Galatasaray'dan 'Karaborsa Bilet' İddialarıyla İlgili Açıklama

Bu açılamanın kulüp hesabı kullanılarak yapılması büyük kepazelik. Şahsi hesaplarınızdan ne halt ediyorsanız edin, kulüp hesabıyla ne alakası var bu konunun?

Böyle bir açıklama yaptıklarına göre bunlar kesin bir bok yedi bu konuda

Yöneticiler işin içinde midir bilmiyorum ama bir halt döndüğü açık

Ayrıca bu sütten çıkma ak kaşık arkadaşlara soralım bu sene kombineler niye 3 saniyede tükenmiş. Seçim ekranını bile göremedik.

Cidden böyle bir durum varsa niye kimse soruşturmaya alınmıyor bu çok büyük skandal, hırsızlık. Fatih Altalyli demeyin bana kendisini parayla rahatlıkla satın alabilirsin, yıllarca habertürk de çalıştı kanalın sahibinin kim olduğunu biliyorsunuz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray düşmanlarına karşı verdiğimiz mücadelenin aynısını vereceğimizi ilan ediyoruz.

:puhaha:

Cidden böyle bir durum varsa niye kimse soruşturmaya alınmıyor bu çok büyük skandal, hırsızlık. Fatih Altalyli demeyin bana kendisini parayla rahatlıkla satın alabilirsin, yıllarca habertürk de çalıştı kanalın sahibinin kim olduğunu biliyorsunuz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
altaylı heralde ülkede satın alınamayacak bir kaç gazeteciden, haberciden biridir.

Galatasaray düşmanlarına karşı ne mücadelesi veriyorsunuz siz acaba???

Madem yalan o zaman bu sözde iftiraları yayanları mahkemeye versene “sayın” başkan olacak zat????

Neyse, ceza yemek istemiyorum maç öncesi.

Hepiniz ayni boksunsunuz( gs,fb,bjk). Yillardir mac geliyorum heb karaborsa..

Barış'a sağ tarafı tamamen teslim edip, Bats sağ forvet, Ziyech 10 numara gibi oynayacaktır

geçen hafta nizami golün verilmemiş, var skandalı yaşanmış.
göztepe-fb maçında tarihe geçecek skandallar yaşanmış.
rize-fb maçında inanılmaz şeyler yaşanmış.

tek açıklama yok.

3 saat sonra cl eleme maçı var, şu açıklamaya bak ama.

cidden biz neyle sınanıyoruz yaaa :dddd

Onlar Galatasarayı ilgilendiriyordu.O yüzden tepki yok.
Şimdi kendilerini ilgilendiriyor o yüzden hemen tepkiler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt