Galatasaray’dan Klinsmann’a Teklif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
LPL6mZ.jpg

Sezon bittikten sonra Roberto Mancini ile masaya oturan ve yolları ayırma kararı alan Galatasaray yönetimi teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Haberin Devami GSC Portal'da

Tuchel'e kanım ısındı benim, Tuchel gelsin

Basına malzeme veriyoruz ya. Bitirin Tucheli bitsin bu muhabbet. Nerde Alman,Hollandalı hoca var hepsini yazdılar. Hatta araya İtalyan bile karıstırdılar.

Jurgen Klismann'ı ilk ben attım ortaya.Ulan bu gazeteciler bizi mi takip ediyor anlamadım ki.?

2006'dan beri görmek isterim takımda ama Bayern'e gidip başarısız olması hem de çok çabuk başarısız olması büyük soru işareti, sadece bizim istememizle olacak bir iş değil zaten Klinsmann'ı almak ama Bayern Münih de hatırlıyorum çok değişik uygulamaları vardı. Tüm oyuncuların İngilizce bilmesi zorunludur tarzı kurallar koymuştu.

Klinsmann gelirse batariz NET. Adam bayern'i bile ne hale getirdi. 3-5-2 oynatmaya calisti gelen giden tokatladi. Bayern'de kovdu zaten direk.

Tek basarisi alman milli takimiyla final oynamis olmasi ki o dunya kupasinda biz bile(!) yari final oynadik ve brezilya'yi eleyebilseydik sampiyon olurduk.

Mancini gibi tecrubeli adami yollayip klinsmann gibi cöpü getirmek akil mantik isi degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt