Galatasaray'ı Bekleyen Gelecek

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Evet Beyler Bayanlar,

Fatih Terimin bu ayrilis sonrasi, bir daha Galatasaray Teknik Direktör olarak dönecegini sanmiyorum.

Artik Galatasaray nasil bir gelecek bekliyor?

Yeni gelecek Antrenör olarak Domenec Torrent deniliyor, ki yarin 11.01.2022 de gelecekmis (Saat 16:03, 10.01.2022 itibariyle).
Torrentin Kariyeri ise bu:
torrent.webp

torrent.webp

torrent.webp

Sözlesme sonuna gelenler:
babel
arda
feghouli
fatih öztürk
Assuncao (kira)
Halil (kira)

hakkimizda hayirlisi

Bu sene yabancıyla başlanıp önümüzdeki sezon yerli hocayla devam edecek bir süreç olur muhtemelen

iyi çıkar kötü çıkar bakılır ama en azından iyi mi kötü mü açıkça konuşulabilir bir kişi gelecektir

Görünürde Okan > Torrent gibi duruyor. Torrent sürpriz bir kutu. İyi de çıkabilir kötü de. Kıstas sayılır mı bilemiyorum ama genç de değil.

Terim 3-4 seneye kalmaz yine gelir takımın başına. O zamana kadar kaç hoca eskitiriz bilemiyorum. Umarım proje boşa çıkmaz.

Görünürde Okan > Torrent gibi duruyor. Torrent sürpriz bir kutu. İyi de çıkabilir kötü de. Kıstas sayılır mı bilemiyorum ama genç de değil.
Okan'ın kariyer olarak diğer kişiden daha üstün olduğu yer nedir. Hükümetin takımı Başakşehir şampiyonluğu mu?

En azından ikinci adam değil.
Öncelikle adamı tanımıyorum ancak kariyerine kağıt üzerinde bakarak şunu söylüyorum, Okan'a teklif gelse koşarak gider çalışır Flamengo'da. Veya City'de 2.adam olarak. Buralar çok başka seviyeler.

Kısa vadede asla başarı gelmez. Fatih Terim'in arkasından kim gelirse gelsin ezilecek. Bu durum ancak sezon sonu genel kurul ile yapılacak bir seçim ile düzelecektir. Burak Elmas istifa etsin demiyorum ama bir güven oyu gerekiyor ki bence olası seçimde Burak Elmas seçimi filan kazanamaz.

Kim gelirse gelsin ezilecek. Her başarısızlıkta hoca olsa olmazdı denecek. Hele Uefa'da elenmemiz durumunda neler olacağını tahmin edemiyorum şahsen .

Duygusal davranmayı bir kenara bırakmamız lazım. Eldeki tüm adaylar arasından ince eleyip sık dokuyarak kadroyu adam edecek bir kişi seçilmeli. Bülent Korkmaz'dır veya Okan Buruk'tur filan asla kesmez üstelik çok ağır şekilde ezilirler. Yazık olur onlara .

guardiolanın yardımcısı değil guardiolanın kendisinin gelmesi bile büyük bir risktir. alex ferguson guardiola gibi hocalar ayrı bir futbol ikliminin adamlarıdır. burada başarılı olma ihtimali düşüktür. şu aşamada en iyi tercih okan buruk ve uzman bir yardımcı ekiptir.

Su an icin bekleyen bi gelecek yok.avrupa ligini de çöpe attik.yeni hocanin iyi cikmasi,sabir gosterilmesi mucize olur.once yonetimin gitmesini,sonra da fatih hocanin dönüşünü bekleriz

Gelirken yanında kalibrasyonlu hassas bir tartı getirsin, kulüptekilere güvenmesi sakın. Takımdaki obezleri yola sokar böylece.

Geri
Üst Alt