Ben ozur , takdir uzerinden bir sey soylemedim , duymak istemedikleriniz de konusuldugunda hakaret ve saldiriya gecmeyin yeter
Size bir olay anlatayim , benim ua forumundan ozcan isimli bir agabeyimiz tarafindan atilmamdan hemen once ayni bu konu fb nin sike mevzusu uzerinden donmustu , o donemde herkesin beklentisi farkliydi ve ben manifesto yazmistim , dedim ki
- fb kume dusmeyecek , ekstra hic bir ceza almayacak , astana mastana bosuna beklemeyin
- fb liler de heveslenmesin , hic bir sekilde avrupa cezalari kisalmayacak , kalkmayacak ya da bir iade itibar olmayacak
- tahkim kararlari esastir , yurt icinde de fb kulubune artik tff ce ceza verilemez
- aziz tekrar hapse girmeyecek (yargitay sureci henuz baslamamisti , mahkeme tarafindan tekrar hapse gonderilmeyecek demistim)
Bunlardan dolayi bir saldiri basladi ki .. buradakinin 10 katidir
Nerede bilgiye , deneyime saygi , nerede sonuc soylendigi gibi olunca en azindan sessizlik
Hayir , orada da basladilar ,gizli fb li bilmem ne
Burada talisca talisca dedim , peki bjk liler arkasindan aglamadi mi , burada tonla insan git baskan al sunu demedi mi , herkes diego belhanda su bu konusulurken talisca nin katkisini soylemedi mi
Ne oldu , bjk sempatizani olduk , tonla satislari oldu gipta ettim keske biz de yapabilsek dedim , uzerime gelindi .. sonra "millet elindeki copleri 5 e 10 a arabistana iteliyor" diye adamlar ovuldu , benim onceden dedigimle ayni sey dendi , bana saldiranlar tarafindan
Basaksehir , adamlarin ilk gunden beri sadece neyini ovduk , yapilanmalari sirket seklinde ve hesap vermek zorunda olan bir sistemle yonetiliyorlar dedik , arda yoktu henuz o zaman ve sifira yakin hatayla ucret ve transfer politikasi yuruttuler , bonservis kiyaslamasi yapmistim dursunun harcadigi 10 milyonlarca euro sonrasinda 2017 agustosunda
Sonuc ne oldu , arada 70 milyon euro harcama farki ama 3 puanla sampiyonluk , yani adamlar 20 de birimiz kadar harcayip 3 puan geride kaldilar
Bunlari diyince de basaksehirli olduk
Turke turk propagandasi yapmak deyimi vardir , biz de Gs liye Gs propagandasi mi yapalim ? Yoksa aci da tatli da olsa gercekleri mi yazalim , bir karar verelim once buna