- 22 Ocak 2010
- 52.300
- 33.660
- 3.073
bizim durumumuz diğer şirketler (fbjk)den daha iyi ama neden onlarla uğraşmıyorsunuzda bizle uğraşıyorsunuz gibi anladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şubat ayında 1 senelik yasak kalkıyor.
Borsada hisse satabileceğiz
Kulübün bu açıklamadaki anlamı:
Borsa İstanbul'un biz ve trabzonu mali olarak uyarmasıydı halbuki fener ve beşiktaş bizden kat be kat daha berbat durumdalar. Peki bu adamlar niye bizi uyardı? Üzerimize oynanan büyük bir oyun var
Galatasaray'ın sermaye artırımı tamamlandı | Åirket Haberleri Haberleri | Borsa GündemAralık ayında mı Şubat ayında mı ? Sanki Borsa Aralık ayında yasak vermişti bize öyle diye hatırlıyorum ?
bakın görün işte, şu an başımızdakiler nasıl Galatasaray düşmanlığı yapıyor. bunlara sandıkta gereken cevabı verin artık ya yeter her seferinde aldanmayın
Orda pek fazla bir şey yazmıyor. Ama şu linkte detaylı bir açıklaması var. Cimbom'un yeni hisse stratejisi - AjansHaber.com
Ve evet Şubat'ta yasak bitiyormuş. Şubat'tan sonra kulüp daha iyi olacak ekonomik anlamda.
haber 26 şubatta yapılmış bide
Kalan 21bin 410,29 lira tutarındaki bakiye tutar Kulüp tarafından 26 Şubat 2014 tarihinde Şirket'e ödenmiştir.
yazıyo ondan o haberi kaynak gösterdim![]()
Hükumetle aramız iyi deği hadide muhalefettede iş yok
kılıçdaroğlu bahçeli bakıyosun şike temizlemede maşallahları var