GSC Haber Galatasaray'dan Sakatlıklar Hakkında Açıklama!

Lemina TS maçına belki yetişir ama Osi milli ara sonrası - bir bakıma fena da olmayabilir , full+full dönmesi tam ihtiyaç olan periyoda da denk geliyor .

Şansszlık ama ya..çok kötü oldu. Ritmini bozmaz inşallah.

Lemina TS maçına belki yetişir ama Osi milli ara sonrası - bir bakıma fena da olmayabilir , full+full dönmesi tam ihtiyaç olan periyoda da denk geliyor .

Şansszlık ama ya..çok kötü oldu. Ritmini bozmaz inşallah.
Tek korkum o. Çok formda makine gibi başlamıştı. Teklerse sıkıntı büyük

Hocam artik deniz gulle baslar

Hee baslar daha cok bekleriz

Osi oynadığı eforlu oyun sebebiyle bu sakatlıklar normal. Lemina ve singo'nun sakatlıkları da olağan ve tekrar eden şeyler.
Asıl anormal olan bu yönetim ve teknik ekibin hala bunu düşünüp ona göre kadro kurmamaları.

Zuhaha geçen sene devre arası yazdık onyedika diye beğenmedi gsc gurmeleri

Leminayla hic uzatilmayacakti. Hadi uzattin, okan bilmiyon mu sen topcunu da cl öncesi ilk11 baslatiyon?

Bunlari cok söyledik bu takim cl maclari baslayinca o sıkısık fiksturde cok sakat verir ve patlar diye. Daha sıkısık fikstur baslamadan patladik

Lemina yedek veya rotasyon oyuncusu olacaksa kalsın demiştim bu şekilde değil. O senaryoda da Torreira falan giderdi. As oyuncu olarak Lemina'ya güvenemezsin. Lemina ile sözleşme uzatıp orta sahaya sağlam bir adam almayan, Osimhen'i yedekleyebilecek kalibrede soru işaretsiz bir adam almayan başkan ve yönetim en büyük suçludur. Abdülkerim'in yerine değil de yedeği olarak aldıkları adamın da ne çıkacağı belli değil.

Aferin sana Dursun! Bu sene bu dursun ve avanesini tek adaylı seçime sokup seçim kazandıran camia da yeterince sesini çıkarmayan hoca ve stadyum taraftarı da bu sene net olarak şampiyonluğu kaybetmeyi hak etmiştir. Galatasaray yine şampiyon olursa rakiplerinin mallığından olur. Olamazsa da en azından chobanispor olmasın yeterli benim için ne diyeyim.

Göz göre göre yaşandı.Önlemi alınmadı.Bahaneler yükleniyor.

Osimhensiz takımın ne kadar saçmaladığını gördük. Lizbon maçını geçtim kocaeli ve ts maçında puan kaybı olmaması lazım.

sakatlık gereksiz pres yaparken mi oldu zorlamak falan ne alaka? ayrıca bu adam bu 3 metreye ayağını kaldırır olmadık şeyler dener canını dişine takar

canerin üstünden ayağıyla aldığı pozisyonda hepiniz wow çekiyodunuz, sakatlık yani bu olabilir. şu an bizde olmasının sebebi bu sakatlıkları ara ara yaşaması zaten yani

Geri
Üst Alt