- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Bir şeyden de haberin olsun ulan!yasak mı bilmiyorum ki o kadar cok kaynak yasakladık ki son dönemde bakmadım
@Serkan G. Veren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şeyden de haberin olsun ulan!yasak mı bilmiyorum ki o kadar cok kaynak yasakladık ki son dönemde bakmadım
Copa America dışında hemfikir sayılırım.Jamese o paralar vermeye degmez. Tam bir balondur kendisi
biz sana fransız topraklarında yasıyosun diye böyle davranıyoz mu ulan. 1 almancı neyse 1 frans gurberçisi odur.Tek suçu ALMANCI olması!
fransız olunca farkı yoktur oda Almancı sayılıyorbiz sana fransız topraklarında yasıyosun diye böyle davranıyoz mu ulan. 1 almancı neyse 1 frans gurberçisi odur.
fransanın köyünde yaşıyor zaten yaw artislik gırla ama. manisadan farksız yaşadığı yer gözümde manyak dolufransız olunca farkı yoktur oda Almancı sayılıyor
Almancı ırkı başka bir şey. Dikkat edersen her gutbetçiye salça olmuyorum. Ama Almancı görünce sinirlerim zıplıyor!biz sana fransız topraklarında yasıyosun diye böyle davranıyoz mu ulan. 1 almancı neyse 1 frans gurberçisi odur.
Üzüyorsun ama beni. Geçen yaz geldiğinde çok da güzel ağırlamıştım seni Marseille'in en değerli muhitlerinde.fransanın köyünde yaşıyor zaten yaw artislik gırla ama. manisadan farksız yaşadığı yer gözümde manyak dolu
2 senesi var onunmessinin gelme olasiligi daha fazla
nasi yani USTAT herif deplasmana fln arabayla mi gidiyodu top oynarkenBu adamin ucak korkusu varmis beyler
Turkiyeye gelme ihtimali yok o yüzden
Konuyu acan arkadasa tesekkür edip, konuyu cöpe tasiyalim lütfen
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Benim arastirmalarima göre fusbala basladigindan beri ülkesinin disina cikmamisnasi yani USTAT herif deplasmana fln arabayla mi gidiyodu top oynarken