Galatasaray’dan Yıldırım’a Sert Sözler!

Basketbol sporunu yönetenlerin, böyle ucuz oyunlara prim vermeyeceğine ve baskılara boyun eğmeyeceğine inanıyoruz.

bunu inaniptami söylemişler.

Ha Aziz Ha Tayyip. Al birini vur ötekine. Ruh ikizleri resmen adamlar.

fb her acıklama yaptıgında gs.org snayderin golünü gif olarak yayınlasa keske

Keşke "Köpekler istedi diye , Atlar ölmez" şeklinde az ve öz bir açıklama yapsalarmış :)

yönetim daha sert vurmalıydı topa ama köşelere klas plaseler atmışlar. beğendim

Hic açıklama yapmasalardi daha iyiydi. Bu ne böyle be. Millet çirkeflik yapip malı gotursun durmadan, bizde böyle sakin sakin izleyelim herseyi

Bu Adami ciddiye alan varmi artik gercekten?

bir gazete aciyosun: "Türkiyeye Sikeyi Galatasaray getirdi!"

Anladik bir sürü insan bu 2 takimin rekabetinden besleniyor ama artik kabak tadi verdi: "GS FB´ye öyle bir laf ettiki" FB GSye öyle tas attiki"

Bu ne ya?! Baydi artik yemin ederim.

Bence FB´lileride baymistir!

Almanyaya Ispanyaya bakiyorum Adamlar rakipleriyle bu kadar ugrasmiyor. Tersine ezeli rakibiyle bu kadar ugrasmayi kücülme olarak görüyorlar.

Sürekli Polemik. Aziz Y. bu sekilde yargiyi etki altina almak istiyo bu cok zor anlasilan bir durumda degil. Kendisi hapisten kurtulayim derken yemin ederim ülke futbolunun genelinden tiksinti geldi.

Ona yaranmak isteyen veya ondan beslenen Medyada baska kulüplerin önünde yatiyoki aslinda hic haber degeri olmayan seyleri skandal gibi satsin diye.

Maksat baskanlari tarafindan pislik icine cekilmis FB´yi yalniz birakmayip öbür kulüplerin seviyesini düsürmek.

LIGTV üyeligimi artik iptal ettim gercekten. Bakilmaz bu lige gercekten.

İcraat gerekiyor normalde ama yapamıyorsunuz, onun için bu tarz açıklamalara gerek yok.

Beğenmedim.. Şikeciliği tüm kurumlar tarafından onaylanmış falan demeliydik. Sonra demle çayını cevap bekle. :)

bunlari o ayi anlamiyor

sus lan sikeci deyip üstüne küfredin anca onu anlar bu hanzo

bunları muhatap almamız hata zaten tek sorun basın ve hakemleri etki altına almaları bir an evvel içeri girmeli ki herkes rahatlasın

Bu Adami ciddiye alan varmi artik gercekten?

bir gazete aciyosun: "Türkiyeye Sikeyi Galatasaray getirdi!"

Anladik bir sürü insan bu 2 takimin rekabetinden besleniyor ama artik kabak tadi verdi: "GS FB´ye öyle bir laf ettiki" FB GSye öyle tas attiki"

Bu ne ya?! Baydi artik yemin ederim.

Bence FB´lileride baymistir!

Almanyaya Ispanyaya bakiyorum Adamlar rakipleriyle bu kadar ugrasmiyor. Tersine ezeli rakibiyle bu kadar ugrasmayi kücülme olarak görüyorlar.

Sürekli Polemik. Aziz Y. bu sekilde yargiyi etki altina almak istiyo bu cok zor anlasilan bir durumda degil. Kendisi hapisten kurtulayim derken yemin ederim ülke futbolunun genelinden tiksinti geldi.

Ona yaranmak isteyen veya ondan beslenen Medyada baska kulüplerin önünde yatiyoki aslinda hic haber degeri olmayan seyleri skandal gibi satsin diye.

Maksat baskanlari tarafindan pislik icine cekilmis FB´yi yalniz birakmayip öbür kulüplerin seviyesini düsürmek.

LIGTV üyeligimi artik iptal ettim gercekten. Bakilmaz bu lige gercekten.

Fenerbahçe Türk futbolunda bu şekilde var olduğu sürece(ki bu şekilde var olacaktır,kendi kulüp yapıları böyle) Türk futbolu ilerlemeyecektir...Zaten geldiğimiz noktayı tahlil edince Türkiye'nin beceremediği yegane şey Galatasaray gibi 2. bir takım yaratamamak. Fbjk yapısı gereği oldukça amatör kalıyor...Böyle olunca kısır çekişmeler,vizyonsuzluklar,kavgalar,rekabeti paçadan aşağı çekmeler aldı başını gidiyor...Türk futbolu 2002 Dünya Kupası'nda zirve yaptı,çünkü Fenerbahçe zihniyeti biraz olsun bastırılmıştı. Şimdi Fenerbahçe dolayısıyla birçok takım Avrupa'dan men yedi,milli takımın geldiği nokta belli....Galatasaray'ı engellemek uğruna çıkarttıkları çağ dışı yabancı kuralıyla daha da dip yapacağız...

SONUÇ : Türk futbolunun bekası için Fenerbahçe Spor(!) Kulübü'ne ya çeki düzen verilmeli ya da kapatılmalıdır..

Hay siZin fenerbahçe dostlugunuz battsin kullanmayın artık şu ebedi dostluk lafını

Cevap çok iyi....Edepsizlik artık prim yapmamalı Türkiyede. Dediklerini yapsınlar, açsınlar davayı. Aynı Ahmet Çakar gibi ödetsinler parayı.

Milleti futboldan sonra basketbolden ondan sonrada şerefsizin el atacaklarını söylediği voletboldan soğutacaklar.

Geri
Üst Alt