Galatasaray'dan Yalanlama

Cengiz'de demisti Terime bagli. Yani su an yok bana göre. Olabilir yine de

çok maaş istemiştir başkan ne yapsın? riva+florya 3-5 sene önce dolarla satılsaydı şimdiye borçları kapatmış, Balotelli-Gomis hücüm hattıyla oynuyorduk.

Yok bize getirmesin de EPL'de orta sıra takımlarına gider en fazla.

Everton'ın yerinde olsan Cenk yerine bunu alır mıydın? Everton bile almaz yani.

Bak çok iyi oyuncu ama artık bu risklere girilmiyor kolay kolay. Girenin de elinde patlıyor.
Balotelli ona vakit ayıracak bir hocayla başarılı olabilir
Zaten parasi olan ve buyuk hedefleri olan kulupler bu riske kolay kolay girmez dedigin gibi, cunku adamin gecmisini de biliyorlar ve takim ahengini bozabilen bir oyuncu algisi da var yine.

Zaten Ingiltere den orta sinif takimlar isterse verir onun istedigi parayi, tabiki kendisi de orada oynamak ister mi bilemiyorum. Italya da da tutunamadi ve buyuk kuluplerde oynadi ve gonderildi. Ya baska bir lige transfer olacak ya da transfer donemin sonlarina dogru bir surpriz transfer yapacaktir.

Transfer görüşmesi yapıldığını söyleyen yoktu ki. Galatasaray'a önerildiği söylenmişti. Birçok böyle iddia varken Balotelli'nin yalanlanması ilginç.

Mugdat i alip almamak ayri bir noktada tartisilabilir

Fakat maliyetli transfer yapacak bir acikligimiz , butcemiz yok , ucu ucuna limitlerdeyiz

Biriyle anlasir satariz o zaman dusunulebilir

Bonservissiz olabilir ama bonservis gibi imza ucreti , bir o kadar menejer komisyonu ve uzun ve yuklu bir sozlesme isteyecegi kesin

Daha uefa kisitlamalari aciklamadan 20 milyon euro luk mu olalim

Degmesi degmemesi ayri bir konu

1.000 liralik havyar 100 liraya duserse alman mantiklidir ama cebinde 10 lira varsa alamazsin

Paramiz yok be dostlar anlayin artik

Car cur etmeyek parayı demek ve muğdatı almaya onay vermek saçma.

Hem muğdat neyimize yarıyacak o konuya girmeye hiç gerek yok 1 haftadır yazıyorum zaten.
Hido demek istediğimi şu.Biz mali olarak çok kötüyüz bu herkesin malumu.Geçmişte ne yapılmışsa yapılmış.Konuşmaya gerek yok artık.Eğer biz Gomis'i 13 milyon'a satarsak b u paranın bir bölümünü imza parası,bir bölümünü menajere komisyon,Gomis'in yerine aldığımız oyuncuya da Gomis'e verdiğimiz yıllık ücretten daha fazlasını vererek değerlendiremeyiz.Gomis Gs'den 4.2 milyon euro alıyor yıllık.Yıllık 2.7 milyona oynayacak bir forvet ve yıllık 1.8 'e oynayacak bir yedek almalıyoz ki maddi olarak kaybımız olmasın.Muğdat da Gs'nin üçüncü forveti olacak bence bunda bir sorun yok.Örneğin avrupa dönüşü Akhisar'a karşı oynanacak bir maçta Muğdat oynatılabiler sonuçta bu adam geçen sezon Akhisarın en önemli topçularından biri değil miydi?

Bonservissiz olabilir ama bonservis gibi imza ucreti , bir o kadar menejer komisyonu ve uzun ve yuklu bir sozlesme isteyecegi kesin

Daha uefa kisitlamalari aciklamadan 20 milyon euro luk mu olalim

Degmesi degmemesi ayri bir konu

1.000 liralik havyar 100 liraya duserse alman mantiklidir ama cebinde 10 lira varsa alamazsin

Paramiz yok be dostlar anlayin artik
Selçuk ile Tarıkın sözleşmesi bitmiyor mu seneye ? Onların rızkını yerdi kara boğa...

Abi tamam da seneye bitiyor , seneye aliriz o zaman

Keza su bu satilacak deniyor , satilsin alalim

Ama once riski alip sonra su tarihte rahatlayacagiz olmaz ki yahu

Yeni bir İbrahimoviç vakası gibi duruyor. Yağlı surat ne İbrahim’i ulan diye tartışmalara son vermişti. Benim fikrim zaten gelmemesi yönünde. Terim balotelliyi döver!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Relax turkish Alexis Sanchez Serdar Gürleri alırız.

sent via GSC

Hido demek istediğimi şu.Biz mali olarak çok kötüyüz bu herkesin malumu.Geçmişte ne yapılmışsa yapılmış.Konuşmaya gerek yok artık.Eğer biz Gomis'i 13 milyon'a satarsak b u paranın bir bölümünü imza parası,bir bölümünü menajere komisyon,Gomis'in yerine aldığımız oyuncuya da Gomis'e verdiğimiz yıllık ücretten daha fazlasını vererek değerlendiremeyiz.Gomis Gs'den 4.2 milyon euro alıyor yıllık.Yıllık 2.7 milyona oynayacak bir forvet ve yıllık 1.8 'e oynayacak bir yedek almalıyoz ki maddi olarak kaybımız olmasın.Muğdat da Gs'nin üçüncü forveti olacak bence bunda bir sorun yok.Örneğin avrupa dönüşü Akhisar'a karşı oynanacak bir maçta Muğdat oynatılabiler sonuçta bu adam geçen sezon Akhisarın en önemli topçularından biri değil miydi?

Sen beni yanlış anladın ben gomisi satalım balotelliyi alalım demedim muğdat transferi oldukça gereksiz bunu söylüyorum sadece ligde 4 gol 4 asist yapmış bir Anadolu topçusunun bu kadar ön planda olmasına oldukça şaşıyorum zaten + olarak muğdatta ortada ekstra yeteneği yok alan bulursa koşar top yapar bizim rakipler kapanıyor boşluk vermezler gomis gibi bir oyuncuyu bile etkisiz hale getiriyolar arada yasinden daha yetersiz muğdatta hiç birşey yapamaz.

Soru mu bu tabi ki isterim.

Ama işte hayaller vs gerçekler. Maalesef maddi boyutu bizi aşar gibi.

sent via GSC

Türk futbol kamuoyuna tahammül edemez bence. Başımıza bela olur. Nasıl bir manyak olduğu hepimizin malumu

Türk futbol kamuoyuna tahammül edemez bence. Başımıza bela olur. Nasıl bir manyak olduğu hepimizin malumu

Birşey olmaz bence.

Kendisine "burası yuvan" hissi verildi mi, ki taraftar onu bağrına basar her türlü, o zaman pek sorun çıkmaz.

Bu adamın en büyük sorunu aidiyet sorunu bence.

sent via GSC

Geri
Üst Alt