Galatasaray'dan KAP'a Açıklama

bizim durumumuz diğer şirketler (fbjk)den daha iyi ama neden onlarla uğraşmıyorsunuzda bizle uğraşıyorsunuz gibi anladım

şubat ayında 1 senelik yasak kalkıyor.
Borsada hisse satabileceğiz

Kulübün bu açıklamadaki anlamı:

Borsa İstanbul'un biz ve trabzonu mali olarak uyarmasıydı halbuki fener ve beşiktaş bizden kat be kat daha berbat durumdalar. Peki bu adamlar niye bizi uyardı? Üzerimize oynanan büyük bir oyun var

Galatasaray olmak zor birşey gerçekten...

Güzel cevap.Galatasaray her sesini yükselttiğinde ya borsa ya vergi üzerinden saldırıyorlar.Son uyarının amacı belli.

Burda da görüldüğü gibi net bir şekilde GS=Cemaat olarak zanneden Hükümetin Galatasaray'a karşı oyunları başlamıştır.

Özkaynakları gösterilip biri %-240 biri %-334 negatif zararda olan klüpleri uyarmak yerine erdoğan güdümlü spk borsa da bize uyarı vermektedir.

Galatasaray taraftarını acilen uyarmaya çalışıyorum

Ama eklemeden de edemiyeceğim. Sayın Ünal Aysal daki ticari zeka bu klübü yönetmeye yeter. Ve bir mahalle yönetemeyecek kapasitede ülke yöneten hükümete karşı GALİP GELECEĞİZ.

Dipnot: SPK Erdoğanın emrindeki bir kurumu.

SPK
Borsa istanbul
GSGM
Maliye

Bunlar hep bizimle ugrasiyor

Futbolcu bonservisi otoriteleri ne diyorlar bu duruma? Yorum alalım.

BERkay & eKİN & Berkin

bakın görün işte, şu an başımızdakiler nasıl Galatasaray düşmanlığı yapıyor. bunlara sandıkta gereken cevabı verin artık ya yeter her seferinde aldanmayın

bakın görün işte, şu an başımızdakiler nasıl Galatasaray düşmanlığı yapıyor. bunlara sandıkta gereken cevabı verin artık ya yeter her seferinde aldanmayın

haha 12 senedir verilmedi inanıyor musun buna cidden :D böyle muhalefetler olduğu sürece 112 sene daha başta durur.

normal olan siyasetin spora
sporun siyasete karışmamasıdır fakat iyice içine ettiler
artık millet GSli fbli bjkli diye ayrılacak
keşke ayrılsada iktidar görseler :D taraftarları çıksa ortaya

haber 26 şubatta yapılmış bide
Kalan 21bin 410,29 lira tutarındaki bakiye tutar Kulüp tarafından 26 Şubat 2014 tarihinde Şirket'e ödenmiştir.
yazıyo ondan o haberi kaynak gösterdim :)

AjansHaber'deki haberde 21 Şubat diyor :) Neyse biz en geç 27 Şubat'a kadar bekleyelim en iyisi :)

hajrovic ve ontivero = 5.50 m euro = -15 milyon negatif özkaynak

Yazıyı okuduktan sonra korktum.
Ünal başkan bizi bıraktık tan sonra Adnan gibi biri çıkıp herşeyi altüst etme ihtimali aklıma geldi.
ayrıca herkes ve herşey bu kadar üzerimize gelmiş iken hala ayakta ve başarılı bir şekilde durabililmek ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzun açık kanıtı.
Hükümet elini biraz olsun çekerse uçar arayı açarız.

Her sene batıyoruz zaten. :D

Hükumetle aramız iyi deği hadide muhalefettede iş yok
kılıçdaroğlu bahçeli bakıyosun şike temizlemede maşallahları var

Hükumetle aramız iyi deği hadide muhalefettede iş yok
kılıçdaroğlu bahçeli bakıyosun şike temizlemede maşallahları var

Bu ülkede muhalefet olsa şuan zaten yolsuzluğun üstünü örten birileri tarafından yönetilmiyor olurduk.

Muhalefetten yana aksi yönde düşünmüyorum. Fakat alenen Galatasaray ın üstüne oyunlar oynanıyor.

Geri
Üst Alt