Galatasaray'dan Volkan Şen için yeni teklif

Cevap: Volkan Şen Galatasaray' la mı Anlaştı?

bize ardadan sonra evladımız gözüyle bakabiliceğimiz bi yerli lazım bizde bu gelenek olmuştur ülkedeki en iyi yerli yetenek bizde olmuştur bknz tugay bknz hakan şükür bknz emre beleşoğlu bknz hasan şaş bknz arda bence volkan şen arda dan sonra en yetenekli yerli oyuncu bu ülkede ee arda da yüzde 90 gidiceğine göre hayırlı uğurlu olsun ben sevindim inşallah arda gibi basın tarıfından kariyeri baltalanmaz

Daha ortada fol yok yumurta yok neye seviniyorsunuz. Fanatik'in imza attırdığı 100. oyuncudur bu. Ayrıca bu haberlerin bu dönemde çıkması da garibime gidiyor. Birileri tarafından, taraftarı biraz sakinleştirmek için mi bunlar servis ediliyor acaba? Bence öyle.

Her transfer risklidir ama bu baya riskli olucak eğer olursa , Volkan bu sıralar çok sinirli sorunlu bi futbolcu gibi gözukuyor , ama bize geldimi duzelir bilemem , yada istanbul hayatına atılık daha da sorunlu bi futbolcu gibi karşımıza çıka bilir.

kısa boylu ve hızlı futbolcu yeter artık.adam gibi komple bi topçu alın artık.

Tunay Torun'u almaya calisin, bunu degil.

Ya bu cocuk oyle bir yaziliyorki sadece hizi varmis gibi bir kere asist ozelligi olan bir oyuncu ve cokta kritik goller atiyor...Bu sene o Amerika olayi olana kadar hatirliyorum bu cocuk Arda'dan bile iyi,super futbolcu,milli takimda banko oynar vs...Bence super transfer olur ayrica Fatih Terim gelirse Arda'da kurtulur...Hamit Altintop bizi tercih eder Fatih Terim faktorunden...Hamit ve Volkan Sen kesin alinmali...Yeri degil ama Fatih Terim'e bazi arkadaslarimiz haksizlik yapiyor 2.donemle ilgili...O sene bjk sampiyon oldu ve ne kiyaklar yapildi biliyoruz ayrica Sergen'in golune kadar bile umut vardi...İkinci bitirdik ligi ertesi sene olimpiyat davasi cikardilar simdi bile zor oynaniyor hele o siralar simdiki imkanlarin ceyregi yoktu o stadda...

çok para verilmeyecekse alınması mantıklı olur. kaliteli yerli oyunculara ihtiyacımız var çünkü. sağ açıkta kazıma güvenmek biraz fazla iyimserlik olur

elimizde oyuncuları bıraksak tazmınatları , almaya kalkıştıklarımızın bonservisleri bize yetmez hazırdaki tt arena paralarıda yendi hadi bakalım kur kurabilirsen takım kimi alacaksınki türkiyeden cenk tosunun alamamışın gurbetçilerden digerlerini nasıl alacaksın kimi alacaksınki kime paramız yetecek bilmiyorum kadro o kadarda degişemeyecek gibi bi volkan şen haberi var iyi anlaşmıstır anlaşında görelim bursayla kolay mı kaca bırakır adamlar bize

capkin oyuncu istemiyorum, gece hayati olan oyunculardan biktim. Amerikaya kiz icin idmandan kacan oyuncu istemiyorum.

Ders alin artik! Ders !!!

1 sene önce Keita otobana çevirmişti sağ kanadı şimdi ise Kazım oynuyor seneyede Volkan mı oynayacak sağ kanatta:(:(

Gün geçtikçe çıta düşürüyoruz.

Bizim kadromuzdaki cogu futbolcudan daha iyi bir futbolcu. Umarim gelir.

Artık verilecek ücretleri umrumda değil. Kaliteli ve genç yerli futbolcular alınmalı. Eğer gerçek bir yapılanma, gerçek bir başlangıç olacak ise.

Trabzona maçı satalım onlarda bize Selçuk'u versin bide tamam olsun :D

Önümüzdeki sene Avrupa kupasında yokuz. Zaten bize avrupanın önemli yıldızları ile 1.sınıf gurbetçi futbolcuların(Hamit-Mehmetekici v.s.) hiçbirisi gelmez. Türkiyeden en iyi topçuları (Volkan-Emenike-Yiğit-Selçuk vs. ) toplayıp seneye ilk 4 için mücadele edebilecek bir kadro kurmamız lazım.

İyi transfer olur.

Takimimizdaki bir cok yerliden daha iyi

Geri
Üst Alt