Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

İnanılmaz birşey... Islıkladık diye adam ciddi ciddi oynatmayacak bizi statta. Hayır oynatsa bile böyle birşeyin olabilirliğine insanların inandırmış olmak gerçekten büyük başarı. Siyasete girmeyelim diyoruz ama bu kadarı da fazla. Islıklandın hepi topu yahu, küfür yok birşey yok, doğru olsa ne yanlış olsa ne?

Bence oynatılmama gibi bir durum yok sadece medya gazlıyor :)

Hagi : Bursa sivas maçı nasıl olacak forvetsiz ben

Adnan Polat : Onu bırak şimdi o akşam sen niye stadı terketmedin protestolara karşılık

Olsa daha mantıklı sanırım

İnanılmaz birşey... Islıkladık diye adam ciddi ciddi oynatmayacak bizi statta. Hayır oynatsa bile böyle birşeyin olabilirliğine insanların inandırmış olmak gerçekten büyük başarı. Siyasete girmeyelim diyoruz ama bu kadarı da fazla. Islıklandın hepi topu yahu, küfür yok birşey yok, doğru olsa ne yanlış olsa ne?

Öyle bir şey olabilirmi yahu,inanmayın hemen.

İnanılmaz birşey... Islıkladık diye adam ciddi ciddi oynatmayacak bizi statta. Hayır oynatsa bile böyle birşeyin olabilirliğine insanları inandırmış olmak gerçekten büyük başarı. Siyasete girmeyelim diyoruz ama bu kadarı da fazla. Islıklandın hepi topu yahu, küfür yok birşey yok, doğru olsa ne yanlış olsa ne?

zaten benim anlamadığım herkes bir ceza bekliyorda neye göre hangi maddeye göre ceza bekliyorlar?

en az 50 yıldır ıslıklanmalar oluyor stadlarda, bu seferde toki başkanı ile başbakan ıslıklandı ne var bunda? sonuçta ıslıklandı olay çok abartıldı...

Öyle bir şey olabilirmi yahu,inanmayın hemen.

Açıklamasında demiyor mu "Daha anlaşma yapılmadı" bilmem ne diye?

Konu o değil. Mesele böyle bir ortamın yaratılmış olması. Nasıl anlatsam böyle bir ihtimalin %0.000001 de olsa bulunması.

Fm de dedim galatasaray transferlerini yapana kadar baska bi kariyerle oyalanayım transferler yapılınca galatasaray olurum dedim ve birmingham kariyeri actım suan 5. sezonu bitircem düşünün artık :D :D

Başkanın dediği gibi bugün transfer olacağını düşünen var mı? :)

ah ah aslinda o kadar cok sey soyleyebilir ve saatlerce konusabilirim ki bu konularin uzerine fakat fazla siyasi bulunabilir yazdikarim ,ayrica forumdan atilabilirim bile o yuzden susuyorum :)

renktaslarım, bugün gündemden baya bir uzak kaldım yeni geldim, bu bayrak asma eylemi nedir, amacı nedir, birde bu bahsedilen Cisse hangi Cisse dir?

Açıklamasında demiyor mu "Daha anlaşma yapılmadı" bilmem ne diye?

Konu o değil. Mesele böyle bir ortamın yaratılmış olması. Nasıl anlatsam böyle bir ihtimalin %0.000001 de olsa bulunması.

İstediğini desin sadece lafta kalır.Maksat göz korkutmak işte.Ali Sami yen arazisini vermişiz biz oraya,birde çıkıp 1 kuruş hakkı yok diyor.

Ya da hadi oldu diyelim(her nekadar imkansız olsada) peki ondan sonra?Ondan sonra herşey güllük gülistanlık mı olur Tayyip açısından ya da Toki başkanı açısından.

Sadecce blöf başka birşey değil

Haginin yerinde olsam stadta sezgin i görsem ne işin var burda nerde benim istediğim santrafor nerde ön libero nerde kaleci derdim

takımda forvet yok yahu bunu görmüyolar mı? tabiki görüyorlar da neden bişey yapılmıyor...

vallaha inanılmaz şeyler oluyor takımımızda... baroş müzmin sakat olma yolunda ilerliyor... bir tek kazım... kazımda kanat oyuncusu aslında devşirme forvet...

sivas ve bursa maçları...

kayseri bile gitmiş karim ziani gibi adamı almış valla helal olsun...

Fm de dedim galatasaray transferlerini yapana kadar baska bi kariyerle oyalanayım transferler yapılınca galatasaray olurum dedim ve birmingham kariyeri actım suan 5. sezonu bitircem düşünün artık :D :D

Aklıma sürekli Karşıyaka taraftarının meşhur tezehüratı geliyor ya neyse

birakin yahu kim kimi nerde oynatmiyor kendi kendimizi gaza getirmeyelim

pasa pasa gider oynariz

tff nin sayfasinda olmamasi tamamen legal bir durumdur bence

stad henuz ustumuze gecmediki

iki taraftada oyle cok pokemon varki bu isten beslenen

hepsi tipis tipis adam olacak ilk mactan sonra

bu nedenle biz uzatmayalim diyorum

tff nin sayfasında olmaması da tff nin yaptıgı bi yalakalık dır

Bizi o stata sokmasınlar varya yıkarız o statı hem de o biçim yıkarız..

İstediğini desin sadece lafta kalır.Maksat göz korkutmak işte.Ali Sami yen arazisini vermişiz biz oraya,birde çıkıp 1 kuruş hakkı yok diyor.

Ya da hadi oldu diyelim(her nekadar imkansız olsada) peki ondan sonra?Ondan sonra herşey güllük gülistanlık mı olur Tayyip açısından ya da Toki başkanı açısından.

Sadecce blöf başka birşey değil

Tamam buraya kadar anlaştık. Böyle bir blöf yapabilmesi beni rahatsız eden nokta. 400 milyon dolarlık projeye senin keyfine, asabına göre mi yön verilecek? Milletin parası o yahu, bizim paramız...

Tamam buraya kadar anlaştık. Böyle bir blöf yapabilmesi benim rahatsız ediyor. 400 milyon dolarlık projeye senin keyfine, asabına göre mi yön verilecek? Milletin parası o yahu, bizim paramız...

tamamda adami secmisin demisinki benim parami kullanma yetkisini sana ve meclisine veriyorum demissin

unutma bunu reis

yeni secime kadar hesap soramazsin aslinda

yani sorarsinda yaptirimin olmaz:)

Geri
Üst Alt