Galatasaray'dan Kjaer Bombası!

Bi boyle oluyor bi soyle. Bu adama guvenemiyorum.

Sevilla, Fenerbahçe’den aldığı Simon Kjaer'i menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerdi. Sevilla’da mutsuz olan ve ayrılmak isteyen Kjaer’in önceliği Şampiyonlar Liginde forma giymek. (A Spor)
Galatasaray, Simon Kjaer görüşmeleri Pazartesi günü başlıyor. G.Saray kiralamak istiyor.

Buna vericeğimiz parayla sağlam bir 8 alalım daha iyi.

Önde basıyoruz stoperlerimiz çok ileri çıkıyor maicon gibi olur bunun sonuda.

Buna vericeğimiz parayla sağlam bir 8 alalım daha iyi.

Önde basıyoruz stoperlerimiz çok ileri çıkıyor maicon gibi olur bunun sonuda.
Sat Maiconu, al Kjaeri kiralik+ Satin alma opsyonu ile.
Kjaer Maicondan daha hizli. Geri kalan özellikler ayni (hatta Kjaer bence oyunu daha iyi kuruyor arkada)

Sat Maiconu, al Kjaeri kiralik+ Satin alma opsyonu ile.
Kjaer Maicondan daha hizli. Geri kalan özellikler ayni (hatta Kjaer bence oyunu daha iyi kuruyor arkada)

Maiconu kim alır musap hadi aldılar diyelim

Kjaer 4 civarı maaş alıyor sevillada kiralaması bile bütçeyi dağıtır.

Ben Yedder haberi gibi sallamadır adam as oynuyor ve daha 1 sezon oldu alalı.

pompalama haber . keşke alabilsek . bazıları önceliğimiz değil diyor nasıl değil ? lig + teneke + cl kulvarlarına 3 stoperle mi çıkacağız ? ahmet çalık ve hakan balta'yı adam sınıfına koymuyorum .

Opsiyonlu kiralık alınabilir. Opsiyonu 7-8'lere kadar düşürebilir yıllık ücretleri yüksek oyuncularından kurtulmak isteyen ve kadro olarak küçülmek isteyen Sevilla (Onlar da Barcelona'dan stoper kiralayacaklar görünen)

Olası transfer. Maicon, Serdar, Kjaer, Denayer savunma hattı daha üst düzeyi alınamıyorsa ideal savunma kadrosu olur.

kjaer gelse begenmeyecek misiniz olum. tas gibi stoper iste keske gelse

pompalama haber . keşke alabilsek . bazıları önceliğimiz değil diyor nasıl değil ? lig + teneke + cl kulvarlarına 3 stoperle mi çıkacağız ? ahmet çalık ve hakan balta'yı adam sınıfına koymuyorum .

Bence değil

8 numara
10numara
Sol bek

Garry büyük ihtimal gidicek

Sol kanat

Sade 11e 4 topçu lazım 5.sırada olur anca stoper.

Kjær-Serdar ikilisiyle ideal defans ikilisini yakalamış oluruz 3-4 sene sorunsuz işimizi görecek her transfer döneminde bizi stoper aramak mecburiyetinde bırakmayacak stoper tandemi oluşturmuş oluruz

Şöyle birşey var.

Takımın kağıt üstünde ilk 11 stoper tandemi Serdar ve Maicon. Ve bu iki adam 2 ve 2,2 Milyon alıyorlar.

Kjaer de gelirse Maicon dan aşağı para almaz bence, hatta daha fazla ister. 3 stopere toplamda 6,5-7 Milyon arası maaş verecek konumda olduğumuzu kesinlikle düşünmüyorum.

Kjaer'in gelebilmesi için ya Serdar ya da Maicon'un gitmesi lazım, zira yedek stopere 2 Milyon veya üstü para verecek lüksümüz yok.

sent via GSC

Sevilla nasıl kemiksiz 4 veriyor bu adama yaw. O bilgide bir yanlışlık vardır. Gelsin 3e babalar gibi oynasın.

Bu arada bildiğim kadarıyla Fenerbahçe ile iyi ayrılmamış ve Fenerbahçe'den umduğunu bulamamıştı Kjaer.
Bu sene şişkin olmayan yıllık olarak 2,5-4 arası alan bonservis bedeli düşük ya da olmayan oyunculardan kurulu bir takım kuracağımızdan kiralık Kjaer'e hayır demeyiz.

Geri
Üst Alt