Galatasaray'dan İnler Harekatı

Her transfer sezonu haber uydurulmasını anladım da, sayfalarca yorumlanmasına hala anlam vermiş değilim.

eto´o en az bes milyon imza parasi ister..ha bonservis ha imza parasi.ama "0" olma ihtimali yok..;)

Aynen Gökhan..Mesela Diego'ya bedelsiz diyenlerin imza parasından haberleri yok sanırım. Fakat her halukarda yüklü bonservisten iyidir. Bizi UEFA 2-3 yıl denetleyecekken 20-25 milyon Euroluk adamların yazılması pek akla mantığa uygun değil. O yüzden bu şekilde akılcı transferler yapmak mecburiyetindeyiz. 2 yıl sonra UEFA'nın mali incelemesinden geçemezsek işimiz yaş,bu sadece bir uyarıydı bize.

Kusura Bakmayin ama Ünal Aysal Yönetimi de malesef Adnan Polat Yönetimi gibi cok Pasif kaldi. Aziz Yildirim hala istedigini aliyor Ligde. Medya yine elinde. TFF zi istedigi gibi kullaniyor. Misal Aziz Yildirim Yillardir Yabanci siniri kalksin diye cabalardi simdi birden 1-2 Klübü arkasina aldi Galatasaray in önünü kesmek icin Fenerbahce zaten cezali diye Yabanci siniri ni zorlatiyor..

ünal Aysal Yönetimi cok aciz ve cok gücsüz. Adnan Polat Yönetimine göre sadece Maddi olarak daha güclü oda TT Arena sayesinde..

Buna Ragmen Kaliteli Gurbetci Gencleri Kasimpasa, BJK gibi Takimlara kaciriyorlar. Böyle bir Yabanci kuralinda Eren Derdiyok ve Gökhan Töre gibi Oyuncular Kadroda olsa zararmi edersiz..? heleki Engin Baytar gibi bir Oyuncuyu kazanmak varken harcamak neyin nesi ?

Gökhan Inler i alma ihtimali bu Yönetimin bence Kocaman bir Sifir..!! Adam Akilli bir Yönetimimiz olsaydi veyahut dedigi gibi cok kurumsal ve Profesyonel calissaydik simdiye Kadromuzda Gökhan Inler, Eren Derdiyok, Hakan Calhanoglu, Ömer Toprak, Gökhan Töre gibi Futbolcular olurdu..

Fenerbahce gelecekteki 1-2 Yilida domine edecek. nedeni ap acik ortada. Galatasaray UEFA dan Financial Fairplay nedeni ile 200 bin € ceza yedi ve 2 Yil sonra yine denetlenecek. Sartlari yerine getirecek. Onun icin Transferlerde cok titiz olacak. Fenerbahce nin TFF, Medya ve Siyasi ayagi cok güclü. Yabanci sinirlamasi onlari zaten rahatsiz etmiyor nede olsa Avrupa maclari yok. Kaleci Kaliteli Türk. Sag ve Solbek Türk Futbolcusu bulunmazken onlarinki belkide Türk Statüsünde oynayan en iyileri. Önliberolarinda baya bir Türk alternatif var. Onlar misal gecen Sezon 35 Mac oynarken Galatasaray 56 Mac oynamis..

Sartlar Fenerbahce den yana malesef. Umarim ben yanilirim....

Ben olsam Yabanci Olarak Kadromu su sekilde tutardim...

Muslera..

Telles..

Melo.

Sneijder..

Bruma..

Lucas Ontiviero..

Chedjou...

Zaten fazla oynatamiyorsun fazlasina gerek yok..

Ligde söyle bir Kadro cikarmaya calisirdim...

--------------------------- Muslera --------------------------------

----------Zan-------------Semih--------------Hakan-----------

Hamit---------Melo-----------------Selcuk-------------Telles

---------------Sneijder-----------------------Bruma--------------

------------------------------Burak---------------------------------

yedek secenekleri

Eray

Gökhan Töre

Engin Baytar

Yekta

Sabri

Umut Bulut