Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi Paylaşımı

ndiaye mevzusunda donk diye bir zar atıldı ve tuttu geldi. resmen şansa veya terim faktörüyle vs bir iş yapıldı ama nasıl bir hata yapıldığı da görüldü. ha gün ndiayenin satılmasını falan gerektiriyordu fakat o dönemde yerine adam bulmadan satılmasının nasıl hata olduğunu hepimiz anladık. aslında güzel örnek verdin tam istediğim gibi sen geçmişte böyle bi tecrübe yaşamıssın başından böyle olay geçmiş hocanın çöpten donku çıkarıp oynatması gibi bi olayı yine beklemek ne kadar doğru? neden böyle bi durumu tekrar yaşayasın geçen sene bu ndiaye olayı yüzünden şampiyonluk gidebilirdi üstelik cl desin bu yıl 1.forvetin nefes alırken sakatlanabilen eren. yani ne bileyim şu olayın nasılsa üstünden 2 ay geçti transfer dönemi kapandı diyerek geçirilmesi çok tuhaf.
buradaki kronik yangıncıları da pek dikkate alma kiminin amacı ve acısı çok farklı bunu görebilecek bilebilecek kadar uzun zamandır forumdasın.

Katılıyorum,ancak burada şöyle bir husus da var bunda sanırım hemfikirizdir.Mali olarak geçici değil de kalıcı rahatlığa ulaşmadığımız sürece böyle eksik gedik hamleler ya da yapamadığımız hamleler olacak.Forvet olayını buna direkt olarak bağlamıyorum ama Ndiaye olayını bağlayabilirim.Futbolcu alacakları kısa vadeli borçların bir kısmı falan o parayla ödendi diye biliyorum geçen sene.Bundan 20 sene önce de bu durum böyleydi,10 sene önce de şu anda da maalesef.

Katılıyorum,ancak burada şöyle bir husus da var bunda sanırım hemfikirizdir.Mali olarak geçici değil de kalıcı rahatlığa ulaşmadığımız sürece böyle eksik gedik hamleler ya da yapamadığımız hamleler olacak.Forvet olayını buna direkt olarak bağlamıyorum ama Ndiaye olayını bağlayabilirim.Futbolcu alacakları kısa vadeli borçların bir kısmı falan o parayla ödendi diye biliyorum geçen sene.Bundan 20 sene önce de bu durum böyleydi,10 sene önce de şu anda da maalesef.
Peki abi madem Ndiaye satışından gelir gerekiyordu, biz satmak istemedik açıklamaları ne içindi? Üstelik öyle bir yaptılar ki açıklamaları, hani Ndiaye türlü türlü oyunlar yapmış gibi gitmek için.

Osman çok güzel bir şey yazdı, belki de şimdi burada olmayacaktık çünkü Fatih Terim sayesinde ve sadece üç puan fark ile şampiyon olduk.

Ugun un yalamalari basladi kalkismaya anlasilan ..

Buldurtmayin bana "sana mi yonetime mi inanacagiz birader" diyenlerin mesajlarini simdi

Kim hakli ciktiysa saygi duyacak ozur dileyeceksiniz . Cunku daha olaylar muamma iken laf sokmayi biliyorsunuz pesinen . Karsinizdaki hakli cikinca da ozur dilemeyi , en azindan susup oturmayi bileceksiniz
GSC Portal - Mustafa Cengiz: "Ceza durumunda UEFA ayağına değil, beynine kurşun sıkıyor demektir"

GSC Portal - UEFA'dan Galatasaray Hakkında Flaş Açıklama!

GSC Portal - UEFA Cezamızı Açıkladı!

al bakalım. bide uğurun konusu vardı ama onu bulamadım

Bu is burada bitmeyecek dedim , saldirildi
Sonra anlasma yapildi diye rahatlandi

Dedim durun . O donemler aranizdan bazilarinin su an yandasligini yaptigi UG "para cezasi bile olmaz.." diyordu

6 milyonu (dahasi da var) yiyince once o ceza demeye basladi , sonra "sasirdim.." dedi

Arkasindan inceleme karari alininca "rutin" dediniz .. neymis efendim kulup demis .. bana yuklendiniz

Ben de dedim ki "evet rutin cunku orada madde var.." , peki kaciniz acip okudunuz uefa nin ffp regulasyonunu ?

Sonra 2 hafta evvel karar iade edilip tekrar surec baslatildi , bu kez de semsiye bilmem ne denmeye basladi

En son bir baslik actim , bereket orada hakaret saldiri olmadi , cunku neden ? Inceleme karari alindigi icin !! Alinmadan once soylerken kimse itibar etmedi

Simdi zurnanin zirtina gelelim

Hayatinda bebegini buyutmekten baska insan yonetmeyen insanlar ali koca , cengize isini ogretirken eyvallah

Hayatinda futbol takimiyla resmi bile olmayanlar takim muhendisliginde terime akil verirken sorun yok

Hayatini ekonomi , hukuk uzerine yasamis sinan laf soyleyince inanmayip saldiri

Ne oldu ? Kim hakli cikti biraderler soyleyin hadi simdi de

Burada soylemek istedigin nedir sevgili osman ?

Beni kulup avukati , baskan veya tff den birinin aciklamasi ilgilendirmiyor

Ben ne demisim en basta , ve siz inandiniz mi inanmadiniz mi , ne laflar ettiniz ona bakarim

Aynisi lynette kizer olayinda olmustu hatirliyorum , yok dediniz tff oynar dedi bize bir sey olmaz fasa fiso

Kardesim madde var orada dedim , gitti bu mac dedim , herkes saydirdi da saydirdi

Gidin arsive bakin bakalim o mac kac kac tescil edildi ?

Hep ayni sey , soylendiginde itibar etmek yerine kufur kiyamet , hakli cikinca da "biz nereden bilelim bla bla.."

Bu is burada bitmeyecek dedim , saldirildi
Sonra anlasma yapildi diye rahatlandi

Dedim durun . O donemler aranizdan bazilarinin su an yandasligini yaptigi UG "para cezasi bile olmaz.." diyordu

6 milyonu (dahasi da var) yiyince once o ceza demeye basladi , sonra "sasirdim.." dedi

Arkasindan inceleme karari alininca "rutin" dediniz .. neymis efendim kulup demis .. bana yuklendiniz

Ben de dedim ki "evet rutin cunku orada madde var.." , peki kaciniz acip okudunuz uefa nin ffp regulasyonunu ?

Sonra 2 hafta evvel karar iade edilip tekrar surec baslatildi , bu kez de semsiye bilmem ne denmeye basladi

En son bir baslik actim , bereket orada hakaret saldiri olmadi , cunku neden ? Inceleme karari alindigi icin !! Alinmadan once soylerken kimse itibar etmedi

Simdi zurnanin zirtina gelelim

Hayatinda bebegini buyutmekten baska insan yonetmeyen insanlar ali koca , cengize isini ogretirken eyvallah

Hayatinda futbol takimiyla resmi bile olmayanlar takim muhendisliginde terime akil verirken sorun yok

Hayatini ekonomi , hukuk uzerine yasamis sinan laf soyleyince inanmayip saldiri

Ne oldu ? Kim hakli cikti biraderler soyleyin hadi simdi de

Haklısınız.

Ama ben demiştim demek için yazıyorsun şu an. Takdir görmek gibi bir beklenti içine düşünce asla takdir görmüyorsunuz. Bugüne kadar öğrendiğim en acı şey buydu.

Ben bu adam kadar boş birini görmedim hayatımda diyeceğim ama Uğuru gördü bu gözler. Ulan Uğuru vakti zamanında tepeden tırnağa yalayan sendin. Sonradan sana iyiden iyiye rakip olduğunu düşünüp adamla ters düştün.

O bebek büyütme lafını da üzerime alıyorum ve seni bir kere ve son kez uyarıyorum, bir daha aklınca bana laf sokmak için ailem ile ilgili bir olay üzerinden yola çıkma. Merek etme, ben senelerdir bir sürü olayı ve insanı yönetiyorum ama senin gibi gösteriş meraklısı değilim.

Ben ne demisim en basta , ve siz inandiniz mi inanmadiniz mi , ne laflar ettiniz ona bakarim

Aynisi lynette kizer olayinda olmustu hatirliyorum , yok dediniz tff oynar dedi bize bir sey olmaz fasa fiso

Kardesim madde var orada dedim , gitti bu mac dedim , herkes saydirdi da saydirdi

Hep ayni sey , soylendiginde itibar etmek yerine kufur kiyamet , hakli cikinca da "biz nereden bilelim bla bla.."
yav özürdilenecek benden beni linç eden yorum sahipleri teker teker yargılanacak demedin mi?
al işte arşiv konuları kimler özürdileyecek sıralı listeni yap renkdaş. nedemek isteyim başka

kadim dostum sinan dikkatli bakarsan gün o satışı gerektiriyordu dedim zaten. yerine adam almadan bulmadan donk riskine girmek de bugün inönü de kadıköyde schalke maçı izleme imkanı sunabilirdi sizlere ve zararıda en az anlattığın kadar olabilirdi

Bu mesaja gelince . Uefa karsisinda hukuki ceza riski alinacagina , sportif yarisma riski alinir

Risk yonetiminde ehveni ser mantigi olur . Eger ndiaye nin satisinda yonetim set cekseydi ve sampiyon olunmasina ragmen uefa hop deseydi , haliyle herkes "bir adam yuzunden , alinan yanlis kararla kulubu men ettirdiniz" diyecekti

Orada da yukaridaki mesajlardan birine geliyoruz

Avrupa yasagi olmasin da ne olursa olsun noktasindan 3-4 ay sonra "alin getirin modesteyi , ceza gelecekse de gelsin forvet yok" noktasina geldik

Haklısınız.

Ama ben demiştim demek için yazıyorsun şu an. Takdir görmek gibi bir beklenti içine düşünce asla takdir görmüyorsunuz. Bugüne kadar öğrendiğim en acı şey buydu.

O gun bunu da yazmistim . Dediklerim ciktiginda ve hatirlattigimda "ben demistim" diyecegim , ve dedigimde hakli cikmam degil bu kez de "ben demistim" lafi konu olacak dedim

Allah ne buyuk , ayni senaryo ..

taktir ederseniz mevzu kapanır.

adam 2 sayfadır özür ve taktir bekliyor

O gun bunu da yazmistim . Dediklerim ciktiginda ve hatirlattigimda "ben demistim" diyecegim , ve dedigimde hakli cikmam degil bu kez de "ben demistim" lafi konu olacak dedim

Iki dakikalığına kılıçları kenara bırakıp sana bir kez daha bir şeyi anlatmaya çalışacağım.

Burası taraftar forumu Sinan ve bir önemli detay daha var, burada çeşit çeşit taraftar var.

Bir türlü idrak edemediğin bir şey var, mantık olarak hatalı olsa bile taraftar takımı aleyhinde kötü şeyleri duymak istemez.

Senin yaptığın hata da bu. Sen daha sadece rutin açıklaması varken men almalıydık aslında yazıyorsun. Evet belki bu böyle doğru ama bunu kimse duymak istemiyor. Burada sana karşı tepki oluyor işte, çünkü dedim ya türlü türlü taraftar çeşidi var. Kimisi senin yazdıklarını okuyup geçiyor, kimisi daha koyu olduğu için tepki veriyor. Bir etken de üslubun, abi birisi yanlış bir şey yazsın saldırıyorsun ve sonra tepki almana şaşırıyorsun.

Sen geçen ne demiştin, ben realite ve mantık ile yaşayan biriyim. Bu doğrultuda burada herkesin böyle olmasını bekliyorsun ama olmaz, kimse senin olması gerektiğini düşündüğün gibi olmaz, olmak zorunda da değil. Eğer tepkilerden rahatsız isen, ki öyle anlaşılıyor, bu beklentiden vazgeçeceksin.

Hayir beklemiyorum . Diyecegim su , laf soylenince dinleyin , kulak kabartin ama daha onemlisi "arastirin"

Benim bir ozelligim yok . Iki tik tik ile uefa kararlarina , sureclerine ulasmak mumkun , kimseden gizlenmiyor

Bilgiyle gelin itiraz edin amenna . Hic agzimi acmam bile , hakli bile ciksam .. ama is olsun diye , "biz Gs liyiz kardes , takimimizin iyiligini dusunuyoruz" gibi laflarla bitmiyor bu meseleler malesef

Anlatmaya calistigim tam da bu

Kısır döngü orada zaten. Biliyorsun.

Bildiğini söylediğinde, herkesin onu kabul etmesini beklediğinde bu kez kabul etmek istemeyenlerin gözünde antipatiksin. Önyargı veya bir şeye duyulan inanç, öfke vs bu iklimde bilgiden her zaman daha çok iş yapar.

Şaşırmana şaşırırım bu sebeple.

Kısır döngü orada zaten. Biliyorsun.

Bildiğini söylediğinde, herkesin onu kabul etmesini beklediğinde bu kez kabul etmek istemeyenlerin gözünde antipatiksin. Önyargı veya bir şeye duyulan inanç, öfke vs bu iklimde bilgiden her zaman daha çok iş yapar.

Şaşırmana şaşırırım bu sebeple.

E birader oyle de , uefa konusu , passolig konusu oluyor , yahut ekonomiyle ilgili bilmem ne bir sey oluyor

@Sinan Bilgin diye mentionlar yagiyor

Konuyu izah ederken dogruyu mu yoksa herkesin duymak istedigini , arzusunu mu soyleyim

Çok üzüldüm tam maç öncesi "uefa'nın hata ettik daha detaylı inceleme yapmalıydık" açıklamasına.

Üst kuruldan cezanın 1+1 olarak düzenlenmesi tavsiyesi gelmiş.Uefa'da gelecek sezondan itibaren uygulama kararı almış.

Malesef Sinan haklı çıktı , kendisinden özür diliyorum.

Hayir beklemiyorum . Diyecegim su , laf soylenince dinleyin , kulak kabartin ama daha onemlisi "arastirin"

Benim bir ozelligim yok . Iki tik tik ile uefa kararlarina , sureclerine ulasmak mumkun , kimseden gizlenmiyor

Bilgiyle gelin itiraz edin amenna . Hic agzimi acmam bile , hakli bile ciksam .. ama is olsun diye , "biz Gs liyiz kardes , takimimizin iyiligini dusunuyoruz" gibi laflarla bitmiyor bu meseleler malesef

Anlatmaya calistigim tam da bu
Bizim de sana anlatmaya çalıştığımız bu. Herkes araştırmak, bunları duymak istemiyor. Böyle yaparak sorunlar ortadan kalkıyor mu, UEFA tamam o zaman biz sizi daha fazla üzmeyelim de demeyecek, bunu da biliyoruz ama yine de duyguları ile hareket edenler bunu yapmaya devam ediyor, edecek. Sana bu yüzden saldırı da oluyor evet ama sen de seninle ilgili tek kelime olmadığı halde duyguları ile hareket edenlere saldırıyorsun.

E birader oyle de , uefa konusu , passolig konusu oluyor , yahut ekonomiyle ilgili bilmem ne bir sey oluyor

@Sinan Bilgin diye mentionlar yagiyor

Konuyu izah ederken dogruyu mu yoksa herkesin duymak istedigini , arzusunu mu soyleyim

Beklenti içinde olmadan karşılıksız paylaş zamanla düzelir. Takma kafana bu kadar

Iki yolun var, ya zaten yine saldıranlar olacak deyip çağrılara kulak asmayacaksın, ya da gelip bilgini paylaşıp kenara çekileceksin.

Ben o konularda sana yüklendim mi bilmiyorum ama yüklendim ise bile senden mesela bilinçli bir şekilde özür dilemiyorum çünkü özrü hak edecek olgunlukta değilsin. Bunun sebebi de dediğim gibi, senin de burada muhatapları olmadığın halde saldırdığın oldu üyelere.

Şu an şikayet ettiğin davranışları bire bir sen de sergiledin, bunu bu forumda gördük. Daha bu konuda yaptın bunu yahu. Neden şikayet ediyorsun bu yüzden anlamış değilim.

Son düzenleme:

İlgi meraklısı mısın sen? Argoda başka bir tabiri daha var ama yazmaya değmez şimdi.

Hayır yani nedir bu hal ve tavırlar? Senin gibi davranan almancı bir hırbo vardı şuan götüm götüm kaçacak delik arıyor. Rahatça yazamıyor forumda. Rahatca nefes alamıyor herif, mabadından soluyor. Sonun o yöne doğru ilerliyor.

Fazla dikkat çekiyorsun, yapma!

Geri
Üst Alt