Galatasaray'dan Topal'a Teklif!

Topal'ın yanına iki yönlü orta saha lazım. Selçuk ve Topal aynı anda çok ağır kalır. Dzemaili-Topal idare eder belki CL yokken.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yav ne cemalisi adamın burda oynadığı oyunu görmesek inanıcaz selçuk 2 tane cemali eder

Sorsan meloyu beğenmezmer. Bizde maçları tamamlayamaz her maç istisnasız bileklere basıyor ayrıca karaktersizin teki gözümde.

İlla büyük bir kazık yiyeceğiz.
Topal lan bu topal tek özelliği vasat şekilde top kesme olan sıradan bir yerli oyuncu.

Son zamanlarda top kesmeyi bile yapamıyor hep rakibe dalıyor ama satılmış hakemler sayesinde kart görmüyor

Lanet gelsin Dursuna!

CdNwDEIVIAAXaBn.jpg

Enteresan Selçuk 2 tane Dzemaili ediyormuş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Menajerinin oyunu.

"Bak anlasmazsaniz GS aliyor" imajini yaratip fb den extra para koparma oyunu bunlar.

Topal fb de kalacaktir gokhan gonul de oyle.

Ulan birakin 31 yasindaki m.topal gibi dumduz adamla hangi gerizekali 2.5 milyon eurodan 2-3 yillik sozlesme yapacaksa yapsin.

Git fransa ligue 2 den 22-23 yasindaki dmc ye 2 milyon bonservis ver, 1 milyondan da 4 yillik sozlesme yap rahatina bak. Bana gore ligue2 tam dmc anavatanidir.

Son düzenleme:
ilk tercihi şikebahçe olan adamı almaya çalışmak başlı başına skandaldır

Topal bizim sisteme pek uymaz ama azimli hırslı mücadeleci bi oyuncu..En önemlisi çok iyi bir kesici..Bizim kupa maçını hatırlayın 2 pozisyonda sinanla kafa kafaya koşup topu aldı yani öyle dediğiniz gibi ölü falan değil..

melodan ıyı tobcu vallaha

İstemiyorum, fenerden hiçbir oyuncuyu istemiyorum, gelecekse van persie gelsin

Aziz imza parası vermiyor 2 milyon imza parası atarız senelikte 2.1 milyon eurodan anlaşılabilir ama gelsinmi bilemiyorum ne sevinirim ne üzülürüm

Geri
Üst Alt