Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

bize galatasarayin hakkini sonuna kadar koruyacak,masaya yumrugunu vuracak baskan lazim.aziz yildirim bu iis iiyi yapiyor

Ah ah ne vardı Antalya ile İstanbulda oynasaydık..

ben iyice sogudum artik,transfer falan umurumda degil artik :(

Eger hükümet bu olayı daha cok uzatırsa bencede ters tepecek bugün haberlerden sonra baya bi kanal bu konuyu konustu her gecen gün basbakan ı eleştirecekler

Bana daha çok Galatasaray taraftarı ve Adnan Polat eleştiriliyor gibi geldi..

herkes yaptı transferini kurdu takımını, kamplarda alıştı oyuncular birbirlerine...

pazar lig başlıyor... daha hala adam alacaz... ya ya alacaz oldu...

o stada bu takım yakışır mı yahu zaten? o stada BAM yakışır mı?

Alismadik mi?

çevresindeki dağbaşı arsalarının stad ile gelişecek olmasından dolayı satışından gelecek milyar dolarları göz ardı edemez başbakan daha doğrusu sıkar biraz o yüzden herkes rahat olsun...

sadece adnan polat epey mevkii olarak küçük düşürüldü...

hepinize hayirli geceler yada sabahlar :)

Onur git yat uyu olm

Yaw bu takıma acil bir santrafor lazım yönetim yarın zapata yerine bi kerede bizi yanıltsada santraforu acıklasa arkadas hagi bile diyor adam santrafor diyor acil diyor baska bişi demiyor.

hagi: ben istiyor takıma bir santrafor

adnan polat:alacaz santrafor bu hafta olmasa diger hafta diger hafta olmazsa transferin son günü

hagi:sivas maçi var bursa maçiii santraforsuz nabacak ben

adnan polat: bak yarın zapata gelecek kapı gibi kaleci gol yemeyiz bi tane nasıl olsa atarız

İnanılmaz birşey... Islıkladık diye adam ciddi ciddi oynatmayacak bizi statta. Hayır oynatsa bile böyle birşeyin olabilirliğine insanları inandırmış olmak gerçekten büyük başarı. Siyasete girmeyelim diyoruz ama bu kadarı da fazla. Islıklandın hepi topu yahu, küfür yok birşey yok, doğru olsa ne yanlış olsa ne?

Geri
Üst Alt