Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

GSCimbom olarak anasayfaya bu hakaretleri kinadigimizi ve protesto ettigimizi gösteren bir bildiri bir slayt hazirlayamazmiyiz? Anasayfadaki slayt veya bildiri de cok dikkat cekici olacaktir

Hakaretler protesto edilmeli. Baska birsey degil. Tepkimiz buna.

hep oyunlar senaryolar sustuysak bi yere kadar aklınızdan çıkarmayın Türkiyedir Galatasaray!

Toplu tepkinin, hareket etmenin gücünü hafife almayın. Ben assam ne olacak demeyin. Beraber olduğumuzu gösterelim, başkan sahip çıkmıyor diye sahipsiz değil Galatasaray... Ben de astım, face-tweet falan yok benim ama arkadaşlarımı da bilgilendireceğim.

Konu transfer değil. Transferi gündeme getirmeyin lütfen. Galatasaraylılık duruşu, onurumuz transferlerden daha önemlidir.

Iyi hosta, stada giden taraftarin bu forumdan haberi yok herhalde, acilis macinda dahi gidip koltuk veya minder söken insanlardan medet ummayalim bosuna, önemli olan stada gidenleri bilinclendirmek.

Bende astım :D komşular deli sanacaklar beni, şampiyon olmadan bayrak asmış diyecekler :)

şimdi benim anlamadığım başbakan olayına bir tepki varmı şuanda

Iyi hosta, stada giden taraftarin bu forumdan haberi yok herhalde, acilis macinda dahi gidip koltuk veya minder söken insanlardan medet ummayalim bosuna, önemli olan stada gidenleri bilinclendirmek.

Protesto forumla sınırlı değil.

Facebook, twitter, uludağ, ekşi, inci ve galatasaray sözlük, scoutgs, asy.net'te de var.

Helal olsun şunun tribün lideriyiz diye geçinen ultraslanın düşünmesi daha ilk günden ilk sayfadan yazması lazımken burdan çıkması helal olsun tekrar buranın yönetimine..

Geri
Üst Alt