Galatasaray'dan UEFA Açıklaması!

Ata B. Oğuz

Flavius Claudius Iulianus
Yönetici
Süper Moderatör
3962461b3a1a417b8f13024946de0d2d.jpeg

Bugün bazı basın yayın organlarında UEFA Kulüp Finansal Kontrol Kurulu Araştırma Komisyonu’nun Galatasaray Sportif A.Ş. üzerindeki incelemesini tamamladığı ve buna bağlı olarak 2016 yılında verilen 1+1 yıllık Avrupa kupalarından men cezasının ikinci bölümünün uygulanmasına yönelik tavsiye kararı verdiği şeklinde haberler yer almıştır. Ancak mezkur haberdeki tüm detaylar tamamıyla asılsız, kasıtlı ve uydurmadır.

Galatasaray’ın Finansal Fair Play ile ilgili UEFA’yla yürüteceği görüşmeler, 9 Mart 2018 tarihinde başlayacaktır. Bu görüşmelerin sonuçlarını şeffaflık ilkemiz gereği geçmişte olduğu gibi kamuoyu ile paylaşacağımızın bilinmesini isteriz. Bu itibarla; spor camiasının bu tip art niyetli ve Galatasaray’a zarar verme amaçlı haberlere asla itibar etmemesi gerektiğini aynı zamanda resmi mecralarımızdan yapılmayan bu tip açıklamaların doğruluk değeri taşımadığını bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

Allah bu kulübü bu hale getirenlerin canını yaksın.

Ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek olmadığını kulüp net bir şekilde yalanlamıştır. Bu saatten sonra medyada çıkan hiçbir habere inanmamak gerek çünkü şampiyonluk yolunda taraftarı panik haline çevirmeye çalışmaya devam edeceklerdir bu haber yalanlandığına göre önümüzdeki süreçte başka saçma sapan kulübü karıştırmaya yönelik haberler taraflı medya kuruluşları tarafından paylaşılmaya devam edecektir o yüzden şampiyon olana kadar dışarıya kulaklarımızı kapatıp taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular sadece birbirimize ve önümüzdeki zaferlere odaklanmalıyız.

Sakin,hiçbir şey olmayacak itidalli olmak lazım.

Ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek olmadığını kulüp net bir şekilde yalanlamıştır. Bu saatten sonra medyada çıkan hiçbir habere inanmamak gerek çünkü şampiyonluk yolunda taraftarı panik haline çevirmeye çalışmaya devam edeceklerdir bu haber yalanlandığına göre önümüzdeki süreçte başka saçma sapan kulübü karıştırmaya yönelik haberler taraflı medya kuruluşları tarafından paylaşılmaya devam edecektir o yüzden şampiyon olana kadar dışarıya kulaklarımızı kapatıp taraftar, yönetim, teknik heyet ve futbolcular sadece birbirimize ve önümüzdeki zaferlere odaklanmalıyız.
Ben de men gibi bir ceza cikacagini düsünmüyorum, umarim sonuc öyle olur.
Ancak, sonuc ne olur ise olsun, suc bu yönetimin degil.
Suc, Ünal Aysal, ikinci dönemi, ve Dursun Özbegin.
O günden bugüne kadar degerinden fazla bonservis ve maas verilerek alinan oyuncular.
O zamandan bugüne dogru bir yapilanma olsa idi bugün bunlari konusuyor olmazdik.

Ben de men gibi bir ceza cikacagini düsünmüyorum, umarim sonuc öyle olur.
Ancak, sonuc ne olur ise olsun, suc bu yönetimin degil.
Suc, Ünal Aysal, ikinci dönemi, ve Dursun Özbegin.
O günden bugüne kadar degerinden fazla bonservis ve maas verilerek alinan oyuncular.
O zamandan bugüne dogru bir yapilanma olsa idi bugün bunlari konusuyor olmazdik.

E tabi canım,bu yönetim 1 ayda ne yaptı da ceza gelecek.

Geri
Üst Alt