- 17 Ağustos 2009
- 41.750
- 30.139
- 3.448
Türkiye'deki "menajer çetesi" fikrim komplo teorisi değil mi acaba.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanın çıkıp tranferlerde sorumlu tek kişi benim diyordu ona ne diyecen.Erden Timur gelsin diyorsunuz , transferleri o yapsın diyorsunuz , transferde yönetim başarısız diyorsunuz , alın Erden Timur'un yaptığı sözleşme . Biz yönetim olarak bu sözleşmeden takımı kurtardık.
Yönetimin içinden birilerinin bilinçli şekilde sızdırdığı belli .
Jelert transferi , Tete'nin gönderilmesi , sözleşme detayları ... Yönetim bugün güzel günah çıkartıyor .
Ne var ki sözleşmede anlamadım.Erden Timur gelsin diyorsunuz , transferleri o yapsın diyorsunuz , transferde yönetim başarısız diyorsunuz , alın Erden Timur'un yaptığı sözleşme . Biz yönetim olarak bu sözleşmeden takımı kurtardık.
Yönetimin içinden birilerinin bilinçli şekilde sızdırdığı belli .
Jelert transferi , Tete'nin gönderilmesi , sözleşme detayları ... Yönetim bugün güzel günah çıkartıyor .
Bir şey yok zaten, Erden Timur'un tek başına sözleşme imzalatma yetkisi de yok. Ama başta Yakup Çınar olmak üzere kamuoyunda bu sözleşme çok büyük yük algısı yaratıldı .Ne var ki sözleşmede anlamadım.
Ben de aynı şeyi savunuyorum zaten ; Erden Timur'u karalamak için böyle bir haber çıkartıldı diyorum . Ama başkan onayı olmadan bu sözleşme imzalatılamaz zaten. Transferde hata varsa ilk suçlu başkandır .Başkanın çıkıp tranferlerde sorumlu tek kişi benim diyordu ona ne diyecen.
Kim ne diyorsa desin dostum. Sonuç olarak kar bile edildi Tete gibi 0 verim alınmış birinden. Gerisi fasa fiso. 2 güne unutulur gider.Bir şey yok zaten, Erden Timur'un tek başına sözleşme imzalatma yetkisi de yok. Ama başta Yakup Çınar olmak üzere kamuoyunda bu sözleşme çok büyük yük algısı yaratıldı .
tete bir kumar transferiydi simdi 20m'a satilmis olsaydi Erden Timur kraldi degil mi?
Eminim Et de ders cikarmistir gecmis transfer doneminden ki oyle muazzam bir zarar da etmedik