Galatasaray'dan Sam Adekugbe Atağı | Sağlık Kontrolünden Geçti

Şimdi bu kara oğlan gelirse sahada +1 yabancı olarak kullanabiliyor muyuz. Yani Zaniolo ile birlikte oynayabilir mi onu söyleyin

dubois sakatlık dönüşü 1-2 maç kötüydü diye fazla gömülmüş.

genelde sol bek çıkmasına rağmen kafadan 3 maç çözdü bu arkadaş. konyaspor maçı, hatayspor maçı ve deplasman giresunspor.

bu 3 maçta da öyle 5. golü felan yapmadı, direk maç kazandıracak işler yaptı. boey tabi ki çok iyi fakat efektiflik olarak belki sachanın önüne koyulabilir.

Ben de onu yazacaktim. Dubua neredeyse 1 gol 2 asist yapti.
3 - 4 mac oynayan Emre'nin bile yine 2 - 3 golde direk payi var. Yeni gelen de bu kadar hucumcunun arasinda bir seyler yapabilir.

Ugur CIftci den iyidir ha bizim seviyemize yeterli mi? Degil tabi ama sakatlik oldugunda Emre yerine bu girse bir sey kaybetmeyiz diye düsünüyorum
Uğur'dan iyidir
Emre Taşdemir'in son performansı bir daha oynatılmaması için yeterlidir.

Zaniolo transferinden sonra sol bekte yerli kaçınılmaz. Hemen almak lazım.

dubois sakatlık dönüşü 1-2 maç kötüydü diye fazla gömülmüş.

genelde sol bek çıkmasına rağmen kafadan 3 maç çözdü bu arkadaş. konyaspor maçı, hatayspor maçı ve deplasman giresunspor.

bu 3 maçta da öyle 5. golü felan yapmadı, direk maç kazandıracak işler yaptı. boey tabi ki çok iyi fakat efektiflik olarak belki sachanın önüne koyulabilir.
boey sachanin onune koyulabilir???

Uğur Çiftçi için Sivas'a bonservis vermek üzereydik. O yönden de iyi oldu. Yeni sezona yeni yabancı kriteri gelirse ona göre dağa sağlıklı bir planlama yaparız.

Kesinlikle bu açıdan bakınca çok mantıklı.. Bence ugurdan daha faydalı olur ugurun ayakları iyi ama bizim sol bekte oynayacak tempo olması mümkün degil

Dubois kadar katkı veremeyebilir belki ama yerli statüsü için elimizi çok rahatlatır

Abdül ve 2 kanat yerli zorunluğu oluyordu ve bazen hücum aksıyordu
Ya da taşdemir veya kazımcan yapıyorduk, bu sefer solbek aksıyordu, özellikle önünde kerem olduğunda
Şimdi maçlara abdül-adeku-tek kanat yerli rotasyonuyla başlayabiliyoruz
İkinci devrelerde berkan-kanat falan yerli oyuna alınca gerekirse dubois yapılır
Hızı ve kesmeleri de fena değil gibi, bindirmelerde penaltı noktasındaki adama çok gol de attırabilir

Takımda siyahi oyuncu yoktu, o açıdan da mühim bir transfer
BA3CA143-499C-491E-B782-165E62D6476B.webp

Geri
Üst Alt