Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi Paylaşımı

İlgi meraklısı mısın sen? Argoda başka bir tabiri daha var ama yazmaya değmez şimdi.

Hayır yani nedir bu hal ve tavırlar? Senin gibi davranan almancı bir hırbo vardı şuan götüm götüm kaçacak delik arıyor. Rahatça yazamıyor forumda. Rahatca nefes alamıyor herif, mabadından soluyor. Sonun o yöne doğru ilerliyor.

Fazla dikkat çekiyorsun, yapma!

İnternette ki hamlelere dikkat etmek lazım b’tabi.

Delikanlı biriydi değil mi bahsettiğin Almancı?

Bu mesaja gelince . Uefa karsisinda hukuki ceza riski alinacagina , sportif yarisma riski alinir

Risk yonetiminde ehveni ser mantigi olur . Eger ndiaye nin satisinda yonetim set cekseydi ve sampiyon olunmasina ragmen uefa hop deseydi , haliyle herkes "bir adam yuzunden , alinan yanlis kararla kulubu men ettirdiniz" diyecekti

Orada da yukaridaki mesajlardan birine geliyoruz

Avrupa yasagi olmasin da ne olursa olsun noktasindan 3-4 ay sonra "alin getirin modesteyi , ceza gelecekse de gelsin forvet yok" noktasina geldik
onu alın getirin modesteyı ceza gelirse gelsin diyenlere söyle senin de dediğin gibi emre yerine bi forvet alırdın kiralardın olurdu biterdi illa çilek olacak diye bişeyde yok. ne onların başı ağrırdı bu konuda nede taraftar forvet türküsü tuttururdu. aynı mantık ndiaye satılınca da geçerli
olaki 1 1,5 yıldır top oynamayan donk piyango gibi çıkmasa napacaktık. zararları senin diğer olaslıkta öngördüğün kadar olmayacakmıydı?
bi hata yapılmış yanlış bi karar verilmiş ders alsınlar işte harcamanıda ona göre yap satışınıda ona göre yap.

Ben ozur , takdir uzerinden bir sey soylemedim , duymak istemedikleriniz de konusuldugunda hakaret ve saldiriya gecmeyin yeter

Size bir olay anlatayim , benim ua forumundan ozcan isimli bir agabeyimiz tarafindan atilmamdan hemen once ayni bu konu fb nin sike mevzusu uzerinden donmustu , o donemde herkesin beklentisi farkliydi ve ben manifesto yazmistim , dedim ki

- fb kume dusmeyecek , ekstra hic bir ceza almayacak , astana mastana bosuna beklemeyin

- fb liler de heveslenmesin , hic bir sekilde avrupa cezalari kisalmayacak , kalkmayacak ya da bir iade itibar olmayacak

- tahkim kararlari esastir , yurt icinde de fb kulubune artik tff ce ceza verilemez

- aziz tekrar hapse girmeyecek (yargitay sureci henuz baslamamisti , mahkeme tarafindan tekrar hapse gonderilmeyecek demistim)

Bunlardan dolayi bir saldiri basladi ki .. buradakinin 10 katidir

Nerede bilgiye , deneyime saygi , nerede sonuc soylendigi gibi olunca en azindan sessizlik

Hayir , orada da basladilar ,gizli fb li bilmem ne

Burada talisca talisca dedim , peki bjk liler arkasindan aglamadi mi , burada tonla insan git baskan al sunu demedi mi , herkes diego belhanda su bu konusulurken talisca nin katkisini soylemedi mi

Ne oldu , bjk sempatizani olduk , tonla satislari oldu gipta ettim keske biz de yapabilsek dedim , uzerime gelindi .. sonra "millet elindeki copleri 5 e 10 a arabistana iteliyor" diye adamlar ovuldu , benim onceden dedigimle ayni sey dendi , bana saldiranlar tarafindan

Basaksehir , adamlarin ilk gunden beri sadece neyini ovduk , yapilanmalari sirket seklinde ve hesap vermek zorunda olan bir sistemle yonetiliyorlar dedik , arda yoktu henuz o zaman ve sifira yakin hatayla ucret ve transfer politikasi yuruttuler , bonservis kiyaslamasi yapmistim dursunun harcadigi 10 milyonlarca euro sonrasinda 2017 agustosunda

Sonuc ne oldu , arada 70 milyon euro harcama farki ama 3 puanla sampiyonluk , yani adamlar 20 de birimiz kadar harcayip 3 puan geride kaldilar

Bunlari diyince de basaksehirli olduk

Turke turk propagandasi yapmak deyimi vardir , biz de Gs liye Gs propagandasi mi yapalim ? Yoksa aci da tatli da olsa gercekleri mi yazalim , bir karar verelim once buna

Aaa yapma ama şimdi, özür takdir bekledin yazdın bunu. Bekleme abi, boşuna beklersin, çünkü kimi duyguları ile hareket ettiği ve bir zaman sonra birine ön yargılı olduğu için etmez, kimi de benim gibi o kişinin şikayet ettiği şeyleri yaptığını bildiği gördüğü için ve dolayısı ile hak etmediğini düşündüğü için .

Saldırı da olmaya devam edecek emin ol. Çünkü sen mesela ne yapıyorsun, kaybedilmiş bir maç sonrası gelip hakem kolluyorsun. Yahu abi, belki yazdığın o an doğru olsa bile, aklı olan biri kaybedilen bir maç sonrası, kaybeden taraftarın olduğu bir forumda öyle şeyler yazdığı zaman tepki alacağını bilir.

Ha bak mesela çok güzel bir örneği kendin vermişsin. Bize ne abi Başakşehir takımından? Bunu sana defalarca hal dili ile de anlattılar ama sen yapmaya devam ettin. Bir yerden sonra antipatik oluyor, neden şaşırıyorsun.

onu alın getirin modesteyı ceza gelirse gelsin diyenlere söyle senin de dediğin gibi emre yerine bi forvet alırdın kiralardın olurdu biterdi illa çilek olacak diye bişeyde yok. ne onların başı ağrırdı bu konuda nede taraftar forvet türküsü tuttururdu. aynı mantık ndiaye satılınca da geçerli
olaki 1 1,5 yıldır top oynamayan donk piyango gibi çıkmasa napacaktık. zararları senin diğer olaslıkta öngördüğün kadar olmayacakmıydı?
bi hata yapılmış yanlış bi karar verilmiş ders alsınlar işte harcamanıda ona göre yap satışınıda ona göre yap.

Ben bu sozu sana soylemiyorum aslinda . Kimseye de bir garezim yok

Bir konuda yorum yapildiginda , bir sey soylendiginde , oyle bir durum olustu ki , biz o yorumun iceriginden , ya da kendi yorumumuzu yapmaktan uzaklasip , yorumu yazan kisinin kimligine gore kendi dusuncemizden bile yeri gelince cark edip saldirma icgudulerine sahip olduk

Bu huy hemen hepimizde var

Hayir beklemiyorum . Diyecegim su , laf soylenince dinleyin , kulak kabartin ama daha onemlisi "arastirin"

Benim bir ozelligim yok . Iki tik tik ile uefa kararlarina , sureclerine ulasmak mumkun , kimseden gizlenmiyor

Bilgiyle gelin itiraz edin amenna . Hic agzimi acmam bile , hakli bile ciksam .. ama is olsun diye , "biz Gs liyiz kardes , takimimizin iyiligini dusunuyoruz" gibi laflarla bitmiyor bu meseleler malesef

Anlatmaya calistigim tam da bu
reis kulak kabartın anlattım okadar diyonda uğur foruma üye olmadan bi kaç gün önce sana bu mevzualrda insanlar soru sorunca baya atar gider yapmıştın artık bana soru sormayın bilgi aktarmıycam bundan sonra gibilerinden konusmustun.çünkü yoğun bi ilgi vardı sana. bu konularda ilginin uğura tepkinin sana dönmesinin nedeni ençokda senin tavırlarındı o dönemi biraz hatırlamaya çalısırsan hiç cadı avına çıkma darılma gücenme derim geçmiş muhabbetlerden dolayı

reis kulak kabartın anlattım okadar diyonda uğur foruma üye olmadan bi kaç gün önce sana bu mevzualrda insanlar soru sorunca baya atar gider yapmıştın artık bana soru sormayın bilgi aktarmıycam bundan sonra gibilerinden konusmustun.çünkü yoğun bi ilgi vardı sana. bu konularda ilginin uğura tepkinin sana dönmesinin nedeni ençokda senin tavırlarındı o dönemi biraz hatırlamaya çalısırsan hiç cadı avına çıkma derim

Ben ona da soyledim ilk geldiginde , oh be dedim bilgisi cok , hatta benden cok biri geldi . Ama oyle enteresan psikolijide biri haline donustu ki faydasi cok kisa surdu . Uzuldugum uyelerden biridir , amaci neydi bir turlu de anlayamadim , baska ortamlarda da benzer durumlari olmus

Bana gelince . Demin de yazdim , rahatsiz oldugum tek sey , insanlarin kendi yorumlarini yazip etmelerinden ziyade baskalarinin yorumlarina salca olmasi meselesi

Bunu forumda yapmayan azdir . Bu yanlis . Evet forum cogulcu dusuncenin carpistigi yerdir ama bizdeki "karsit yorumdaki kisileri degistirmeye calisma yerine" donustu

Fatih hoca adamlarla iyi geçinirken bize ne oluyor ben onu anlamadım?Hoca bile kafaya takmıyor artık şu transfer mevzularını.

Hoca her konuşmada laf sokuyor ne demek takmıyor hocaya bile alacaz diyip almadılar, hoca da büyüklük bende kalsın diye yine idare ediyor sert bir şey demiyor.

Koskoca Gs forvetsiz sezonu açıyor bu mevzu 2 ay değil 5 yıl bile konuşulur öyle basit bir şey sanki aman diyelim.

Hoca her konuşmada laf sokuyor ne demek takmıyor hocaya bile alacaz diyip almadılar, hoca da büyüklük bende kalsın diye yine idare ediyor sert bir şey demiyor.

Koskoca Gs forvetsiz sezonu açıyor bu mevzu 2 ay değil 5 yıl bile konuşulur öyle basit bir şey sanki aman diyelim.

Galiba orada hocanin bir falsosu var , ondan yumusak geciyor

Benim tahminim su .. simdi mevcut yonetimin hele hele oyuncularla ilgili terim den onay almadan yahut izin almadan adim atmalari zor

Emre akbabaya verilecek para da belliydi , bence terim emreyi ne olursa olsun istedi

O yuzden de para kalmayinca terim de pek ses edemedi yonetime yuklenme seklinde

Galiba orada hocanin bir falsosu var , ondan yumusak geciyor

Benim tahminim su .. simdi mevcut yonetimin hele hele oyuncularla ilgili terim den onay almadan yahut izin almadan adim atmalari zor

Emre akbabaya verilecek para da belliydi , bence terim emreyi ne olursa olsun istedi

O yuzden de para kalmayinca terim de pek ses edemedi yonetime yuklenme seklinde

Ben şu yönden katılmıyorum en kötü 400 k ya Ömer alınmazdı forvet alınırdı olur biterdi yok Emre'yi aldık para bitti gibi komik şeylere inanmam.

Abi 400 bine beni bile ailemden alamazsin forvete yapma gozunu severim 400 bine Gs ayarinda forvet mi olur

Diagne, bonservisi olmadan geldi.
Simdi Galatasaray olunca denebilir, Fenerin vakti zamaninda milyon eurolara gönderip bedel ödemeden geri aldigi oyuncular var, keza yine Besiktasin da öyle. Yani ee ama Galatasaray demeden bunu da unutmayin.

Abi 400 bine beni bile ailemden alamazsin forvete yapma gozunu severim 400 bine Gs ayarinda forvet mi olur

Enayi gibi para saçmaya bayılıyoruz di mi

Herkesin alalım dediği Diagne'yi beleşe aldı Paşa.

Alsak fena olmazdı dediği Sakho'yu beleşe kiraladı Bursa.

Yeter ki işi bil yapmak iste ben sana 400 k ya 3 tane taş gibi forvet alırım.

Fatih hoca adamlarla iyi geçinirken bize ne oluyor ben onu anlamadım?Hoca bile kafaya takmıyor artık şu transfer mevzularını.
Dediğin gibi, FT. adamım yok diye ağlak birisi olmadığı için buralarda zaten. Ağlak taraftarlara uyupda yönetimle taraftarı karşı karşıya bıraktırmak için bekleyen çoook el oğuşturan kriptolarımız var
FT yi anlamak için; O nu iyi analiz EDEBİLİP, O nun gibi OLABİLMEK lazım önce.

Enayi gibi para saçmaya bayılıyoruz di mi

Herkesin alalım dediği Diagne'yi beleşe aldı Paşa.

Alsak fena olmazdı dediği Sakho'yu beleşe kiraladı Bursa.

Yeter ki işi bil yapmak iste ben sana 400 k ya 3 tane taş gibi forvet alırım.

Usta o adamlar pasaya oraya buraya oyle gidiyor ama frey de oldugu gibi , menejerler buyuk takimlarin ismi duyulur duyulmaz kapiyi 2-3 milyon eurodan aciyor

Fb erzurum olayinda buna inanil gulup dalgamizi gectik , ama biz olunca da aynisi oluyor yani acikcasi

Usta o adamlar pasaya oraya buraya oyle gidiyor ama frey de oldugu gibi , menejerler buyuk takimlarin ismi duyulur duyulmaz kapiyi 2-3 milyon eurodan aciyor

Fb erzurum olayinda buna inanil gulup dalgamizi gectik , ama biz olunca da aynisi oluyor yani acikcasi

İmza parası verirsin en kötü.

Ffp'den kaç yeter ki yoksa her türlü bela oluyor.

Geri
Üst Alt