Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.864
- 12.954
- 2.343
ndiaye mevzusunda donk diye bir zar atıldı ve tuttu geldi. resmen şansa veya terim faktörüyle vs bir iş yapıldı ama nasıl bir hata yapıldığı da görüldü. ha gün ndiayenin satılmasını falan gerektiriyordu fakat o dönemde yerine adam bulmadan satılmasının nasıl hata olduğunu hepimiz anladık. aslında güzel örnek verdin tam istediğim gibi sen geçmişte böyle bi tecrübe yaşamıssın başından böyle olay geçmiş hocanın çöpten donku çıkarıp oynatması gibi bi olayı yine beklemek ne kadar doğru? neden böyle bi durumu tekrar yaşayasın geçen sene bu ndiaye olayı yüzünden şampiyonluk gidebilirdi üstelik cl desin bu yıl 1.forvetin nefes alırken sakatlanabilen eren. yani ne bileyim şu olayın nasılsa üstünden 2 ay geçti transfer dönemi kapandı diyerek geçirilmesi çok tuhaf.
buradaki kronik yangıncıları da pek dikkate alma kiminin amacı ve acısı çok farklı bunu görebilecek bilebilecek kadar uzun zamandır forumdasın.
Katılıyorum,ancak burada şöyle bir husus da var bunda sanırım hemfikirizdir.Mali olarak geçici değil de kalıcı rahatlığa ulaşmadığımız sürece böyle eksik gedik hamleler ya da yapamadığımız hamleler olacak.Forvet olayını buna direkt olarak bağlamıyorum ama Ndiaye olayını bağlayabilirim.Futbolcu alacakları kısa vadeli borçların bir kısmı falan o parayla ödendi diye biliyorum geçen sene.Bundan 20 sene önce de bu durum böyleydi,10 sene önce de şu anda da maalesef.