- 19 Temmuz 2009
- 9.267
- 1.498
- 1.918
Yalanlama sevindirici.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisi yok hadi imza parasını geçtim adamın talep edeceği yıllık ücret min 7 m euro'dan başlayacak 4-5 imza parası ve 3 yıllık 7 m euro'dan hesaplarsak toplamda 26 m euro yapar kısacası 143 m TL yapar ki bu ücretleri karşılamak mümkün değil hadi bir şekilde karşılıyoruz diyelim bu adama istanbulda araç, villa vs derken maddi boyutu dağ olup uçar.
bildiğim aysal zamanında araba verildi, ev alınmıyor ama kiraları ödeniyor...Sneijdere gerçi ödenen aylık parayla daire alınır ama öyle...Bu vesileyle bir soru sorayım @Uğur Güzel üstad selçuk gibi yerli oyunculara ev, araba vs alınıyor mu takıma alınırken
bildiğim aysal zamanında araba verildi, ev alınmıyor ama kiraları ödeniyor...Sneijdere gerçi ödenen aylık parayla daire alınır ama öyle...
Araba alınıyordu ama sonra kesildi duygun yarsuvat zamanında sponsor filan olunursa otomotiv yine alırlar kesin. ev alınmıyor ama aidatına kadar her türlü masrafı ödeniyor...Sadece futbolda değil mesela boşnak bir kız vardı kadın baskette seda deniz yaşı küçük yenibosnada oturuyordu anam-babam baskı yapıyor dedi can topsakal kıza ev tuttuYani yerli, yabancı farketmiyor alınıyor
Araba alınıyordu ama sonra kesildi duygun yarsuvat zamanında sponsor filan olunursa otomotiv yine alırlar kesin. ev alınmıyor ama aidatına kadar her türlü masrafı ödeniyor...Sadece futbolda değil mesela boşnak bir kız vardı kadın baskette seda deniz yaşı küçük yenibosnada oturuyordu anam-babam baskı yapıyor dedi can topsakal kıza ev tuttuyaşı 19du o zaman...
Neyse ben daha sahur yapmadım sonra da yatacağım iş güç var zira ev tutma filan sonra beni linç etmesinler yine oooouuuuuvvvvvv kızın namusuna laf attttııı filan diye...Hürmetler...Vay arkadaş ya sonra kulüp niye batıyor nasıl batmasın
Neyse ben daha sahur yapmadım sonra da yatacağım iş güç var zira ev tutma filan sonra beni linç etmesinler yine oooouuuuuvvvvvv kızın namusuna laf attttııı filan diye...Hürmetler...
Bilmukabele...Hayırlı sahurlar ve geceler
Paramız yok tamamda , yetersiz olucağı net belli olan muğdata yıllık 4 milyon tl'ye tamam diyorsun sinan 2.forvet olur mu muğdat olmaz 3.forvet sinan var mı var ee ne yapacaz muğdatı?
Paranın azı çoğu yok doğru veya yanlış kullanımı var.
Reis Nagatomo transferinden önce de resmi siteden yalanlama gelmişti deniyor doğru mu biliyor musun?şimdiden hayırlı olsun balotelli
45 mi giyer 9 mu onu tartışalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis Nagatomo transferinden önce de resmi siteden yalanlama gelmişti deniyor doğru mu biliyor musun?