Galatasaray'dan Sam Adekugbe Atağı | Sağlık Kontrolünden Geçti

Biz zaten uzun zamandır sol beki yerli oynatiyoruz bu yabancı oynatiyormusuz algısını kim çıkardı

sadece oyuncunun maaşı ödenecek, bu da max 300 bin euro falandır (o kadar bile değildir en yükseği söyledim)

bedava denebilir bizim seviye kulüp için

Reytinginin yüksek olduğu Antalya maçını izleyip yorum yapacağım kendisi hakkında.

Forumun girişine yerli statüsünde sayılacağına dair duyuru asıcam sonunda.

Kazım'ı da gören Alphonso Davies sanacak 3 maç oynamış adam neymiş de haberimiz yokmuş, bir ton defosu var forması da garanti değil. Sam şu haliyle muhtemelen daha öndedir psikolojisini saymazsak.

Veriler kazimcandan bir adım önde olduğunu gösteriyor. Ama yabancı sınırı olmasa Dubois'yı kesemez. Savunma yönü bir Dubois değil.
Birde yaşadığı travma var. Nasıl etki edecek bilmiyoruz. Kendini sahaya verebilirse verimli olacağını düşünüyorum.

en azından gözü kapalı sol beke yazabileceğin bi isim var hemde yerli sayılıyor iyi transfer

bu adam sayesinde 2 yerli ile sahada olucaz

Ayrıca emre taşdemir yerine her türlü tercih edilir. Bizim en büyük sorunumuz sol bek bu mevki yüzünden ideal 11 çıkmıyordu bazen çok iyi transfer. Kazım benim için hala kapalı kutu

Hayirli olsun camiamiza. Kritik hamle diye yorumluyorum. Elimiz hucumda cok rahatlayacak. Yunus ve ya Baris'a mecbur degiliz artik.

çok tanıdığım bi adam değil ama eldeki yerlilerden iyi olduğu su götürmez. zaten öyle sayılmasa dubois gibi adam da kesilmezdi, fırsat transferidir, şampiyonluk hamlesi olur umarım.

Geri
Üst Alt