Galatasaray’dan KAP’a Hajrovic Açıklaması

Ulan olurda takımda kalırsa gıcıklığına gece 3-5 nöbeti gibi antrenman saati koysunlar.:mad:

her sene aynı şeyler oluyor. sıkıldım artık zamanında maaş ödenmeyen gs li futbolcu haberlerinden.

Başkan kesinlikle bu skandalın içerideki müsebbibi kimse hesabını kesmeli hatta mümkünse yargı yoluna dahi başvurulmalı eğer bir sorumsuzluk varsa ,

bir taraftan akıtıp bir taraftan kokutmak olmaz olmamalı ,

Hajroviç kağıt üzerinde sonuna kadar haklıdır ama umarım futbol hayatın kısa zamanda biter paralarınıda batırırsın !

bizde parasini bir bumu geç almiş. ben onu çözemedim. eger öyleyse bişey demicem. öyle degilse bu herifin iyi niyetinden şüphe ederim. bence iyi niyetlide degil zaten.

Eger gercekse ve Hajro bu parayi alacaksa, gelecek sezon Galatasaray formasi fln almam. REZiLLiK !

Sözleşmesin böyle bir madde varsa normal.

İmzalatanlara kızın ,Hajrovice değil.

katılıyorum sana...

suç futbolcuda değil, yüklü para verilcek biri değildi etkili bir oyununu da göremedik yönetimin hatası bunu oyuncu diye alması 2. bi hata da aldın bari parasını ver bizi elaleme rezil etme...

son olarak ta bu saatten sonra hayronun takımda kalmaması lazım....

Birde Bosna'lı olacaksın Türkiye ile geçmişten gelen bir bağın olacak ayıp ettin Hajrovic hemde çok büyük ayıp ettin. Elin Uruguaylısı Brezilyalısı bunu yapsa tamam derdim ama sen yapmayacaktın. Seneye bu takımda kalmanın imkanı yok Allah yolunu açık etsin bu yaşta bu tür oyunlara geliyorsan hiçbir zaman o benzediğin Messi olamazsın.

Bunu kim başımıza bela ettiyse Allah belasını versin

Hesap Makinesi

suç kimdeyse cezasını o çeksin,kaybedilirse eğer o para cebinden ödensin.bir oyuncunun parasını yatırmamak nedir be utanın,ribery olayı akıllandırmadı mı sizi!!!!!

umarım capraz bagların kopar

Lan adamlara yüz veren koz veren biziz ya. Verin heriflerin paralarını da koz vermeyin böyle karaktersizlere işte. Ribery olayından sonra akıllanmadık yala ya şaka gibi bu nedir kardeşim yeter.

bu hıyaroyu grasshopers gibi 3.sınıf takımdan almıycaktık, sürünseydi o dandik ligde, bize gelmese CL maçı mı görecekti.. Ha bu 2.ribery olmaz da paralar boşa gidiyor yanarım yanarım ona yanarım..

Bakınız davayı kazansın veya kazanmasın bu yola gitmesi ihanettir.Milli Takım hocası falan ülkede kimse uyarmadı mı bunu?Bu ne kepazelik 8m€ zarar mı edecez.Sade senin paranı hor görmemiş yönetim.Toplu bir sıkıntı varmış.

Bosna'ya gitmişliğim vardır, Boşnakları da severim ama bu adam böyle milli takımda devam eder arkasında dururlarsa benim gözümde Bosna biter.Türk insanını karşılarına almamaları lazımdır.Gerçekten bu konuyu bireysel ele almamak lazım, hocası da açıklama yaptı, pota geniş.

ödeme gecikmesi bahane bir halt olamayacağının farkında son vurgununu yapmaya çalışıyor. kaybederse sözleşmesi bitene kadar antrenmana bile alınmamalı.

Galatasaray değerlerini hiçe saymış, üzerindeki formamın ağırlığını hissedememiş bu zat, derhal kulüpten uzaklaştırılmalıdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt