Galatasaray'ı Yalancı ve Hainler Yönetiyor!

Icerdeki 8 macta 6 galibiyet 2 beraberlik.Disardaki 7 macta 3 galibiyet 4 maglubiyet alirsak bile 62 puan yapiyor.3.luge rahat yeter cunku rakibimiz 4-5 tane.Ayrica Konya,Pasa,Basak bize gelecek.

Burak da Schalke maclari disinda hicbir buyuk macta etkili olamadi.Kalsaydi Lazio maclarinda da 1 halt yapamayacagini dusunuyorum.Hatta gittigi icin Lazio maclarinda sansimiz artti.

Meira'li sezona benzemiyor cunku stoper mevkii santrfor mevkiinden daha tehlikeli 1 bolge.Ayrica Sinan,Poldi ve Umud gibi santrfor oynayabilecek adamlarimiz var.

Ne diyim inşallah dediğin gibi olur.

Keşke mucize olsa da şampiyon olsak.

Bu sene her seneden çok ihtiyacımız vardı. Ama bela yönetim küçülmeyi seçti.

Şimdi her transfere bir bütçe ayrımı yapılıyor

Çinliler 30 felan ayırmıştır muhtemelen. Önemli olan Burak'ı ikna etmek tabi. Paranın çogunu sana veririz demişler bu da kabul edip ayrılmayı kafasına koymuş. Bonservise fazla verip Burak'a daha az maaş verselerdi gitmeyi kabul etmeyecekti.
Hem ne farkeder ki Westham 8 verse satmayacakmıydılar. Önemli olan Burak'ın gitmesi. Para Çinden gelmiş Yunandan gelmiş ne farkeder.
Şunu kabul etmemiz lazım. Bu transfer anca Burakı razı etmekle olurdu. Adamlar hem ona yüksek maaş hem de yüksek bonservis vermek istemediler.
Westham bize 8 Buraka 2 verse gidecek miydi?

Yalancı, hain, beceriksiz, basiretsiz... Her şeyi söyleyebiliriz. Ancak önce Hamza'yı kovarak devamında Burak'ı satarak müthiş 2 iş yaptılar. Bugün kıymetli görünmeyebilir ama değeri yakın gelecekte anlaşılacak 2 hamle oldu bu. Hele bu son Burak hamlesi ile kangrenli bölgeyi kesip attılar resmen. Sezon sonunda da Denizli'yi kovup hatalarından dönmelerini umut ediyorum. Onu da yaparlarsa zaten bakış açım o kadar da olumsuz olmayacak artık.

Tapa

Ula başlığı görünce transfer yattı sandım ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.. :D

Meğer umut varken çok ucuza bırakmışız da sorun oymuş.. neyse rahatladım..

Defolmasını dans ederek kutlayacağınıza dert ettiğiniz şeye bak ;)

zzgit burak.. bir daha asla bu kulübe girme lanet herif..

üste para versek de razıydım.. 8 milyon almayı başardıysak çinlilere asrın kazığını atmışız.. böyle bir hırboyu bu kadar değerinin üzerine okutmak bir yönetim başarısıdır.. kalsaydı ödeyeceğimiz hayvani maaş da cabası..

Öncelikle Burak'ın defolup gitmesi her şeyden önemli. Takım oyununa bu kadar zarar veren bir adam görmedim. Galatasaray forması giyerken en nefret ettiğim oyuncudur. Fatih Terim döneminde oturan 4-4-2 sistemini de bu bela bozdu. Belki de ekol olabilecek bir sistemimiz olacaktı.

Bonservis konusunu tartışmaya bile gerek yok. Ersan örneği zaten açıklanmış ama bana kalsa Burak 1 milyon bile etmez. Ben bonservissiz gitmesine razıydım yeter ki gitsin.

Umut da Burak'tan daha az zararlı bir futbolcu. Yeteneksizin teki ama Burak kadar zarar vermiyor. Geçen sezon Burak'ın yerine oynadığı her maç gol attı takım daha iyi oynadı bu sezon nispeten iyi olduğumuz kısa dönemde de Umut vardı. Ben bu oyunu Umut'un iyi olmasına değil Burak'ın olmamasına bağlıyorum tabi ki. O da kesinlikle gitmeli.

Dursun'un çapsızlıkları bir yana Burak ne olursa olsun gitmeliydi takımın ne durumda olduğu hiç önemli değil.

Araban da büyük sıkıntılar varsa biran önce elden çıkarmak istersin ya hani.Buda o hesap biran önce çıksın elden.Müşterisi çıkmış amasiz satılması gerekir.
Bu Adamin gidişi takıma kan getirecektir şeksiz.

6 m euro bonservis geldi. 3 m euro yıllıgı ile 3 yıllık sözlesmesinden kurtulduk.

çin pazarı olmasa burak'ı elden falan cıkartamazdık. avrupa'da hicbir kulüp burak'a bizde kazandıgı net ücreti vermezdi.

bunada şükür demek lazım.

Satıldı mı? Satıldı.

Defolup gittiğine göre gerisi teferruattır. Bedava bile gitse sevinirdim ben, üstüne bir de para kazandık bu kazmadan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu adam bu kulübün başkanı olmaz yalancı ve çapsız inş mayısta seçime giderler kulübü yabancı heyet kurulup 2000 den bu yana denetlicekti noldu peki niye denetlemedi çünkü karşı çıkanlar oldu abileri denetleyemessin dedi (inan kıraç mehmet koçarslan ünal aysal duygun yarsuvat ) bu da gitti ellerinden öptü

Ya Burak'ın yanında Tarık'ı bedava versek,Tarık için 8 milyon aldık burak bedelsiz gittindesek ts ye 2 milyon vermemiş oluruz Tarık ta 2 milyon a satılmış olur Porto style ama.nerdee

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt