Galatasaray'dan Kjaer Bombası!

Bence değil

8 numara
10numara
Sol bek

Garry büyük ihtimal gidicek

Sol kanat

Sade 11e 4 topçu lazım 5.sırada olur anca stoper.
leşi yaş odunla her gün dövsen gitmez 8 numara transferini unut. belhanda'yı benim gibi terim de beğeniyor. 10 numara da alınmaz. şu an en acil ihtiyacımız forvet. gomis tek başına nereye kadar ? hızlı birini almalıyız. diğer ihitaçlar ise sol bek ve stoper. duruma göre bir kanat da alınabilir.

Maicona teklif varsa hemen satılmalı.Kjaer ile Maiconu aynı kefeye koymak bile komik.

leşi yaş odunla her gün dövsen gitmez 8 numara transferini unut. belhanda'yı benim gibi terim de beğeniyor. 10 numara da alınmaz. şu an en acil ihtiyacımız forvet. gomis tek başına nereye kadar ? hızlı birini almalıyız. diğer ihitaçlar ise sol bek ve stoper. duruma göre bir kanat da alınabilir.

8 numara nasıl alınmaz takım bas bas bağırıyor 8 8 diye

Yedek diye yazmadım ama yedek forvette şart hemde bence 2 tane lazım ereni adamdan saymıyorum.

8 numara nasıl alınmaz takım bas bas bağırıyor 8 8 diye

Yedek diye yazmadım ama yedek forvette şart hemde bence 2 tane lazım ereni adamdan saymıyorum.
takım 8 numara diye bas bas bağırıyor da leşin aldığı yıllık ücret ve kontratı var. onu yollamadan adam alamayız.

Maiconun bu sezonki ilk yarı performansından fazlasını veremez bu , Fazla abartılıyor

Bu adamın maaşı çok yüksektir, o yüzden pas.

Maicon kadar alacaksa gelebilir.

Fener de 4'e yakin aliyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Eğer UEFA 'dan gelecek yaptırım maaş bütçesini aşağı çekmek olmazsa tam olarak Kjær gibi kaliteli klüplerinden kolay kopabilecek topçulara yönelmemiz lazım

Kjær kiralık bedeli çok fazla olacağını zannetmiyorum eğer klübü tarafından menajerler ile takım bulmaya durumuna geldiyse
Ndiaye mesela küme düştüğü için bedelsiz kiralanabilir yönünde haberler vardı

Stoper ve Merkez Orta Saha transferini Al-sat dengesini hiç zora sokmadan halledebiliriz

Mesela sözleşmesi bitecek Bernard-Badelj-Asamoah-Shaw-A.Younes-J.Bamba gibi işimize yarayacak bir sürü adam var. Bu tip kiralık-sözleşmesi biten veya klübü tarafından ıskartaya çıkartılmış adamlardan eksiklerimizi kapatmaya çalışmalıyız buradan tamamlayamadığımız transferlere gidip bonservis ile oyuncu bakmak durumundayız

En azından FFP kriterlerini yerine getirene kadar 2-3 yıl transfer politikamız bu yönde olmalı tabi maaş sınırlandırması gelirse işin rengi değişir o zaman maalesef bu seneki gibi 12-13 iyi oyuncu ile yola devam etmek zorunda kalabiliriz ...

Şöyle birşey var.

Takımın kağıt üstünde ilk 11 stoper tandemi Serdar ve Maicon. Ve bu iki adam 2 ve 2,2 Milyon alıyorlar.

Kjaer de gelirse Maicon dan aşağı para almaz bence, hatta daha fazla ister. 3 stopere toplamda 6,5-7 Milyon arası maaş verecek konumda olduğumuzu kesinlikle düşünmüyorum.

Kjaer'in gelebilmesi için ya Serdar ya da Maicon'un gitmesi lazım, zira yedek stopere 2 Milyon veya üstü para verecek lüksümüz yok.

sent via GSC
maicon gitsin zaten. maiconu sampiyonlar liginde ezerler bu hantallikla. keske kjaer gelse. dengeli stoperi herzaman severim

Sevilla'yi birakip niye gelsin

mariano-nereli.jpg

Yüksek maaş nedeniyle kısıtlama gelecek cezadan yırtıyoruz ne 3ü-4ü m eurosu yav,grlmiş 30 yaşına Cl oynıcak 2 m euroya tmamsa buyursun-bu sadece kjaer için değil her trnasfer etçemiz topçu için-2 m euro üstü kimse alınmasın

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt