GSC Haber Galatasaray'dan Sakatlıklar Hakkında Açıklama!

20260320_112112-webp.318774

Abicim su raporlara kac hafta yok adamlar onlarıda bi ekleyin size zahmet.
Burada melih peker'i etiket yapıp bekliyoruz öylece

Sara‘nin golünden sonra Osimhene dikkat edin Sara‘ya doğru kosuyor. Ciddi bir durum olsaydı kendiliğinden koşmazdı bir kere ayrıca kosamazdi da

Osimhen Lemina bence 2 haftaya dönerler sakatlığa verdikleri tepki olarak söylüyorum mr sonucunu görmek gerek

Singo 3-4 hafta kanama ve tendon ilişkisi belirtildiği için. Sakatlığın darbeden olması çok şanssızlık

kanama çok ufak tendon kas yırttığı da çok abartılı değilse topla çalışmalara 2 haftada döner singo ama risk etmezler bence

Osimhen Lemina bence 2 haftaya dönerler sakatlığa verdikleri tepki olarak söylüyorum mr sonucunu görmek gerek

Singo 3-4 hafta kanama ve tendon ilişkisi belirtildiği için. Sakatlığın darbeden olması çok şanssızlık

kanama çok ufak tendon kas yırttığı da çok abartılı değilse topla çalışmalara 2 haftada döner singo ama risk etmezler bence
teşekkürler cevap için. trabzon deplasmanında sahada olsun osimhen ve lemina, benim için yeter. singo umurumda değil zaten. benim için yok hükmünde biri.

Ulan singo ayağı kırık at gibisin düzelme şansı yok ya adamın vurun(fesih-satış-kira-paf takıma) gitsin

Bir şey sorucam art niyetle yazmıyorum bunu sadece fikirlerinizi almak için bir dönem sergen yalçın bi program da şey demişti herhangi bir futbolcu ben sakatım desin o adamı incelemeye alsınlar kesin uyluğunda bilmem neresinde yüzde yüz bir şey çıkar çıkmama şansı yok sakatlıkları bu şekilde bahane olarak kullanabiliyorlar gibi bir şey söylemişti işte, güncel teknoloji de bu mümkün mü yani bir adamın dört dörtlük olup olmadığının çeteresi her türlü çıkabiliyor mu.

Geri
Üst Alt