Galatasaray'dan Volkan Şen için yeni teklif

Cevap: # Volkan Şen

o bölgede pino ve kazım var, hiç gerek yok böyle bi transfere. hem volkan şen bana göre çok kendini beğenmiş bir oyuncu, ancak bursa gibi takımlarda oynar. onun yerine benim şahsi görüşüm, hala orta sahanın ortasında bir lider eksikliği var, transfer de yapamayacaklarına göre misimovici 2.devre oynatın bari, o bölgede büyük bir eksiklik var

Kewell var, Arda var, Pino var, Kazım var, Yekta var, Stancu var... Kanatta oynayabilecek çok alternatifimiz var. Özellikle Yekta transferinden sonra böyle bir hamle gereksiz. Volkan'a vereceğimiz 4 milyon euro'yu orta saha transferinin -tabii yapıalcaksa(!)- üstüne koyalım adam gibi bir oyuncu alalım, yazık günah.

Kewell var, Arda var, Pino var, Kazım var, Yekta var, Stancu var... Kanatta oynayabilecek çok alternatifimiz var. Özellikle Yekta transferinden sonra böyle bir hamle gereksiz. Volkan'a vereceğimiz 4 milyon euro'yu orta saha transferinin -tabii yapıalcaksa(!)- üstüne koyalım adam gibi bir oyuncu alalım, yazık günah.

İyi de arkadaşlar bu saydığınız bütün adamlar sağ kanatta oynayabilecek adamlar.Volkan Şen ise sağ kanatta oynayacak elemanın ta kendisi.Yekta sağ kanatta da oynayabilir, Kazım oynayabilir, Pino oynayabilir,Stancu oynayabilir, gerekirse Arda,Emre Ç. da oynayabilir.Ancak Volkan Şen sağ kanatta oynayabilir değil oynar.Adam gibi sağ kanat elemanımız yok, 3 milyon ve oyuncu takası ile gelecekse iyi olur fazlası olacaksa gelmesin bu elemanlardan birisi sezon sonuna kadar götürür.

İyi de arkadaşlar bu saydığınız bütün adamlar sağ kanatta oynayabilecek adamlar.Volkan Şen ise sağ kanatta oynayacak elemanın ta kendisi.Yekta sağ kanatta da oynayabilir, Kazım oynayabilir, Pino oynayabilir,Stancu oynayabilir, gerekirse Arda,Emre Ç. da oynayabilir.Ancak Volkan Şen sağ kanatta oynayabilir değil oynar.Adam gibi sağ kanat elemanımız yok, 3 milyon ve oyuncu takası ile gelecekse iyi olur fazlası olacaksa gelmesin bu elemanlardan birisi sezon sonuna kadar götürür.

Yekta'nın aslında sağ kanattır, bakma sen orta sahada falan oynadığına. 4 milyon euro saymışken üstüne bir o kadar da Volkan'a dökülmek yazık olur.

Hani herşey tamam olur bir de Volkan'ı alıyım dersin tamam ama bu kadar eksik varken, orta sahada hala Barış, Ayha, Sarp oynuyorken benim önceliklerim farklı olur.

Yekta'nın aslında sağ kanattır, bakma sen orta sahada falan oynadığına. 4 milyon euro saymışken üstüne bir o kadar da Volkan'a dökülmek yazık olur.

Hani herşey tamam olur bir de Volkan'ı alıyım dersin tamam ama bu kadar eksik varken, orta sahada hala Barış, Ayha, Sarp oynuyorken benim önceliklerim farklı olur.

Bu adam nerde oynuyor abicim birisi bana bi onu söylesin.Yekta Kasımpaşada ortasahanın her bölgesinde oynaysbildğini söylediler, bizimle oynanan maçta forvet miydi yoksa forvet arkasımıydı onu da çözemedim.Adam gibi bir mevkiisi yok mu bunun be kardeşim?

yekta en iyi forvet arkası mevkinde oynar,sağ kanat ta ölesine oynar asıl mevkisi forvet arkası,bence de kesinlikle alınmalı volkan şen,kazım pino vss den 10 kat daha iyidir sağ kanatta

İzmirspor'da izleyen arkadaşlarım bana Yekta'nın sağ açık olarak başladığını söylediler. Bilemiyorum, bana göbekte daha verimli olur gibi geliyor. Kanat oyuncusunun tanımı Volkan Şen'dir.

Buna verecekleri bonservisi Sezer'e harcasınlar.Lüzumsuz bir transfer olur.

misimoviçin dönmesi için neler yapabiliriz çok şey kaçırıyoruz bence o adama güvenelim ya 1 devrede vazgeçmeyelim offff

Parasından bize ne arkadaş yıllardır şu durumdaysak en büyük sebebi yerli kalitesinin yerlerde olması Yekta'dan önce en son hangi yerliye para verdik hatırlayamadım bile.Sen kaliteli yerlilerden çekirdek kadronu kur Pino mu oynar Volkan mı oynar orasını hoca düşünsün.İsimler farketmez yerli,genç ve kaliteli olan yerlileri parasına bakmadan toplamak lazım.

Arda'nın ikinci yarıdaki performansı(sakatlık,alışma süresi), Volkan transferinin önemini arttırıyor. Orta saha gelicek ismin yabancı olacağı düşünülürse, umarım uygun bir ücrete gerçekleşir transferi.

Bursanın texas tribününden biri 1 oyuncu yarın bursadan ayrılıyor mesajı göndermiş. Volkan yada Sercan olabilir.

Gelsin. Sezon sonu da Arda'yı satarız.

Servet, Sarp, Barış, Ayhan, Balta gibi kerestelerden kurtulduğumuz gün Allah canımı alsın ki bu takımın çehresi değişecek.

Geri
Üst Alt