Galatasaray’dan KAP’a Hajrovic Açıklaması

Ambrabat'ı gönderip daha iyisi diye Hayroviç'i getiren aklın gerzekliği, acizliği bundan sonraki transferler için de zerre umut vermiyor. Üstüne bir de parasını ödemiyorlar. Aysal yönetimi kadar fasa fiso yönetim isteseydik Polat kalırdı ya. Başarılı diyenlere de cevabım şu, sokaktan geçen adamı çevirsek Terim'i getirirdi. Albayrak'ı getirirdi. Tüm başarılara da bunlar imza attı zaten.

Amrabat Hajrovic'i top diye oynar

[media]https://www.youtube.com/watch?v=o3QZtjWlTF4[/media]

Bende ilk önce Hajro´ya küfür yagdirdim ama adam hakli. Bizimkiler Izetle subat/mart ayinda anlasmislar ilk zamanlar paran biraz gecikebilir, full alamaybilirsin diye. Hajro da zorluluk göstermemis, ilk bastan kesik yememek icin. Simdi bu sonradan hep kadro disi kalinca kendine yeni takim aramaya baslamis, bizim yönetim bunu duyunca cocuga hic para yatirmamislar.

Ben böyle birşey olduğunu sanmıyorum.Yönetim bu kadar önemli konuda ne diye inat etsin.8-9m zarar olabileceğini yönetim kestiremiyor mu?

-Bazı arkadaşlar davayı da kazanamaz defolsun gitsin , demiş. Bonservisine 4m verdik, öyle şey olur mu.

ulan bosnalısın diye ayrıcalıklıydın gözumde ama hareketlerinden dolayı iyice uyuz oldum defol gitti

Bence versinler adamın parasını defolup gitsin. Boşu boşuna uğraşıp avukatlara da 3-5 milyon daha bayılmanın manası yok.

Benim anlamadigim elde Sneijder ve emre varken neden Hajro, Umut, Lucas, Ibrahim gibi merkez orta saha oyunculari topladik? Kanatta oynayacak bir tane bile oyuncumuz yokken merkezde oynayacak 6-7 tane adam olmasi hangi futbol mantigina dayaniyor?

Ben fesih bedeli istemeden gitmek istiyor sanıyordum.Para alıp giderse büyük şerefsizlik yapmış olur.

Ulan cocuk birde kamera karsisinda Türkiye den destek istiyor Dünya Kupasi icin...

Burak ve Selçuk sözleşmelerini gerçekleştiren yapıdan her türlü hata baklenir. İlk önce bunu bir kenarıya yazın.

Özellikle transfer başta olmak üzere ben de çok büyük potansiyel var diye bağıran şu klübü yönetmek bu kadar zor mu ulan.

Yapılacak çok basit hamlelerle şu klübü yukarıya çekmek , rakiplere fark atmak varken bu hatalar nasıl yapılır. Nasıl yahu...

Yahu şu klüp biraz doğru yönetilse bunu dönem dönem görüyoruz uçup gidecek lan.

İyi bi oyuncu mu bence evet. Ama çok iyi kesinlikle değil. Maça sonradan girdi katkı sağlamadı, ilk 11 oldu katkısı yok. Ben vurgunu yapayım sonra kendi değerimde bi takımda oynarım kafasında. Yapıcak gibi de görünüyor. FIFA bu konularda 0 tolerans gösteriyor.

Ünal Aysal'ı çok severim ama bu işte hata yaptı... Umarım bu işi temiz bir şekilde kesip atar bu ite yol verirler..

Bu olayda suçlu kimse parayı cebinden ödesin galatasarayın şampiyonlar ligi gelirleri bu adama gidecek nasıl bir hatadır bu akıllanmadınız mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

başkan ve yönetim kurulu bu oyuncunun klübe olan giderlerini karşılamak durumundadır. ben store dan bu şeref yoksununun tazminatı için ürün almak istemiyorum

Messi'nin sıçtığı bokun klozetteki artıkların tırnak artıklarının cücüğü olamaz:ka10::ka10::ka10:

Durun la son maçta şov yapıp degerini 20 milyona çıkaracak. Hatta satmak aptallik olur bir Avrupa devine kiralayalim da değeri 50 milyona çıksın ondan sonra satariz.

Geri
Üst Alt