Galatasaray’dan KAP’a Hajrovic Açıklaması

bana göre burda en büyük suçlu profosyonel çalışmayan yönetimdir. başkan işin profosyonellik kısmını çok önemsemesine rağmen böyle bir hataya nasıl düşürdü bizi anlam veremedim açıkçası. işin hayroviç tarafına bakacak olursak, yediği kaba sıçan şerefsiz bir biri benim gözümde. olmaz olsun böyle bosnalı. gözümde değerini sıfırlamış ve ülkemize çok büyük ayıp etmiştir. bundan sonra bu klübe bosnalı falan almamak lazım, zaten başımıza ne geliyorsa bizden biri diye bildiğimiz insanlardan geliyor. yazıklar olsun sana hayroviç, allah belanı versin daha sana ne diyimki, alacağın o tazminat bi tarafından çıkar inşallah. haram zifir katran olsun o alacağın paralar

Melo, Riera yerine bunu dövse daha iyi olurdu ama zamanlama tutmadı kazara kampa katılırsa işi zor.

tam anlamadim ben bu aciklamayi, yani adamlar bütün parayi pesin mi istiyor galatasaraydan 4.5 yillin? ve parayi aldiktan sonra da serbest mi kalacak?

gercekten böyle birsey olabilirmi? serbest kalacaksa neden parasini verecegiz? var mi gercekten böyle bur kural?

eger düsündügüm gibiyse ozaman bonservisi arti tüm alacagi para 8milyon ediyor ve ondan sonra serbest kalacak yuh riberyden büyük bir rezillik olur bu

tam anlamadim ben bu aciklamayi, yani adamlar bütün parayi pesin mi istiyor galatasaraydan 4.5 yillin? ve parayi aldiktan sonra da serbest mi kalacak?

gercekten böyle birsey olabilirmi? serbest kalacaksa neden parasini verecegiz? var mi gercekten böyle bur kural?

eger düsündügüm gibiyse ozaman bonservisi arti tüm alacagi para 8milyon ediyor ve ondan sonra serbest kalacak yuh riberyden büyük bir rezillik olur bu

para az gecikti diye bonservisini alıp bedava gitmek istiyor. ahlaksız herif demekki anlaşmış fakir bir kulüple.. Ünal Aysal bu işi halleder

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Abi sırf Fatih Terim'e tekmeyi basıp haddini bildirdi diye Galatasaray'ın başkanına nefret kusmanın, onu kafaya almanın ve de Galatasaray'ın girdiği zararla eğlenmenin kafası nedir ya.Zararı herkes eleştirir elbette Fenerliler bu kadar eğlenmiyor ayıp ayıp.Bir de Gs'liyim diye geziyor bunlar.

Topçu yerine koyup 5 para etmez oyuncuları alırsın birde uğraştırırlar

Bende ilk önce Hajro´ya küfür yagdirdim ama adam hakli. Bizimkiler Izetle subat/mart ayinda anlasmislar ilk zamanlar paran biraz gecikebilir, full alamaybilirsin diye. Hajro da zorluluk göstermemis, ilk bastan kesik yememek icin. Simdi bu sonradan hep kadro disi kalinca kendine yeni takim aramaya baslamis, bizim yönetim bunu duyunca cocuga hic para yatirmamislar.

Hata bizimkilerde gene, orda 3 kuruşa oynayan adama burda milyon euro verirsen bi yerleri kalkar, köyden gelmiş görmemiş seni mahkemeye vermeye kalkar.

Bqe2ldOCcAArfBy.jpg

Allahın köylüsü !

Ulan orada kalsan 3 yılda kazancağın parayı aldın 6 ayda daha gözün doymadı aç köpek.

Tamam para hakkıda neyin abartısını yapıyor bu adam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayroviç'i boşverin.Devre arası 18 m Euro çöpleri toplayıp sonra da oyuncusuna para veremeyen yönetime ne demeli.

kabahat bunda değil.. böyle rezil bir çingeneyi transfer edende...

Mecbur mu fedakarlik yapmaya? Sonucta parayi öneren bizim yönetimiz, ödemeyen yine bizim yönetimiz.

Taraftar'a karsi kesinlikle cok samimiyetsiz bir görüntü birakiyor, ama actigi dava'da hakli olan o.

Eninde sonunda alacak parasını bunu o da biliyor bu işin altında şerefsizlik kokan baska seyler var

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt