünyada 30 yaşında 10 milyon bonservis ederi olan çok az futbolcu var ve İnler asla onlardan biri değil...İtalyan kulüplerinin bütçeleri bu kadar düşmüşken, Napoli nin bu yaştaki adamdan para kazanmayı ve yıllık yüksek ücretinden kurtulmayı tercih etmemesini de pek anlayamadım doğrusu; teknik direktör tercihi olsa gerek...

Muslera

Tarik omer semih telles

Melo inler selcuk

Hulk burak sneijder

Sl icin de

Muslera

Tarik omer chedjou telles

Bruma Melo inler olcan

sneijder

Hulk

Sent from my iPhone using Tapatalk

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen g.inler transfer oluyor adlı konuya hoşgeldiniz..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mancini ve yönetim saçmalayacak gibi görünüyor 2-3 oyuncu alırız transferi kapatırız diye düşünüyor olabilirler böyle olursa güle güle 4.yıldız deriz en az 10 oyuncu hepsi kaliteli alınmalı yerli olarak inler banko alınmalı zaten orta sahada yekta mı hamit mi oynayacak

Selçuk'un seneye nasıl olacağı meçhul Gökhan hamlesi şart oğlu şart koca sene Yektalarla Ceyhunlarla geçilmez gördük bu sene

Mancini ve yönetim saçmalayacak gibi görünüyor 2-3 oyuncu alırız transferi kapatırız diye düşünüyor olabilirler böyle olursa güle güle 4.yıldız deriz en az 10 oyuncu hepsi kaliteli alınmalı yerli olarak inler banko alınmalı zaten orta sahada yekta mı hamit mi oynayacak

9 yabancı mı alalım :) yerli kaliteli oyuncu yok alınabilecek. sadece burak'ın gitmesi sorunların çoğunu çözer bence

Muslera

Tarik omer semih telles

Melo inler selcuk

Hulk burak sneijder

Sl icin de

Muslera

Tarik omer chedjou telles

Bruma Melo inler olcan

hulk sneijder

İkinci kadroda bari Sneijder'i yerinde oynat.

tolgay+hakan+olcan paketi ile transferi bitirelim yeter bana illa alınacaksa birde sağlam stoper

İnler'i alırsak Melo'yu daha ofansif kullanırız. Ama Sneijder yine Sol kanata yakın oynar yada kanatsız oynarız.

Geri
Üst Alt