Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: # Volkan Şen
Pinoyu kesecek adam yok, katiliyorum.
Pinoyu kesecek adam yok, katiliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kewell var, Arda var, Pino var, Kazım var, Yekta var, Stancu var... Kanatta oynayabilecek çok alternatifimiz var. Özellikle Yekta transferinden sonra böyle bir hamle gereksiz. Volkan'a vereceğimiz 4 milyon euro'yu orta saha transferinin -tabii yapıalcaksa(!)- üstüne koyalım adam gibi bir oyuncu alalım, yazık günah.
İyi de arkadaşlar bu saydığınız bütün adamlar sağ kanatta oynayabilecek adamlar.Volkan Şen ise sağ kanatta oynayacak elemanın ta kendisi.Yekta sağ kanatta da oynayabilir, Kazım oynayabilir, Pino oynayabilir,Stancu oynayabilir, gerekirse Arda,Emre Ç. da oynayabilir.Ancak Volkan Şen sağ kanatta oynayabilir değil oynar.Adam gibi sağ kanat elemanımız yok, 3 milyon ve oyuncu takası ile gelecekse iyi olur fazlası olacaksa gelmesin bu elemanlardan birisi sezon sonuna kadar götürür.
Yekta'nın aslında sağ kanattır, bakma sen orta sahada falan oynadığına. 4 milyon euro saymışken üstüne bir o kadar da Volkan'a dökülmek yazık olur.
Hani herşey tamam olur bir de Volkan'ı alıyım dersin tamam ama bu kadar eksik varken, orta sahada hala Barış, Ayha, Sarp oynuyorken benim önceliklerim farklı olur.
Hem yerli kalitesini arttırır..Hemde 2 3 kişiden kurtuluruz![]()
Bursanın texas tribününden biri 1 oyuncu yarın bursadan ayrılıyor mesajı göndermiş. Volkan yada Sercan olabilir.