Galatasaray'dan Yalanlama

buna inanan var mıydı gerçekten? Balotelli yedek kalmayı kabul edecek biri değil. Gomis ile beraber çift forvet oynayamayız zaten. Ancak Gomis'in gitmesi gerekiyor.

A sınıf oyuncu hakkımızı 8 numarada kullanmamız lazım.

DfHCJMKXcAAxdzU.webp

Iki gün bile hayal kurdurmadınız be yazıklar olsun. Yönetim istifa.

Gomis sen de git kardesim, Balo gelsin.

baskan yalan söyledi yani

Gercekci olmak lazim, almamiz cok zordu. Simdi adam beles diyenler cikacaktir, ama bunun menajeri Raiola oldugunu ve ondan oyuncu almanin ne kadar zor oldugunu bilmeyenler var. Ilk once o sisko pizzaciyi doyuracaksin ve ikna edeceksin o da sana oyuncusunu getirsin. Kisaca, iyi komisyon vereceksin.

Neyse önemli değil. Neticede şunları biliyoruz:

1) Galatasaray'da transfer bitmez.
2) Transferler kampa yetişecek.

Gercekci olmak lazim, almamiz cok zordu. Simdi adam beles diyenler cikacaktir, ama bunun menajeri Raiola oldugunu ve ondan oyuncu almanin ne kadar zor oldugunu bilmeyenler var. Ilk once o sisko pizzaciyi doyuracaksin ve ikna edeceksin o da sana oyuncusunu getirsin. Kisaca, iyi komisyon vereceksin.
Önceden Raiola değil miydi?

Nice nasıl aldı bu herifi

Bu arada gercekci olursak maasi 4-4.5m arasi olacakti
Imza parasi + menajer ucretleri de yaklasik 5-6m

Bence o kadar da yuksek bedeller degil dogru topcular satilirsa

En azından 2 ay hayal satmadılar.

Yuksek imza parasi vermislerdi. Ve yillik 4 milyon euro aliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Zaten kisa sureli sozlesme yaptilar, Fransa da fazla kalmayacagi belliydi.
2 yıl az sayılmaz o imza parası için.

Ee yüzde 50 vergi var bizim elimiz daha kuvvetli olacaktı.

Avrupa'dan bu adama yüksek maaş veren ya da yüksek imza parası veren bence çıkmaz.

Ortalıkta bizimle ismi anilan onlarca oyuncu varken ne diye balotelliyi yalanlama gereği duyuldu?

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

2 yıl az sayılmaz o imza parası için.

Ee yüzde 50 vergi var bizim elimiz daha kuvvetli olacaktı.

Avrupa'dan bu adama yüksek maaş veren ya da yüksek imza parası veren bence çıkmaz.
Turkiye belki adama cazip gelmiyordur, menajeri de bunu tekrar Ingiltere veya Italya da iyi bir takima pazarlarim dusuncesinde gibi geliyor bana. Gecende bir aciklamasi vardi, benim oyuncum (Balotelli) 100 milyon euro degerindedir diye. Oyle diyen adam oyuncusunu Turkiye ye su asamada getirmez bence.

Turkiye belki adama cazip gelmiyordur, menajeri de bunu tekrar Ingiltere veya Italya da iyi bir takima pazarlarim dusuncesinde gibi geliyor bana. Gecende bir aciklamasi vardi, benim oyuncum (Balotelli) 100 milyon euro degerindedir diye. Oyle diyen adam oyuncusunu Turkiye ye su asamada getirmez bence.
Yok bize getirmesin de EPL'de orta sıra takımlarına gider en fazla.

Everton'ın yerinde olsan Cenk yerine bunu alır mıydın? Everton bile almaz yani.

Bak çok iyi oyuncu ama artık bu risklere girilmiyor kolay kolay. Girenin de elinde patlıyor.
Balotelli ona vakit ayıracak bir hocayla başarılı olabilir

Balotelli ile biz uğraşamayız. Bence daha mantıklı transferlerin peşine düşmeliyiz.

buna inanan var mıydı gerçekten? Balotelli yedek kalmayı kabul edecek biri değil. Gomis ile beraber çift forvet oynayamayız zaten. Ancak Gomis'in gitmesi gerekiyor.

A sınıf oyuncu hakkımızı 8 numarada kullanmamız lazım.
Paramız yetmez bonservislilere.

Geri
Üst Alt