Galatasaray'dan Kjaer Bombası!

Olur da Maicon'a Çin'den 10m falan teklif gelir de satarsak kendisini opsiyonla kiralayalım derim....Serdar-Kjaer inanılmaz olur

Terim'e her yakistirmayi yapabiliriz. Kabadayi de, kiro de , kebapci de, adanali de. ne dersen de.
Ama bir yonunu inkar edemeyiz. Futbolcudan anlar. Kjaer icin gercekten bir firsat varsa hemen coker uzerine. hic kacirmaz

Maiconu 7 8 milyone okutsak bunu kiralasak o 7-8 milyon e orta sahaya bir 8 numara alsak fena olmaz.

Kjær çok sevdiğim bir futbolcu , Alex 'ten sonra fenerbahçe 'de oynayan futbolcular arasında tek sevdiğim kişidir kendisi karakteri de profesyonelliği de gayet düzgündür

Zaten iyi bir savunmacı olduğu ortada

Ben bu transferin olmasını çok isterim açıkçası ...

Mali durumumuz ortada. Bu sene böyle kiralık topçularla idare edebiliriz. Tinerciler 2 sene böyle şampiyon oldular. Kiralık topçudan zarar gelmez.

Ne kadar maaş alıyor bilmiyorum ama çok fahiş değilse bence net kademe atlatır defansta. Maicon'dan 2 gömlek daha iyi oyuncu.
İstemeyenler neden istemiyor onu anlamadım ben.

kjaer denayer tandemi hakan delikanlı için oksi moron niteliğinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al sat cezası yersek kiralık olarak hemen alacaksın böyle adamları.Maaşı yüksektir bunun da o yüzden gelmesin derim sadece

Kjær 'ı kiralıyacağız da maaşı mı koyacak sanki defans hattımızda Denayer-Hakan-Koray-Ahmet dörtlü toplam 1 yıllık maaşı 4.75 mil. €
5 mil. € dan fazla maaş talep etmez herhalde ?

tam aradigimiz dengeli stoper aslinda. isterdim bize gelmesini

Valla maliyetini bilmiyorum ama ben fenerde çok beğeniyordum,bizim gibi önde basan takıma cuk oturur,fırsat transferi ise bu adamdan iyisi olmaz

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt