Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Birşeyi merak ediyorum.. Çok ciddi bir şekilde... GSCİMBOM.COM'da yazdıklarımız ne kadar takip ediliyor, kendimiz yazıp kendimiz mi okuyoruz yoksa burada yazılanlar en azından Galatasarayımız'ın ileri gelenleri tarafından takip edilip, herhangi bir şekilde yöneticiler tarafından irdeleniyor mu? Gücü nedir bu portalın...

Potansiyel olarak takip edilirliğimiz çok yüksek. Medya olsun, taraftar kitlesi olsun. GSCimbom bu konuda artık büyük bir ölçüt.

Asin bayraklari. Devlet bizi Google Earth´den takip ediyor :)

Galatasaray seyircisinin olduğu bir ortama pek bir siyasi parti lideri falan gelmez uzun süre artık..Aslında kötü mü oldu bence çok iyi oldu..

sevdama dokunma

..başka nerede..googlegalatasaray.orgwikipediayoutubetdk sözlüğüek$i sözlük

başlık içinde ara

gizle!

1.ortalık karışık, kafalar karışık, saflar karışık... dahası bu büyük kaos ortamında herkes bir taraftan faydalanmaya uğraşıyor. başbakan'ın etrafındaki yalakalar sadakatlerini göstererek leş kargalığı yapıyorlar, siyasi görüşlerini galatasaray'ın önüne koyanlar siyasi görüşlerine galatasaray'ı malzeme yapıyorlar, galatasaray düşmanları geçmişler köşeye; el oğuşturuyorlar.

bu ortamda gırtlağından ses çıkan, kaleminde mürekkep, yüreklerinde vicdan, dizlerinde derman kalan herkesin bu karmaşayı biraz daha artırmak yerine, tabloyu biraz olsun netleştirmek gibi bir vicdani yükümlülüğü olduğuna inanıyorum. bu yazı da; bu yükümlülüğün bilinciyle kaleme alındı zaten.

dikkat çekeceğim birinci husus bir korku imparatorluğu... adalet ve kalkınma partisi'ne hangi mesafede olursanız olun bu korku imparatorluğunun ve samimiyetsizliklerin varlığının farkında olmanız gerek. bir adam bir olaya kızıyor ve akabinde; toki başkanı olacak zavallı mahluk galatasaray'a hakaret ediyor... bu adamın galatasaray kongre üyesi olduğu söylentileri de zihnimizin bir tarafında dursun. sonrasında galatasaray başkanı bu mahluka "sen ne diyorsun arkadaş?!" demek şöyle dursun; özür üstüne özür dileyip, bir dizi saçma açıklama yapıyor. kabineden bir bakan "çocuklarımla konuştum, artık galatasaraylı değilim." diyor. türkiye futbol federasyonu, resmi sitesinde galatasaray-sivasspor maçının oynanacağı stat bölümünü boş bırakarak aba altından sopa gösteriyor ve birilerine sadakat gösterisi yapıyor.

tayyip erdoğan'a 15 ocak günü yapılanlara nasıl bir yaklaşımda olursanız olun; ama gelin bu olayın sonrasında oluşan korku ve yalakalık ortamında mutabakata varalım. eğer varamadıysak; bundan sonraki satırları okumanıza da gerek yok.

bütün bu korku ortamında bir grup insandan bahsedeceğim sadece. bir grup temiz, sevdalı, sırılsıklam aşık güzel insandan... kendini tanımlamak için "galatasaray" diyen, başka bir şey demeye gerek dahi duymayan; bir grup aptal aşık insandan... barfly'ın deyimiyle "galatasaray'ı tutan değil, galatasaraylı olan" bir grup tertemiz insandan...

bu tertemiz insanlar adına konuşma hakkım yok; ama birkaç şey söylemek zorundayım. umarım affederler beni ve onların sesi olmama müsaade ederler. bu insanlar gerçek dünyadaki bütün pisliklerden çok bunalmış insanlar... samimiyetsizliklerden, hesaplardan, planlardan, öldürülen çocuklardan; öldürülen çocukları sebep gösterip çocuk katili olanlardan... hükmetmekten başka, güçten başka, zulmetmekten başka bir şeyden anlamayanlardan... bunların hepsinden çok sıkılmış bu insanlar... bunalmışlar, yorulmuşlar... ve bütün bu tabloda adı "galatasaray" olan tertemiz bir sevdaya tutulmuşlar. oraya da tecavüz etmelerine izin vermemişler. muhtelif bir tribünde veya sokak ortasında; bir galibiyeti kutlarken arkadaşının omzunda veya bir mağlubiyete ağlarken pis bir duvara yaslanmış... temizliğin, iyiliğin, katıksız, hesapsız, plansız sevmenin; (aşkın işte; aşkın amına koyayım be) adına "galatasaray" demiş bir grup güzel insan...

15 ocak günü ve takip eden günlerde bu insanların tertemiz saklı dünyalarına tecavüz edildi. yanlarında işadamları, bakanlar, askerler, yalakalar olanlar, iyi bir şeyler yapmak adına güç elde etmek üzere yola çıkıp; gücün elde ettikleri; gözünü iktidar hırsı bürüyenler; bu bir grup insanı tehdit etti, onlara hakaret etti ve adeta "yok öyle yağma; bu dünyada size huzur yok, bizde kaçacak yeriniz yok!" dedi.

onlar daha yarım asırlık evleri, yuvaları, mabedleri ali sami yen'den ayrılmanın hüznüne alışmamışken; yeni yuvalarını daha "yeni ali sami yen" bile yapamamışken; onları yuvasız bırakmakla tehdit ettiler. siktir edin ak parti'sini de, tayyip'ini de, adnan polat'ını da, aklını da, fikrini de, mantığını da... bu olay bir avuç sevdalı güzel insanın saklı dünyalarına yapılan bir tecavüzdür. sevdalarından başka derdi de, gücü de olmayan bir avuç güzel insana bütün bir gücüyle bir iktidarın saldırmasıdır.

geliştirilecek tavırlar, alınacak savunma pozisyonu... bunlar sonraki işler... sadece bu olayın biz; bir avuç aptal aşık için ne anlama geldiğini idrak edelim. ve bizi galatasaray'sız bırakabileceklerini zanneden, dahası bununla tehdit eden bu toplu tüfekli saldırganlara; ilk tepkimizi sadece galatasaray'ı biraz daha severek verelim. yüreğimizde sevdamızı bir adım ileri götürecek yer kalmasa dahi...

siz bilirsiniz kim olduğunuzu... istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla..!!!!

renkdaslar avatar nedemek? bunu cok kez sordum cevap veren yok

renkdaslar avatar nedemek? bunu cok kez sordum cevap veren yok

sende olmayan:D şaka bir yana profilleri temsilen koyulan küçük resimler ayrıca birde film i var 2. sı de gelıcek dıyolar beklemedeyiz.

Onlar olmadan toplu tepki vermeyi nasıl düşünüyorsun ki? Bence sustururlar bile, tezahürat yapsan... O kadar omurgasızlar var aralarında.

Camiamızı Türk Telekom Arena açılışında küçük görenlere tepkiyi Ultraslan mı verdi?

Bence Ultraslan yeni stadımızın açılışıyla birlikte Galatasaray taraftarı nezdindeki meşruiyetini de yitirmiştir. Bundan sonra kimsenin onları takacağını sanmıyorum.

Bu taraftar Ali Sami Yen'leri, Metin Oktay'ları, Cüneyt Tanman'ları gördü. Onlarla beraber büyüdü. 3-5 şakşakcıya mı teslim edecek kendini...

Keşke düzelseler, keşke düzelebileceklerine Alpaslan Dikmen'in bıraktığı noktadan devam edebileceklerine inandırsalar insanları. Ama artık çok zor.

Arkadaşlar merhaba. Daha yeni üyeyim bu foruma. Sabah 9 da sınavım var üyeliğim onaylanmışken bi selam veriyim dedim herkese iyi geceler:) Konu ile ilgili bişi yazmam gerekirse Hayrettin Kozak'ın açıklamaları zaten yeterlidir içinde bulunduğumuz durum için. Ayrıca şu an yatağımdan kalktım ve pencereden aşağııya bayrağımızı sarkıtmış durumdayım. Yarın sabah alt komşumuz laf edecektir ama kimin umurunda:) Nasıl olsa fenerli susturmasını bilirim:)

Harbi yalnız tff sitesinde bizim maçın oynanacağı stadın isim yeri niye boş?? Mantığı nedir,tehdit değildir umarım orda ki de

caevap iicin hepinize tesekkürler renkdaslar :)

Geri
Üst Alt