Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödem varsa dağılması beklenir.Abi mr sonucu niye yarın? Yarın randevulu hastalar var makine soğumasın diye bizimkileri araya mi kaktircaklar
İlk Geldiğinde uçacak kacacak diyordunSingo’nun sakatlığı farklı bölgeden önceki sakatlıklarıyla ilgisi yok kolpasını ilk kim yazar
Güldürmeulan singo clde lazımdın
Mabadından element uydurmaİlk Geldiğinde uçacak kacacak diyordun
Sus lan TanSara‘nin golünden sonra Osimhene dikkat edin Sara‘ya doğru kosuyor. Ciddi bir durum olsaydı kendiliğinden koşmazdı bir kere ayrıca kosamazdi da
Osimhen Lemina bence 2 haftaya dönerler sakatlığa verdikleri tepki olarak söylüyorum mr sonucunu görmek gerek@Melih Peker
abi bir cümle...
teşekkürler cevap için. trabzon deplasmanında sahada olsun osimhen ve lemina, benim için yeter. singo umurumda değil zaten. benim için yok hükmünde biri.Osimhen Lemina bence 2 haftaya dönerler sakatlığa verdikleri tepki olarak söylüyorum mr sonucunu görmek gerek
Singo 3-4 hafta kanama ve tendon ilişkisi belirtildiği için. Sakatlığın darbeden olması çok şanssızlık
kanama çok ufak tendon kas yırttığı da çok abartılı değilse topla çalışmalara 2 haftada döner singo ama risk etmezler bence
necatinin admin senin smod olduğun o karanlık dönemi incelemeye aldıkGüldürme
Mizahi 1 dönem idi emrahın amiri idim o dönemnecatinin admin senin smod olduğun o karanlık dönemi incelemeye aldık