Galatasaray’dan Suç Duyurusu

Türkiye'deki "menajer çetesi" fikrim komplo teorisi değil mi acaba.

Son düzenleme:
20 senedir dava açıyoruz herkese

Daha ne bi dava kazanıldı ne bi tazminat alabildik ne de birini kodese yolladık

Bi ara birisi kulüp gaz almak için dava açıldı yazıyo dava falan açmıyo diyodu

Galatasaray tarihinin en büyük utancıdır bu. Yönetim hiç durmasın sabah istifa etsin.

Ha erden Timur’u karalamak için komplo kuruyorlarsa da o işin altında kalırlar. Rezil herifler, yüzmilyonlarca dolar ciro yapan 30 milyon taraftarı olan takımın itibarını nereye çektiler

''Erden Timur gelsin diyorsunuz , transferleri o yapsın diyorsunuz , transferde yönetim başarısız diyorsunuz , alın Erden Timur'un yaptığı sözleşme . Biz yönetim olarak bu sözleşmeden takımı kurtardık.''

Yönetimin içinden birilerinin bilinçli şekilde sızdırdığı belli .

Jelert transferi , Tete'nin gönderilmesi , sözleşme detayları ... Yönetim bugün güzel günah çıkartıyor .

Son düzenleme:
Erden Timur gelsin diyorsunuz , transferleri o yapsın diyorsunuz , transferde yönetim başarısız diyorsunuz , alın Erden Timur'un yaptığı sözleşme . Biz yönetim olarak bu sözleşmeden takımı kurtardık.

Jelert transferi , Tete'nin gönderilmesi , sözleşme detayları ... Yönetim bugün güzel günah çıkartıyor .
Başkanın çıkıp tranferlerde sorumlu tek kişi benim diyordu ona ne diyecen.

bu açıklama ile şimdi daha çok konuşuluyor Yakup'un düzmece haberi

bravo

tete bir kumar transferiydi simdi 20m'a satilmis olsaydi Erden Timur kraldi degil mi?
Eminim Et de ders cikarmistir gecmis transfer doneminden ki oyle muazzam bir zarar da etmedik

Erden Timur gelsin diyorsunuz , transferleri o yapsın diyorsunuz , transferde yönetim başarısız diyorsunuz , alın Erden Timur'un yaptığı sözleşme . Biz yönetim olarak bu sözleşmeden takımı kurtardık.

Ne var ki sözleşmede anlamadım.

Bir şey yok zaten, Erden Timur'un tek başına sözleşme imzalatma yetkisi de yok. Ama başta Yakup Çınar olmak üzere kamuoyunda bu sözleşme çok büyük yük algısı yaratıldı .
Kim ne diyorsa desin dostum. Sonuç olarak kar bile edildi Tete gibi 0 verim alınmış birinden. Gerisi fasa fiso. 2 güne unutulur gider.

Şu CB baş danışmanı hakkında da birşeyler yayınlayın. Yemez tabiki

tete bir kumar transferiydi simdi 20m'a satilmis olsaydi Erden Timur kraldi degil mi?
Eminim Et de ders cikarmistir gecmis transfer doneminden ki oyle muazzam bir zarar da etmedik

erden timurun geçen seneki transferleri ve maliyetleri kesinlikle eleştiri konusu edilmeli

adamın kendisi bile dedi zaten hatalarımız oldu diye

ama bu yanlış oyuncu yüksek maliyetleri teknik hatalardır ve çözümü vardır

ama sözleşmenin sızdırılması, zamanlaması vb ise bir ahlak sorunudur

teknik sorunlar zararlar yanlışlar düzeltilir ama ahlaksızlığı düzeltmek mümkün değil

eğer bu sözleşme görüntüleri gerçekse yönetimden biri ya da birilerinin sızdırdığı kesindir ve bu ahlaksızlık sadece gazeteciyi dava etmekle çözülmez

o zaman erden timurun yönetimde maruz kaldığı muamele ispatlanmış olur

Geri
Üst Alt