Galatasaray'dan KAP Bildirimi: "Önemlilik eşiği tespit edilmesi hakkında"

Kuşlara nazire yapmışız anlaşılan !!

Bilanço verilerini görmeden konuşmak yersiz.. Ancak açıklamalardaki oranlardan yola çıkacak olursak bundan sonra hiç bir transferin maliyetini öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.

Memlekette şeffaflık olması gereken her türlü parasal işlemde bir ketumluk söz konusu iken biz de modaya uymuşuz. Hukukun olduğu yerlerde böyle kararların keyfi olarak alınmaması gerekir ancak tabi bu söylediğim hukukun olduğu yerler için geçerli..

Saçma muhabbetti zaten Kap'a hakkıyla tam bildirim yapılsa neyse de en basitinden Cengiz Yönetimi Donk'u 500 açıklamıştı menajeri bonusu falan 1.5-2'ye çıkıyordu keza Omar'da aynı şekil. Hem oyuncular üzerindeki gereksiz baskıda kalkar.

tam tersi aziz gibi borcu 300 gösterirsin sonraki yönetim gelir 600 bulur

bir insan ya da kurum şeffaf harcamadan kaçıyorsa bilin ki çalıyordur ve korkuyordur

bunun başka izahı yok

diğerleri açıklamıyor da iyi mi yapıyor düşünelim

galatasaray aydınlanmadır, batıya açılan kapıdır lafları boşa düşürülüyor

yakışmadı

Kuşlara nazire yapmışız anlaşılan !!

Bilanço verilerini görmeden konuşmak yersiz.. Ancak açıklamalardaki oranlardan yola çıkacak olursak bundan sonra hiç bir transferin maliyetini öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.

Memlekette şeffaflık olması gereken her türlü parasal işlemde bir ketumluk söz konusu iken biz de modaya uymuşuz. Hukukun olduğu yerlerde böyle kararların keyfi olarak alınmaması gerekir ancak tabi bu söylediğim hukukun olduğu yerler için geçerli..
:tbr:

Emre akbaba ile 2025 sezon sonuna kadar anlaşılmıştır.

alın size kap açıklaması

yaw topçulara toplam kaç para harcandığı ztn yazıor faaliyet raporlarında fln. tff de limit bilgilerini ve menajerlere kaç verildiğini açıklıor. cengiz döneminde ztn ne maç başılar ne de bonuslar açıklanıyodu. üstüne üstliük omarda olduğu gibi kapa 1.2 diyip sözleşmede ayrıyetten menajerine 800 bin fln yıllık verildiği ortaya çıkmıştı. bunları açıklamak sadece zarar. takımda bi herif abuk bi para alırken diğeri ucuza oynuyorsa o herifin arıza çıkarmasına sebebiyet verir. yahut bi transferde şu kdr para verdik diye başka klüp e bize de o kdr ver o zmn der. her türlü gereksiz bi iş. klübün muhasebesini yapmak istiyenler için dediğim gibi bi sürü kaynakta var maddi tablolar ve diğer b. püsür
Olur yanı yok bu kararın

Tam tersi akıllı bir şekilde ilerleseydi kulüp transfer ve maaşta örn mohamed 500bin marcao 800 bin derken diğer topçular karşısındada elin rahat olur 5mdan açmazdı kimse kapıyı sana,yaptığın 1 yanlış seni 2.sine hazırlıyo adeta

Gelen topçunun ücretini bilmedende doğrumu yanlış transfermi anlayamayız,ozor asgari ücrete geldi diye ses etmiyoruz ama ya yüksek paraya gelseydi bunu bilmemekte skandal olurdu

Zaten şu kararda bi boklar yeneceğinin işareti,2-3milyar olan şuanki borç yalnız şu hataya davetiye çıkarır durumdan 4e gelirse bunlar gidince kimse borsadaki zarara bakmaz

Burasi fb degil. Cok yanlis bir karar. Endiseliyiz. Gs olum doseginde size guvendi ve kaptan koskunu teslim etti, gs'nin cebindeki son uc bes kurus paraya goz dikenleri affetmeyiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
sevmedim ben bu işi, şeffaflık olmadığı sürece her türlü komisyoncular kulübün etrafını saracak çok büyük hata bence bu karar.

Yine iftira atanlar hemen doluşmuş. Kendileri herhalde kendi hayatlarında çalıp çırpıyorlar ki daha hiç bir şey olmadan insanlara iftira atıyorlar. Bu arada bu kararın yanlış olduğunu ve her şeyin açıklanmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Kanıtı olmadan iftira atanlara sadece acıyorum.

Açıklanan parayla ne alakası varmış rekabetin mevzu herkesin anladığı gibi bide boş yapıp savunmayın herşeyi savunuyosanda koy gerekçeni

Geri
Üst Alt