Galatasaray'ı Bekleyen Gelecek

Burak gidince 11-12 gibi toptan bir yenilik inşallah. Gerçek değerlendirmeyi o vakit yapabiliriz. Şu an gelen kişinin yarım dönemi kabul etmesi maddi açıdan önem arz ediyor. Yabancıya ben bu sene için en azından sıcak bakmıyorum. Yönetimin koltuğu da sallantıda. Terimciler gerekeni yapacaktır. Bu da işimize gelecektir. Kendilerini bu konuda destekliyorum. Bu sene uyuştuğumuz tek konu Burak Elmas olacak.

domenec torrent tercihi nasıl yapılmış bence bu tartışılsın.

birileri brief vermeli taraftara. neden torrent tercih edildi?

FAtih TErimin geride bıraktığı petreli,bratulu ve tamaslı dönemle aynı derece enkaz bir takım bıraktı.Allah sonumuzu hayır etsin

bugün bu kirli düzene kaybeden yalnızca fatih terim değil , galatasaray kulübü de olmuştur.
belki kısa değil ancak orta ve uzun vadede bu gerçeği anladığınızda maalesef geç olmuş olacak.
şimdi de bu devran döndüğünde de hoca hep iyi hatırlanacak ve verdiği mücadelenin kıymeti anlaşılacaktır.

Oh be kurtulduk deyiş,
Sonuç vermeyen hoca tercihleri,
Yönetimlerin vizyonsuz işleri,
Terim gelsin sesleri,
Terim'in 5. dönemi.

Böyle.

kim gelirse gelsin takıma 2-3 transfer yapılması gerekiyor bence.
çok güçsüz bir kadromuz var.
oyuncuların bir anda sihirli değnek değmiş gibi iyi oynamaya başlayacağını zannetmiyorum.
aksi vaziyette yeni hoca da ateşin içine düşecek ki çok kötü olur bu bizim için

bugün bu kirli düzene kaybeden yalnızca fatih terim değil , galatasaray kulübü de olmuştur.
belki kısa değil ancak orta ve uzun vadede bu gerçeği anladığınızda maalesef geç olmuş olacak.
şimdi de bu devran döndüğünde de hoca hep iyi hatırlanacak ve verdiği mücadelenin kıymeti anlaşılacaktır.

hangi kirli düzen renktaş yıldırım demiören ile kahkahalı dönem mi

Hocanın son gidişi diye düşünüyorum , son yaşananlardan sonra kimse kolay kolay sarılmaz kendisine.

Bundan sonra sınavımız başlıyor asıl.

7 sezon şampiyon olamama
25 hoca değişikliği
Vizyonerlerin hep ağlaması

Kısa vadede asla başarı gelmez. Fatih Terim'in arkasından kim gelirse gelsin ezilecek. Bu durum ancak sezon sonu genel kurul ile yapılacak bir seçim ile düzelecektir. Burak Elmas istifa etsin demiyorum ama bir güven oyu gerekiyor ki bence olası seçimde Burak Elmas seçimi filan kazanamaz.

Kim gelirse gelsin ezilecek. Her başarısızlıkta hoca olsa olmazdı denecek. Hele Uefa'da elenmemiz durumunda neler olacağını tahmin edemiyorum şahsen .

Duygusal davranmayı bir kenara bırakmamız lazım. Eldeki tüm adaylar arasından ince eleyip sık dokuyarak kadroyu adam edecek bir kişi seçilmeli. Bülent Korkmaz'dır veya Okan Buruk'tur filan asla kesmez üstelik çok ağır şekilde ezilirler. Yazık olur onlara .
Nasıl birini önerdiğini anlayamadım, Pep-Kloop? Alt lige de düşsek, FT ile devam etmeliydik, derdinde olanlardan isen bunu sormamışım say...

Sevgili Hocamızla yolların çok daha güzel şartlarda ayrılmasını tercih ederdim ama olmuyorsa olmuyordur, hayatın gerçeklerine direnmek kimseye fayda getirmez...

Gol atan oyuncunun gidip yeni hocaya sarılması
terimin akşam oyuncuyu araması ve maşallah yeni hocanı ne çok seviyorsun deyip tehdit etmesi
terimin prensi oyuncuların gruplaşma çıkarması
takımı ve yeni hocayı sabote etmesi
sonra 2-3 olumsuz sonuçta sosyal medya trollerinin ve medyanın harekete geçmesi
sonra nerde kalmıştık diye twitler
Yaşanacaklar bunlardır

Son Dakika... Galatasaray’ı Bekleyen Tehlike
haberin devamı için tıklayın

İşte o gelecek; 2023

1641847591282.webp

Geri
Üst Alt