Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Ultraslan'dan destek bekleyen kim?

Onlar maç boyu Toki Başkanı'nı alkışlasınlar.

Biz Galatasaray taraftarı gerekeni yapar klübümüzü sahipsiz bırakmayız.

Onlar olmadan toplu tepki vermeyi nasıl düşünüyorsun ki? Bence sustururlar bile, tezahürat yapsan... O kadar omurgasızlar var aralarında.

45 yaşında adamsın utanmıyormusun avatarından? :D

Kulakları çınlasn bir Metin abi vardı, 50 küsür yaşında üye, uzun zamandır girmiyor. Onun avatarını görsen bana cevap vermezdin. :D

Birşeyi merak ediyorum.. Çok ciddi bir şekilde... GSCİMBOM.COM'da yazdıklarımız ne kadar takip ediliyor, kendimiz yazıp kendimiz mi okuyoruz yoksa burada yazılanlar en azından Galatasarayımız'ın ileri gelenleri tarafından takip edilip, herhangi bir şekilde yöneticiler tarafından irdeleniyor mu? Gücü nedir bu portalın...

bu arada bakiyorum 1 senedir biz bu degis tokus arazi marazi icinden zararda oldugumuzu agzina almayan herkes simdi biz aslinda zarar ettik diyor

yapmayin reisler

bu ise karsi cikan biz kandirildik diyen HINCAL ULUC tan baskasini bilmiyorum

gene prensiplerde yanlis yapiyoruz belliki

Aman aman Atatürk´ü karistirmayin. Camia olarak Ergenekon´dan iceri gireriz sonra.

benim esas korkum birkacgun icinde Turkiyede yasayan, protesto eden forumdaki arkadaslarin ip lerinden tespit edilip ergenekon davasindan teker teker iceri alinmalari :)

öncelikle merhaba,

açılışta başbakana yapılan ilk yuhalamanın gereksiz,saygısız ve tehlikeli olduğunu söylemek lazım. ama daha sonrasında toki başkanının yapmış olduğu terbiyesizce konuşma ve başbakanın yaptığı saygısızca konuşmaların sert bi tepkiyi hakettiğini düşünüyorum... ancak bu olayı siyasi bi tarafa çekmeye çalışan galatasaray taraftarları, lütfen bu tür hareketlere kalkışmayın ve prim vermeyin... büyük galatasarayı siyasete bulaştırmayalım.... ne akp ne chp ne bir başkası hepsi yalan biim için TEK GERÇEK GALATASARAY...bu tepkinin içine lütfen siyaseti karıştırmayalım. tepkimizin teması GALATASARAY SEVGİSİ olmalı

Zaten konsept çok güzel. Galatasaray bayraklarımızı asarız, maçta da beyaz mendilimizi sallarız.

Merhum başkana acziçinde diyenleri ıslıklayanların gerçek Galatasaraylı olup olmadığını anlasın herkes.

Kombinesini iptal etmekle bu taraftarı tüketemeyeceklerini farkederler.

En fazla "Sokakta oynar, kaldırımdan destekleriz" diye de slogan atar, pankart açarız.

Ne doğrudan birini hedef gösteririz, ne de kimseyi tehdit ederiz. En güzel ve naif yolla Galatasaray büyüklüğünü dosta düşmana hatırlatırız. O herkesin ayağını denk almasına ve camiamıza saygı göstermesine yeter.

benim esas korkum birkacgun icinde Turkiyede yasayan, protesto eden forumdaki arkadaslarin ip lerinden tespit edilip ergenekon davasindan teker teker iceri alinmalari :)

İçeri alınmadan italyaya kaçarız.:D

Vay Arkadaş bu adnanslar işi toplumsal boyutada sürüklediler ya tarih onları unutmayacak (:

Geri
Üst Alt