Galatasaray'dan Volkan Şen için yeni teklif

Cevap: # Volkan Şen

volkan gs nin aradığı oyuncu değil, zaten bursa çok para ister adnan brotherslarda vermez durum bu kadar basit..

eğer volkan transfer edilirse,bursa kesinlikle yetka ya verilen bonservis bedelinden yüksek bir fiyat çekip aydın yılmaz + bir futbolcu daha isteyecektir. Sadece futbolcu takasında cem sultan kabul edilmez. diğerleri (aydın-barış-aykut-mehmet battal) zaten fasa fiso

eğer volkan transfer edilirse,bursa kesinlikle yetka ya verilen bonservis bedelinden yüksek bir fiyat çekip aydın yılmaz + bir futbolcu daha isteyecektir. Sadece futbolcu takasında cem sultan kabul edilmez. diğerleri (aydın-barış-aykut-mehmet battal) zaten fasa fiso

Biz Yekta için para+ Semih'i mi verdik ? Ben pek takip edemedim.

zamanında sivas ta mehmet yıldızı satmıyordu,elinde patladı.aynısı volkan'a da olacak

Aman ha sakın! Cidden elimizde patlar. Zaten bir türlü ısınamamıştım bu adama, top ayağına bir türlü yakışmıyor.

şuan için volkan bize fazla..ileriye dönük alınacaksa alınabilecek cok adam var ligde.

bizim ortasahada iş yapacak adama ihtiyacımız var ve gerçek bir golcüye

Boşver abi ya, almayalım daha iyi diyecem ama o zaman da alırlar :D şaka bir yana istemiyorum, ne kadar yetenekli olursa olsun, hal ve hareketleri hiç hoşuma gitmiyor, bu kadar havalanmalarını gerektirecek bir durum yok.

Aykut Erçetin + Aydın Yılmaz + 4 milyon dolar = Volkan şen

En fazla Çarşambaya kadar bekleyin. Olumlu yada olumsuz.

Ofansa Volkan stilinde biri lazım. Orta saha için yabancı düşünülüyor, Volkan'dan başka bir isim de yok gibi(yerli) Önemli bir transfer olur.

Igrenc bir adam. Gelmese yeridir.

Bize kanattan yardiracak adam lazim. Kazim ve pino ancak cok ii bir yedek olur.

Yerli olarak Volkan var bizde is yapabilecek

Eger 5 mil€ veya uzeri isterlerse gitsinler yabanci alsinlar.

Bize kanattan yardiracak adam lazim. Kazim ve pino ancak cok ii bir yedek olur.

Yerli olarak Volkan var bizde is yapabilecek

Eger 5 mil€ veya uzeri isterlerse gitsinler yabanci alsinlar.

Pino'yu şuan da kesebilecek oyuncu yok. Pino 4 Volkan eder. Kazım 3 Volkan eder. Yani gelmesin.

Geri
Üst Alt