Galatasaray'dan Kjaer Bombası!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
DdbwxY_VQAAG0tY.jpg:large

Maaş konusunda sıkıntı yaşayan Sevilla, Fenerbahçe'den transfer ettiği stoper oyuncusu Simon Kjaer'i Galatasaray'a önerdi. Oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği için bu öneriyi yapan Sevilla, Galatasaray'dan cevap bekliyor.

Kaynak: A Spor

Doğruluk payı olduğunu sanmam ama bence gerek yok. En az 5m isterler ve değmez.

Cl'de oynamak istiyorsa fb'ye geri dönsün.

Maaş konusunda sıkıntı yaşıyorsanız Kjaer değilde şöyle bir Ben Yedder, Ever Banega faln olursa olur

Uzayin lan zaten Carole'un bonservisini de almadiniz.Gerci kendisi hocamla bambaska bir seye donusebilir.

Gelirse savunmaya level atlatır.Fakat acil önceliğimiz savunma değil.Fiyatı olarak 8 den aşağı olacağını düşünmüyorum.

Sevilla'nin as stoperi.

Adaar zaten llengleti kaybedicek, bide kjeari birakmaxlar

Bu Lenglet'in bir kaç maçına denk geldim de onu alan takım uzun yıllar stoper aramaz

@Sergen Zeren az önermedi burada Sergen'i dinleseler şimdi ne sağlam stoperimiz var diye konuşuyorduk

Yok arkadas,muhtemelen biz de de maas konusu problem olacak ki verilecek cezayi bu yonde bekliyorum,daha genc ve satilable isimlere yonelmeliyiz kjaer artik satis ta yapamaz ha fiko alsa cin e hulle hile on milyona satar ama iste biz o katakulli islerde iyi degiliz,cakallik lazim,misal dursunda cakal ama kendi baskanligini yaptigi klube,hain cunku

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonservisi için Carole ile kafa kafaya takas,
Kjaer'e de yıllık 10 milyon liraya olumlu bakılabilir.
Bu rakamların üstü sağlam kazık olur.

Geri
Üst Alt