Galatasaray'dan Volkan Şen için yeni teklif

Cevap: # Volkan Şen

Doğru, Yekta sağ kanat oynasın, Kazım veya Stancu forvet.

Biz gene Sarp-Ayhan'ı orta sahada görelim.

Yekta - Cana - Culio

Volkan - Misimovic - Pino

Baros

Ah be Hagi affet artık şu Misimovic'i.

Gerçekten inanıyor musunuz Bursa'nın Volkanı veya Sercan'ı bize satacağına, veya onları bize gelmek istediğine bu durumdayken. Sercan yurtdışına gider zaten.

sercan adam olsa kendi takımında oynar.sercan ve volkanı alan çok fena kazık yer.Ve elinde patlar.

sercan adam olsa kendi takımında oynar.sercan ve volkanı alan çok fena kazık yer.Ve elinde patlar.

renkdaş bana görede eğer anlaşma zemini doğmuşsa ve futbolcularda istiyorlarsa şu an alınabilcek en iyi yerliler gözüyle bakıyorum..ama haklısın sercan gelmez volkandan son dakikaya kadar ümidim sürecek..

renkdaş bana görede eğer anlaşma zemini doğmuşsa ve futbolcularda istiyorlarsa şu an alınabilcek en iyi yerliler gözüyle bakıyorum..ama haklısın sercan gelmez volkandan son dakikaya kadar ümidim sürecek..

iyide renkdaşım sercan hiç yok hadi volkan dediğin gibi. ama bu 5-10m bunlara çok değil mi allasen.bu paralara avrupada 1. sınıf adamlar nerdeyse...

amauri parmaya kiralanmış juventusdan.Kötümü olurdu şu stancu saçmalığı yerine gelseydi?????????

Takımda orta saha yok halen kanat isteniyor, ısrarla.

MUSTAFA var

BARIŞ var

AYHAN var

nasıl orta saha yok :)

Ya ne kanadı arkadaş sürekli para gidiyor bi yerlere ama ısrarla orta saha düzeltilmiyor yıllardır.

Volkan Şen'den nefret ediyorum, gelmesin artık bu saatten sonra.

Galatasaray l Volkan Şen Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Bursaspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil beyazlı ekipte akşam saatlerinde yapılan antrenmana Volkan Şen katılmadı.

SAĞLAM VOLKAN’LA KONUŞTU

Sercan Yıldırım’ın yuvadan uçmak üzere olması, takımdaki diğer bir yıldız isim Volkan Şen’le ilgili çeşitli iddiaların ortaya atılmasına da neden oldu. Bazı internet siteleri Volkan’ın takım arkadaşlarına Galatasaray ile anlaştığını söylediğini öne sürdü. Yapılan haberlerde genç futbolcunun, Ertuğrul Sağlam’a kırgın olduğunu ve "Onu çok seviyorum ama beni bir hiç uğruna kadro dışı bıraktı. Ivankov 1 hafta ülkesine gitti ama geldiğinde sorun olmadı. Ben 1 gün Amerika’dan geç geldim diye kadro dışı kaldım. Bu olay beni çok yıprattı" dediği yazıldı.

DHA - Bursa - Emre KOŞAK

Ve Fanatik

Cevap: Volkan Şen Galatasaray' la mı Anlaştı?

öyle yuksek ıhtımaş sezon sonu gelir

Bu adamı bizim taraftarlardan beğenmeyenler var ama gelirse iş yapar bence bizde. Kadromuzdaki çoğu yerlilerden çok daha kaliteli

AydınxAydın=Volkan Şen, hayırlı olsun, bir Adnan Polat transferi daha geliyor.

Bu takıma Messi gelse bi halt yiyemez. Volkan Şen kim ki?

Bu adamı bizim taraftarlardan beğenmeyenler var ama gelirse iş yapar bence bizde. Kadromuzdaki çoğu yerlilerden çok daha kaliteli

bizim macta staddaydım.inanılmazz bir hızı var topla roket gibiydii

ben begenıyorum volkanı cok

Geri
Üst Alt