Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
La bi transfer yapılsın bakalım neyi açıklıyorlar neyi açıllamıyorlar görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bunu anlamayacak kadar bilgi sahibi olmayabilirsiniz ancak açıklanınca durumun ne olduğunu anlayacak kadar zeka sahibi olmanız gerekiyor.Fener geçen yıl TFF limitlerini böyle aştı.Biz de limitleri aşmak için bir yol izliyoruz.Yani hem iyi transferler istiyorsunuz,hem iyi bir takım kurulmalı diyorsunuz,hem de bu hamleyi eleştirileriyorsunuz.Kafaniz nasıl çalışıyor anlamak güç.O degil bunu isteyen,eleştiren isimlerde aynı isimler.Hedef ne?
Önceden de ekstralar, menajerlik ücretleri falan açıklanmıyordu son iki üç senede. Hatta Dursun Özbek zamanında en şeffaf haliyle açıklanıyordu transferler artık ne kadar şeffaf olabilirse. O yüzden değişen pek bir şey olmaz gibi komisyon vs. olaylarında. Olayın komisyon olmadığını ama yapılanın da yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü şeffaflık iyidir.Seffaf olmayan yerde pis isler döner, insallah yanilmam.ama bunlar dursunu bile gölgede birakacak gibi geliyor bana. Komisyon cepe indirme sovuna hosgeldik.
Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
türkiyede şeffaf kurum yokken galatasarayımızın yüzde yüz şeffaf olmasını istemek samimiyet değil enayiliktirortada limit diye bişey varsa, rakiplerin kap açıklamalarını yapmayıp limitin etrafından dolaşıyorsa ve tff buna ses çıkarmıyorsa adil rekabet için bize de aynısını yapabilme hakkı doğar. yıllardır herkes şeffaf olsun diye çağrı yapıyoruz tınlayan yok. öyleyse oyunu kuralına göre oynayacaksın.
bu zihniyetle kaybetmeğe devam emretürkiyede şeffaf kurum yokken galatasarayımızın yüzde yüz şeffaf olmasını istemek samimiyet değil enayiliktir
diğer zihniyetle kazandığımız oldu mu ünsbu zihniyetle kaybetmeğe devam emre
rakipler şike de yaptı ve tff ses çıkarmadı. adil rekabet için derhal şike yapalım.ortada limit diye bişey varsa, rakiplerin kap açıklamalarını yapmayıp limitin etrafından dolaşıyorsa ve tff buna ses çıkarmıyorsa adil rekabet için bize de aynısını yapabilme hakkı doğar. yıllardır herkes şeffaf olsun diye çağrı yapıyoruz tınlayan yok. öyleyse oyunu kuralına göre oynayacaksın.