Galatasaray'dan Volkan Şen için yeni teklif

Cevap: # Volkan Şen

Volkan Şen'e karşılık Hakan Balta, Mustafa Sarp, Barış Özbek, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz gibi Türk ve Alman A ve ümit milli takımının oyuncularından oluşan baş döndürücü bir teklif sunarak para harcamadan bu transferi tamamlayabiliriz:weqweq:

Volkan Şen'e karşılık Yekta ve Arda hariç tüm Türk futbolcularımızı verebiliriz.

Fakat Bursaspor,Galatasaray'ın yerlilerini ne yapsın?

Orası meçhul.

Cevap: Volkan Şen Galatasaray' la mı Anlaştı?

Messi Milli Takımın'da önce top oynasın. Barcelona'da ben bile çıkar her maç en az 2 Gol atarım !

Işığınla aydınlatmışsın Doğuş kardeş.

İbretlik bir yorum,senin gibi insanların dünyada hala olduğunu bilmek çok garip bir duygu.

Hiç beğenmiyorum bu çocuğu!

(bkz:belayı satın almak)

(bkz:bile bile lades)

la hevla.reisler türk kalitemiz yerlerde.volkanı begenmeyen diller,ondan daha kaliteli türk söylsin.volkana burun kıvrılıyor şaka gibi

la hevla.reisler türk kalitemiz yerlerde.volkanı begenmeyen diller,ondan daha kaliteli türk söylsin.volkana burun kıvrılıyor şaka gibi

Volkan'dan iyi bir sürü yerli oyuncu var piyasada örneğin Sercan Yıldırım vardı ama onuda elimizden kaçırdık.Volkan'ı alacaklarına gitsinler Serdar Aziz'i alsınlar Milli Takım'ın gelecekte 10 yıl stoperinde oynayacak bir isim.

Volkan Şen gelmeli. Servet+para ile çözülmeli.

Yaşının arasına virgül(,) koymayı unutmuşsun.

Evet unutmuşum. Çünkü doğru düşündüğüme eminim.

Milli Takım'da neyini gördünüz MESSİ'nin ?

Bide Ronaldo'ya Bakın ..

Ama Barcelona'da ki, MESSİ Dünyanın en iyi topçusu Maşallah.

Arkadaşım, Barcelona'da ki, İdmanları sende ye, O, takım'da sende oyna, sende o, tutkuyu yaş'a .. Sende MESSİ gibi olursun. Bazı arkadaşlar'da diğer oyuncular'dan bahsediyor. Neymişte efendim onlar niye atmıyo o, kadar gol. Bu cevabım'da onlara gelsin.

Bir takımın 10 Numarası Olmak var ..

Ve de bir Takımın yükünü çekmek var ;)

Yani, diğer oyuncular her iş'i halleder ; MESSİ ise, gider GOL'ünü atar STAR olur çıkar. Aynı MESSİ Milli Takım'da Fıs. Bu mudur ? STAR olmak. Dünya'da Tek bir STAR vardır .. O'da MARADONA .. Başka söz'e gerek yok bence.

'' Ha. Şunu'da söylemem gerekirse eğer ..

MESSİ'nin Dünya'nın en iyi Futbolcusu olduğunu ancak onu başka Kulüp'ler de oynarken izleyerek anlayabiliriz. Ama bana şuan'da o, izlenimi vermiş değil. Tabi, İş'e mantıksal yön'den bakarsak. ''

Işığınla aydınlatmışsın Doğuş kardeş.

İbretlik bir yorum,senin gibi insanların dünyada hala olduğunu bilmek çok garip bir duygu.

Doğrular hep ibretlik hal almıştır sayın ağabey'cim.

MESSİ'nin Dünya'nın en iyi Futbolcusu olduğunu ancak onu başka Kulüp'ler de oynarken izleyerek anlayabiliriz. Ama bana şuan'da o, izlenimi vermiş değil. Tabi, İş'e mantıksal yön'den bakarsak. ''

Sana o izlenimi veremedi de noldu? FM'de almaktan vaz mı geçtin?

Sana o izlenimi veremedi de noldu? FM'de almaktan vaz mı geçtin?

Hayatımda hiç oynamadım FM ;)

Bir kere Sen Tam bir Gerizekalısın !

Cümlenin sonuna ne yazmışım ben ?

'' Tabi, İŞ'e mantıksal yönden bakarsak..! ''

Kalın kafalı insan.

Önce, yazdığım şeyi anlamaya çalış. Anlarsan yorum yap.

yerli futbolcu kıtlığı çekerken volkan şene yok demek nekadar mantıklı?

fm'de messiyi alamazsın zaten dostum olmamış bu mesajın farklı bi yoldan ezmeye çalış kendi çapında

FM 2008'de Liverpool'a almışlığım vardır. Hem sen kimsin? Onun sıra arkadaşı mı? Yancılığa son. Hadi uza.

Sağ kanat mevkisinde Kazım Kazım dan çok daha yararlı olur kanımca. Alınırsa 2 sene önce Keita alınmış gibi sevinirim ben o haldeyiz çünkü

Geri
Üst Alt