Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.779
- 19.387
- 2.193
Şimdi bu kara oğlan gelirse sahada +1 yabancı olarak kullanabiliyor muyuz. Yani Zaniolo ile birlikte oynayabilir mi onu söyleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yes yes yes şibidi şibidi dom dom domŞimdi bu kara oğlan gelirse sahada +1 yabancı olarak kullanabiliyor muyuz. Yani Zaniolo ile birlikte oynayabilir mi onu söyleyin
Seni alpere havale ediyorumŞimdi bu kara oğlan gelirse sahada +1 yabancı olarak kullanabiliyor muyuz. Yani Zaniolo ile birlikte oynayabilir mi onu söyleyin
Uğur'dan iyidirUgur CIftci den iyidir ha bizim seviyemize yeterli mi? Degil tabi ama sakatlik oldugunda Emre yerine bu girse bir sey kaybetmeyiz diye düsünüyorum
Stoper doldu taştı takımDjilobodji daha iyi olmazmı ?
boey sachanin onune koyulabilir???dubois sakatlık dönüşü 1-2 maç kötüydü diye fazla gömülmüş.
genelde sol bek çıkmasına rağmen kafadan 3 maç çözdü bu arkadaş. konyaspor maçı, hatayspor maçı ve deplasman giresunspor.
bu 3 maçta da öyle 5. golü felan yapmadı, direk maç kazandıracak işler yaptı. boey tabi ki çok iyi fakat efektiflik olarak belki sachanın önüne koyulabilir.
Kazmanın teki yaşını bosver35 yaşında.
Alper admirim kafayı yiyecek bu gidisleSeni alpere havale ediyorumsorunun cevabı evet
Uğur Çiftçi için Sivas'a bonservis vermek üzereydik. O yönden de iyi oldu. Yeni sezona yeni yabancı kriteri gelirse ona göre dağa sağlıklı bir planlama yaparız.
Takımda siyahi oyuncu yoktu, o açıdan da mühim bir transfer
Ben de diyorum birini unuttum ama, hatırlatma için sağol modum